View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ZiChi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:46 pm Post subject: Jaký sluchátka koupit k SX? |
|
|
Právě sem zjistil, že mi moje handsfree odešlo do věčných lovišť. Prostě se asi podělal kabel a mě se to nepodařilo vychtat a opravit. A proto bych se rád zeptal, jaký bych si měl pořídit. Mám koupit ty samý standartní nebo máte nějakej lepší tip? Třeba mě napadlo, že např sluchátka k novějším modelům sou kvalitnější ale akorát se bojim aby byl stejnej konektor. Tak prosim poraďte kde v Praglu koupit a jaký. (klidně i bazáčový).  |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:10 pm Post subject: Re: Jaký sluchátka koupit k SX? |
|
|
ZiChi wrote: | Právě sem zjistil, že mi moje handsfree odešlo do věčných lovišť. Prostě se asi podělal kabel a mě se to nepodařilo vychtat a opravit. A proto bych se rád zeptal, jaký bych si měl pořídit. Mám koupit ty samý standartní nebo máte nějakej lepší tip? Třeba mě napadlo, že např sluchátka k novějším modelům sou kvalitnější ale akorát se bojim aby byl stejnej konektor. Tak prosim poraďte kde v Praglu koupit a jaký. (klidně i bazáčový).  |
tak je jeden nejakej jinej model sluchatek k SX1,ale ja sem nenasel rozdil ... mno ..co bych zkusil je to zreklamovat...pokud mas zaruku a neposkodil si to moc...dalsi problem vyvstava ,ze kdyz si udelas redukci na sluchatka
viz odkaz
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=8096&highlight=3+5+jack
tak tam nemas mikrofon a tlacitko na prijmani hovoru ..prpto se mi docela libi navod na BI viz odkaz
http://beinspired.cz/?s=clanky/servis/2/&clanek=924
a mas jistou nadeji ,ze ti to poslape...pac mas asi znicena sluchatka...
a pokud by to bylo v koncovce tak to se da na 100% opravit ...,ale je tu i jiste procento ,ze by si mel zniceny mikrofonek a tlacitko ,ale to je dle meho nazoru mala pravdepodobnost,...nejspis ti odesla sluchatka jako takova...,ale bylo by za potrebo to asi nejak zjistit nez si nova sluchatka usmiknes:)
jinak sluchatka ,ktera pekne hraji s SX1 jsou takovy nejaky koosy,ale ted nevim onaceni..vyrabi se asi ve trech barvach a maji vymene spunty do usi...strkaji se hodne hluboko do usi ,ale zato krasne hrajou..tak ty bych doporucil...pekne hrajou i s tou redukci..osobne sem zkousel.pokud si zpomenu na to jejich oznaceni tak to jeste napisu ,ale asi si nezvpomenu. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
o tohle sem se uz taky zajimal a v jednom clanku sem nasel nejvhodnejsi sluchatka na zabudovani misto pecek ze je Panasonic RP-HT 60 mozna to je i vtom clanku predemnou  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:35 pm Post subject: Re: Jaký sluchátka koupit k SX? |
|
|
ZiChi wrote: | Právě sem zjistil, že mi moje handsfree odešlo do věčných lovišť. Prostě se asi podělal kabel a mě se to nepodařilo vychtat a opravit. A proto bych se rád zeptal, jaký bych si měl pořídit. Mám koupit ty samý standartní nebo máte nějakej lepší tip? Třeba mě napadlo, že např sluchátka k novějším modelům sou kvalitnější ale akorát se bojim aby byl stejnej konektor. Tak prosim poraďte kde v Praglu koupit a jaký. (klidně i bazáčový).  | kup si nejaky shity na x55 za 150 kč a udělej si z toho redukci na jacka (neboj Stereo) a mas to :-) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:20 pm Post subject: |
|
|
Nooo, mne teraz tiez odisiel konektor a opravovat ho budem asi doma na kolene bez letovacky (som zvedavy ci to pojde). Odpory som si musel nechat priniest zo slovenska, lebo tu o takom niecom obchodnici ani nepoculi (vsetko dopredu postavene moduly a siemens tu maju asi tak jeden typ a aj tomu neuvadzaju typoveoznacenie ale "Puppy").
Inak nezalezi na tom ake sluchatka si kupis, ale vela ludi ospevovalo Kosy, tak som ich kupil aj ja. Ak si sikovnejsi tak pouzi navod vyssie, ak ti pripada zlozity obrat sa na niekoho sikovnejsieho (mat ja tak letovacku...). _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:57 pm Post subject: . |
|
|
hh tady ty kossky bych si vzivote uz nekoupil mel jsem je a hruza uz vzivote ne zaprvi ti trci z tech usi jak dve anteny a vypadas jak JITRNICA a za druhy to vtech usich vubec nedrzi a je to na jakejchsi penovejch valeckach ktery v sluchuatku cvachtaji a je to proste na nic... a tak vubec koupit si sluchatka za 900,- a pak je rozebrat na telefon mi prijde zbytecny kdyz se nekde mrknes tak najdes levnejsi ktery taky pekne hrajou... u koss platis hlavne za znacku... i kdyz ta kvalita tam taky je...
Last edited by dalibor45 on Wed Jan 04, 2006 10:01 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:58 pm Post subject: |
|
|
no ale porta pro uz su o niecom inom:) |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:34 pm Post subject: Re: . |
|
|
dalibor45 wrote: | hh tady ty kossky bych si vzivote uz nekoupil mel jsem je a hruza uz vzivote ne zaprvi ti trci z tech usi jak dve anteny a vypadas jak JITRNICA a za druhy to vtech usich vubec nedrzi a je to na jakejchsi penovejch valeckach ktery v sluchuatku cvachtaji a je to proste na nic... a tak vubec koupit si sluchatka za 900,- a pak je rozebrat na telefon mi prijde zbytecny kdyz se nekde mrknes tak najdes levnejsi ktery taky pekne hrajou... u koss platis hlavne za znacku... i kdyz ta kvalita tam taky je... |
len tvuj nazor nevyvracim ,ale ani nepopiram... _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:30 pm Post subject: |
|
|
Já mám tyhle a hrajou dobře http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=56759&CatId=18843602 _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:48 pm Post subject: |
|
|
The plugy maj taky 16 Ohmů.... a máš něco proti ítíjům který máj v uších The plugy? _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:08 pm Post subject: |
|
|
HOne wrote: |
The plugy maj taky 16 Ohmů.... a máš něco proti ítíjům který máj v uších The plugy? | nepochopeno sem lama  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 8:53 am Post subject: |
|
|
P.aja. wrote: | HOne wrote: |
The plugy maj taky 16 Ohmů.... a máš něco proti ítíjům který máj v uších The plugy? | nepochopeno sem lama  |
sluchatka ,ktera jsou standardne dodavana k siemensu SX1 maji odpor 16ohmu a kdyz by si tam dal sluchatka s vetsim odporem tak budou hrat potisejc,ale ze skusenosti vim ,ze tomu az tak neni ...pripojil sem tam pres redukci moje Thomsony ,ktery maji 32ohmu ...coz je takovy standard a hrajou moc pekne ale 16ohmu je takova jistota a proto se hledi pokud mozno sehnat sluchatka s timto nizzsim odporem ...asi to bude lep¨si  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
ono zalazi aj natom aku maju tie sluchadla citlivost aj to ovplyvnuje hlasitost |
|
Back to top |
|
 |
|