clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Práce s programem x65PapuaUtils
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Práce s programem x65PapuaUtils
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BenderRodriguez
začátečník
začátečník

Založen: 07. 06. 2005
Příspěvky: 31

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 4:26 pm    Předmět: Telefon sa vypina Odpovědět s citátem

Skusal som dostat kody z telefonu programom x65PapuaUtilsV020a. Mam CX65, ale telefon sa uz pri bode 3 podla navodu v clanku vypne. Co s tym???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 8:02 am    Předmět: Re: Telefon sa vypina Odpovědět s citátem

BenderRodriguez napsal:
Skusal som dostat kody z telefonu programom x65PapuaUtilsV020a. Mam CX65, ale telefon sa uz pri bode 3 podla navodu v clanku vypne. Co s tym???

Pri jake akci? V bode 3 odstraneni patche v bootcore nebo v bode 3 prace s papua?
A take je dulezite jaky mate firmware. Zjistite to pomoci *#06# a pak tlacitko "Vice"

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matuldo
kolemjdoucí

Založen: 09. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 2:20 am    Předmět: Ziadne ESN a HASH... Odpovědět s citátem

Tak o takomto probleme som tu este necital. Ked chcem teda pouzit PapuaUtils, zobrazi mi iba Imei cislo, vsetky ostatne su prazdne (resp. "?")
Neviem, ci to moze byt sposobene tym, ze som chcel pouzit PX65 a vypisalo mi to nieco ako Error ArrayIndexOutOfBoundry, alebo take cosi. Skusil som aj tak pouzit ten navod na odstranenie patch bootcore, ale X65flasher sa sprava akoby nebolo patchnute, takze mi da na vyber len moznosti bootovania.Co s tym moze byt? Inak mam S65 s 43fm. A sorry ak to patri do inej diskusie...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matuldo
kolemjdoucí

Založen: 09. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 9:45 am    Předmět: Re: Ziadne ESN a HASH... Odpovědět s citátem

matuldo napsal:
Tak o takomto probleme som tu este necital. Ked chcem teda pouzit PapuaUtils, zobrazi mi iba Imei cislo, vsetky ostatne su prazdne (resp. "?")
Neviem, ci to moze byt sposobene tym, ze som chcel pouzit PX65 a vypisalo mi to nieco ako Error ArrayIndexOutOfBoundry, alebo take cosi. Skusil som aj tak pouzit ten navod na odstranenie patch bootcore, ale X65flasher sa sprava akoby nebolo patchnute, takze mi da na vyber len moznosti bootovania.Co s tym moze byt? Inak mam S65 s 43fm. A sorry ak to patri do inej diskusie...


Ja som blbec! Takto to vyzera, ked si niekto nezisti vsetky infos... Zda sa, ze sa budem musiet vratit k fw25. Tak len tolko, aby ste nado mnou nelamali kriz Pray
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ztomas
kolemjdoucí

Založen: 10. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode A teraz čo???
WinXP
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
colas
kolemjdoucí

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ztomas napsal:
The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode A teraz čo???
WinXP


toto mi tusim dela na me CX70 fw z fabriky 43 kdyz foun jen pripojim pres kabel a myslim si, ze mam hotovo, ze to staci...
pokud mas taky takovy telefon budes muset asi zkusit testpoint.

mi ale testpoint nejak nefunguje - nehodi mi to esn kod
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
colas
kolemjdoucí

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 3:06 pm    Předmět: PAPUA MI NEŘEKNE ESN KÓD Odpovědět s citátem

mam CX70 fw 43. (nizsi nejde nahrat) kabel vlastni upraven 2 odpory na servisni,ze se hlasi bud DCA 500 (510 pri nabijeni z pc)

podle navodu na generovani kodu s testpointem vyse v diskuzi mi bohuzel ani posledni papua 0.4.2 nerekne kod ESN. Rekne IMEI, HASH a HWID. U ESN vypise toto:

???? ESN: 12345678

pokud to zapisu do kolonky ESN a dam pocitat kody, tak to hodi chybu.

mam tam vpravo dole na desce telefonu chip AMD (jestli to ma neco spolecneho s poznamkou o ESN AMD u novinek u papua 0.4.2)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak...s AMD chipmi PapuaUtils poriadne nespolupracuje.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Je to tak...s AMD chipmi PapuaUtils poriadne nespolupracuje.

Presneji. Pro AMD funguje cteni ESN pouze ve verzi 3.3 a vyssi. Ale pouze pro registrovane uzivatele.
citace:
the support of direct reading AMD Flash ESN in butloadere only for the registered users (it is possible registration to the working apparatus x65 - cmdmore ruby-colored).

Takze jedine odkaz http://papuas.allsiemens.com/ a napsat Papuasuvi.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano,to bolo presne doplnenie Very Happy
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
whisky1989
začátečník
začátečník

Založen: 25. 12. 2005
Příspěvky: 49

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím jestli to zde už někdo psal, ale verze která se dá teď stáhnout z siemnsmanie je x65PapuaUtilsV050 a tam je těch záložek 5 a ne 2.Tak jsetli to na něco je, protože já to nerozluštím Brick wall
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozri sa,kedy boli v tejto diskusii predchadzajuce prispevky...odvtedy sa vela zmeni..posledna verzia PU je 0.7.3 a mame aj cesku verziu 0.5.1. Tej dufam porozumies.Najdes v Utilitach.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
whisky1989
začátečník
začátečník

Založen: 25. 12. 2005
Příspěvky: 49

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky už jdu stahovat tu českou verzi Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group