clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s ikonami...

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s ikonami...
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 6:55 pm    Post subject: Problém s ikonami... Reply with quote

Mám malý problém s měnením záložek s ikonama s aplikaci menu chooser:
Aplikace mi běží a již přednastavenéééééééé záložy ikon mi fungují.Jenže vlastí vytvořné záložky mi nefuguji.Mužu přepínat jak chci, ale stejně mi furt zůstávájí ikonky main.fs a ne mnou např. vytvpřenéééé main2.fs.Nevim si vubec rady.Ale koukal jsem do již přednastavených záložek a tam u každýho main.fs je main.properties.To main.properties nevim jak vytvořit. Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
petan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 8:06 pm    Post subject: Reply with quote

no to tvoje Main2.fs přejmenuj na Main.fs a přepiš to a mělo by to šlapat
jo a eště si to původní main.fs zálohuj Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
van01
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

V telefonu je standartně soubor main.fs. Jsou to základní ikonky telefonu. K tomu tam mohou být soubory main.properties, ale ty tam být nemusí. Potom je tam důležitý soubor main0.fs, a to jsou ikonky, které jsou právě aktivní, takže u neupravovaného telefonu se main.fs rovná main0.fs, liší se pouze název. MenuChooser pracuje tak, že v adresáři s ikonkami vyhledá všechna menu ve tvaru main*.fs, vy si z nich něco vyberete, no a on smaže původní main0.fs a nahradí ho třeba tím vaším menu, které pojmenuje main0.fs. Doporučuju si to udělat ručně, a to tak, že se main0.fs smaže, udělá se kokopie main2.fs a ta se pojmenuje main0.fs. Potom se telefon musí restartovat.
Back to top
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

mám taky menší problém, jak sem chtěl zkopírovat ty soubory, tak mi telefon najednou hlásí, main.fs cannot be copied: Neznámé rozhraní . .
tak prostě nevím co a jak, hlavně že už sem to flex menu smazal, takže menu error a tak. všechno mi fungovalo uplně v poho, tak?? poraďte, dík...
Back to top
nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Ty jsi smazal celý flexmenu?Tak to ti mužu poslat zálohu...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

smázl sem soubory z Config/japp/flexmenu. ale stejně je tam nemám jak dostat, hlásí to už u každého souboru, který chci do telefonu zkopírovat!!
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

richmond003 wrote:
mám taky menší problém, jak sem chtěl zkopírovat ty soubory, tak mi telefon najednou hlásí, main.fs cannot be copied: Neznámé rozhraní . .
tak prostě nevím co a jak, hlavně že už sem to flex menu smazal, takže menu error a tak. všechno mi fungovalo uplně v poho, tak?? poraďte, dík...

Poslal som Ti mailom zalohu...
Dala by sa stiahnut aj odtialto ale len ako FFSInit a to by ti vymazalo vsetky subory. Da sa z toho sice vytiahnut len Config ale s tym som Ta nechcel zatazovat lebo je to dost komplikovane...

whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

richmond003 wrote:
smázl sem soubory z Config/japp/flexmenu. ale stejně je tam nemám jak dostat, hlásí to už u každého souboru, který chci do telefonu zkopírovat!!

Tak skus cez kabel alebo IrDA - cez nejaky prehliadac mobilu pre PC - napriklad velmi dobry je Siemens FLEX explorer, alebo SiMoCo... moznosti je dost...

richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

DÍKY,DÍKY,DÍKY
Back to top
cxx65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:26 pm    Post subject: ikonky pomoooc Reply with quote

Shocked prosim vas nemohli by ste mi pomoct neviem ako mam a kam dat nove ikony prosim pomozte mi niekto za odpoved dakujem
Back to top
View user's profile Send private message
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:31 pm    Post subject: Re: ikonky pomoooc Reply with quote

cxx65 wrote:
Shocked prosim vas nemohli by ste mi pomoct neviem ako mam a kam dat nove ikony prosim pomozte mi niekto za odpoved dakujem

Zapneš Vnavigatora... otevřeš skryté disky ( nahoře tuším servis - otevřít nebo jak to tam je ) a šupneš to do složky config/jaap/flex menu a nezapomen si ty puvodni zálohovat wink a taky trošku hledej...

Ufo1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 1:46 pm    Post subject: MenuChooser a ODv 0.2 Reply with quote

Zdravim, mam takyto problem s CX65 Fw 50, kabel DC510:
Nainstaloval som si ikony a /Menu Chooser - do zlozky aplikacie/, no zmenit ich znova bez PC nemozem . Stale mi po odpojeni tel. zavrie disky a MenuChooser to potom hlasi na LCD tel.
Dalsi zahada je ze vo Win98 mi ODtool otvori disky stale na prvy krat ,ale vo WIn2000 a WinXP je to skor nahoda a musim spravit niekolko roznych pokusov s odpojenim kabla a spustenim MPM.
Prosim o radu ako na ten MenuChooser aby fungoval aj po odpojeni a vypnuti tel.
Back to top
View user's profile Send private message
Domini-que
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 1:47 pm    Post subject: Re: Problém s ikonami... Reply with quote

nerow wrote:
Mám malý problém s měnením záložek s ikonama s aplikaci menu chooser:
Aplikace mi běží a již přednastavenéééééééé záložy ikon mi fungují.Jenže vlastí vytvořné záložky mi nefuguji.Mužu přepínat jak chci, ale stejně mi furt zůstávájí ikonky main.fs a ne mnou např. vytvpřenéééé main2.fs.Nevim si vubec rady.Ale koukal jsem do již přednastavených záložek a tam u každýho main.fs je main.properties.To main.properties nevim jak vytvořit. Brick wall
jo tak to ja taky ne...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 1:57 pm    Post subject: Re: MenuChooser a ODv 0.2 Reply with quote

Ufo1 wrote:
Zdravim, mam takyto problem s CX65 Fw 50, kabel DC510:
Nainstaloval som si ikony a /Menu Chooser - do zlozky aplikacie/, no zmenit ich znova bez PC nemozem . Stale mi po odpojeni tel. zavrie disky a MenuChooser to potom hlasi na LCD tel.
Dalsi zahada je ze vo Win98 mi ODtool otvori disky stale na prvy krat ,ale vo WIn2000 a WinXP je to skor nahoda a musim spravit niekolko roznych pokusov s odpojenim kabla a spustenim MPM.
Prosim o radu ako na ten MenuChooser aby fungoval aj po odpojeni a vypnuti tel.

Vyzkoušej SiMoCo-je tady na SM.S MPM sou problémy Hand

D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:52 pm    Post subject: Reply with quote

2 Ufo1: nebo zkus VSFE ten je spolehlivej. Simoco sem jeste nezkoušel. OD tools mi taky pod XP nefachaly...
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum