View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
milos.solim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:41 pm Post subject: CX 75 ,FW13 - melodie atd |
|
|
cau
mam tri otazky ohledne CX75
1) mam 256MB MMC-RS, kdyz prehravam zvuky, melodie,... tak se obcas stane to ze se "sekne" (cervene tlacitko -> skocim na "plochu" jak je napis operatora) nejvice se to stava kdyz dam dalsi melodii (joystick doprava nebo doleva) v okamziku kdy zacina melodie (kdyz je cas nahravky 0:00)
tak jsem se chtel optat jestli se to take nekomu stava?
2) nastavim si urcitou melodii (je jedno jakou) na "volani", "budik", organizer", atp. ale kdyz dam nastaveni hlasitosti tak je tam "puvodni" zvuk ... ??? drive jsem mel M55 tak me to zarazilo protoze tam jsem zesiloval to co jsem si nastavil...
3) zasekava se jawa
predem moc dik za odpovedi:)
Last edited by milos.solim on Thu Dec 29, 2005 4:25 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
1 - Taky se mi to občas stává u MP3, ale mam pocit, že ani do pohotovostního režimu nemusim skákat...
2 - To už bylo na x65. Při zvonění to hraje tu cos nastavil
3 - Občas se mi zasekávalo Colibry, ale stačilo přejít na Bombus  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
milos.solim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
1) aHa
2) takze to je v poradku ze neslysim to co si nastavim kdyz to zesiluju? jinak to hraje to co jsem nastavil ...
3) mobil je na telefonovani... jina aplikace/hra |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:19 pm Post subject: Re: CX 75 ,FW13 - melodie atd |
|
|
1.) Mas stastie, mne to nesekne, ale zamrzne a telefon sa vypne.
2.) Je to preto, aby si to stale nemuselo nastavovat, ktoru melodiu kedy pri nastavovani hlasitosti prehrat.
3.) Tak mne ide JAVA uplne v pohode. Nikdy, ale naozaj nikdy som nemal ziadny problem. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|