clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tuningový FW10 pre Siemens M55
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tuningový FW10 pre Siemens M55
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wampy
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 64

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanni. pls pomoc Rolling Eyes

Nahral jsem si do mobilu Tvuj Full flash, ale chci tam kopnout FW 10, ale cistej, ale nejde...

Napise mi to> Pripojeni k telefonu se nezdarilo. Zkontrolujte zda je spravne pripojen. A zastavilo se to pri instalaci na 2%...


Jestli nekdo dalsi vite tak mi pls napiste...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No,s nahratim FW10 by nemal byt problem,robil som to x-krat.Problem moze byt niekde u Teba.Pokial Ti ten moj tuning v telefone slape,malo by to ist prehrat....
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jack412
kolemjdoucí

Založen: 22. 10. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 12:27 pm    Předmět: Pomóc!!!! Odpovědět s citátem

Bez problému jsem si nahrál tento Tuningový FW10 pro Siemens M55, bez problému fungoval, asi po týdnu jsem zapnul diktafon a nahrával. Diktafon ukazoval 7 a něco minut možného nahrávání, ale zhruba po minutách se telefon vypnul a nešel zapnout....
Zkoušel jsem přehrát flash nic, pak jsem zkoušel návody ze siemensmanie:
Jak napravit umrtvený telefon
Náprava mrtvého telefonu pomocí programu Martech Tool
U obou zmiňovaných návodů mně nešlo v posledním kroku telefon odblokovat.
Prosím o pomoc.... Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 7:47 pm    Předmět: Re: Pomóc!!!! Odpovědět s citátem

Jack412 napsal:
Bez problému jsem si nahrál tento Tuningový FW10 pro Siemens M55, bez problému fungoval, asi po týdnu jsem zapnul diktafon a nahrával. Diktafon ukazoval 7 a něco minut možného nahrávání, ale zhruba po minutách se telefon vypnul a nešel zapnout....
Zkoušel jsem přehrát flash nic, pak jsem zkoušel návody ze siemensmanie:
Jak napravit umrtvený telefon
Náprava mrtvého telefonu pomocí programu Martech Tool
U obou zmiňovaných návodů mně nešlo v posledním kroku telefon odblokovat.
Prosím o pomoc.... Crying or Very sad


Nahraj si tam zalohu,ktoru si si urobil pred prerabku tuningu,alebo nejaku starsiu zalohu Tvojho telefonu..vtedy nemusis odblokovat a malo by to slapat...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 7:28 pm    Předmět: Neviem Odpovědět s citátem

A co tak keby niekto urobil nieco take pre CF62-ku?
_________________
momentalne SL55 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ludwa
kolemjdoucí

Založen: 01. 03. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 12:54 pm    Předmět: POMÓÓÓÓC Odpovědět s citátem

POMÓÓÓÓC - > nejde mi ten odkaz na stáhnutí Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2005 8:30 am    Předmět: Re: POMÓÓÓÓC Odpovědět s citátem

ludwa napsal:
POMÓÓÓÓC - > nejde mi ten odkaz na stáhnutí Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Link opraveny

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
WarCharlie
začátečník
začátečník

Založen: 14. 02. 2005
Příspěvky: 45

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:15 pm    Předmět: java problem Odpovědět s citátem

lidi... potreboval bych pomoc.... sice se to sem nehodi ale neni nejaky postup aby sli na m55 poustet hry z Nokie... pls..... vzdy mi to napise jen
Unable to load class com/nokia/mid/ui/FullCanvas pls potrebuju pomoc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Bratislava , Petrzalka

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:49 pm    Předmět: Re: java problem Odpovědět s citátem

WarCharlie napsal:
lidi... potreboval bych pomoc.... sice se to sem nehodi ale neni nejaky postup aby sli na m55 poustet hry z Nokie... pls..... vzdy mi to napise jen
Unable to load class com/nokia/mid/ui/FullCanvas pls potrebuju pomoc

hry z NOKIE ti nikdy nepojdu pretoze nemas potrebne class .. tiredy
no proste sa to neda

_________________
I have CX 65

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheRascal
kolemjdoucí

Založen: 11. 04. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I get error with SST 5.32 reailed version. Can't compleate the flash, it stoped on 87% (Read Beyond the end of file). Why?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group