View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 6:55 pm Post subject: Problém s ikonami... |
|
|
Mám malý problém s měnením záložek s ikonama s aplikaci menu chooser:
Aplikace mi běží a již přednastavenéééééééé záložy ikon mi fungují.Jenže vlastí vytvořné záložky mi nefuguji.Mužu přepínat jak chci, ale stejně mi furt zůstávájí ikonky main.fs a ne mnou např. vytvpřenéééé main2.fs.Nevim si vubec rady.Ale koukal jsem do již přednastavených záložek a tam u každýho main.fs je main.properties.To main.properties nevim jak vytvořit.  |
|
Back to top |
|
 |
petan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 8:06 pm Post subject: |
|
|
no to tvoje Main2.fs přejmenuj na Main.fs a přepiš to a mělo by to šlapat
jo a eště si to původní main.fs zálohuj  |
|
Back to top |
|
 |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 5:54 pm Post subject: |
|
|
V telefonu je standartně soubor main.fs. Jsou to základní ikonky telefonu. K tomu tam mohou být soubory main.properties, ale ty tam být nemusí. Potom je tam důležitý soubor main0.fs, a to jsou ikonky, které jsou právě aktivní, takže u neupravovaného telefonu se main.fs rovná main0.fs, liší se pouze název. MenuChooser pracuje tak, že v adresáři s ikonkami vyhledá všechna menu ve tvaru main*.fs, vy si z nich něco vyberete, no a on smaže původní main0.fs a nahradí ho třeba tím vaším menu, které pojmenuje main0.fs. Doporučuju si to udělat ručně, a to tak, že se main0.fs smaže, udělá se kokopie main2.fs a ta se pojmenuje main0.fs. Potom se telefon musí restartovat. _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
richmond003 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:51 pm Post subject: |
|
|
mám taky menší problém, jak sem chtěl zkopírovat ty soubory, tak mi telefon najednou hlásí, main.fs cannot be copied: Neznámé rozhraní . .
tak prostě nevím co a jak, hlavně že už sem to flex menu smazal, takže menu error a tak. všechno mi fungovalo uplně v poho, tak?? poraďte, dík... |
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:53 pm Post subject: |
|
|
Ty jsi smazal celý flexmenu?Tak to ti mužu poslat zálohu... |
|
Back to top |
|
 |
richmond003 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
smázl sem soubory z Config/japp/flexmenu. ale stejně je tam nemám jak dostat, hlásí to už u každého souboru, který chci do telefonu zkopírovat!! |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
richmond003 wrote: | mám taky menší problém, jak sem chtěl zkopírovat ty soubory, tak mi telefon najednou hlásí, main.fs cannot be copied: Neznámé rozhraní . .
tak prostě nevím co a jak, hlavně že už sem to flex menu smazal, takže menu error a tak. všechno mi fungovalo uplně v poho, tak?? poraďte, dík... |
Poslal som Ti mailom zalohu...
Dala by sa stiahnut aj odtialto ale len ako FFSInit a to by ti vymazalo vsetky subory. Da sa z toho sice vytiahnut len Config ale s tym som Ta nechcel zatazovat lebo je to dost komplikovane... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:01 pm Post subject: |
|
|
richmond003 wrote: | smázl sem soubory z Config/japp/flexmenu. ale stejně je tam nemám jak dostat, hlásí to už u každého souboru, který chci do telefonu zkopírovat!! |
Tak skus cez kabel alebo IrDA - cez nejaky prehliadac mobilu pre PC - napriklad velmi dobry je Siemens FLEX explorer, alebo SiMoCo... moznosti je dost... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
richmond003 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:14 pm Post subject: |
|
|
DÍKY,DÍKY,DÍKY |
|
Back to top |
|
 |
cxx65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:26 pm Post subject: ikonky pomoooc |
|
|
prosim vas nemohli by ste mi pomoct neviem ako mam a kam dat nove ikony prosim pomozte mi niekto za odpoved dakujem |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:31 pm Post subject: Re: ikonky pomoooc |
|
|
cxx65 wrote: | prosim vas nemohli by ste mi pomoct neviem ako mam a kam dat nove ikony prosim pomozte mi niekto za odpoved dakujem |
Zapneš Vnavigatora... otevřeš skryté disky ( nahoře tuším servis - otevřít nebo jak to tam je ) a šupneš to do složky config/jaap/flex menu a nezapomen si ty puvodni zálohovat a taky trošku hledej... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Ufo1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:46 pm Post subject: MenuChooser a ODv 0.2 |
|
|
Zdravim, mam takyto problem s CX65 Fw 50, kabel DC510:
Nainstaloval som si ikony a /Menu Chooser - do zlozky aplikacie/, no zmenit ich znova bez PC nemozem . Stale mi po odpojeni tel. zavrie disky a MenuChooser to potom hlasi na LCD tel.
Dalsi zahada je ze vo Win98 mi ODtool otvori disky stale na prvy krat ,ale vo WIn2000 a WinXP je to skor nahoda a musim spravit niekolko roznych pokusov s odpojenim kabla a spustenim MPM.
Prosim o radu ako na ten MenuChooser aby fungoval aj po odpojeni a vypnuti tel. |
|
Back to top |
|
 |
Domini-que začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:47 pm Post subject: Re: Problém s ikonami... |
|
|
nerow wrote: | Mám malý problém s měnením záložek s ikonama s aplikaci menu chooser:
Aplikace mi běží a již přednastavenéééééééé záložy ikon mi fungují.Jenže vlastí vytvořné záložky mi nefuguji.Mužu přepínat jak chci, ale stejně mi furt zůstávájí ikonky main.fs a ne mnou např. vytvpřenéééé main2.fs.Nevim si vubec rady.Ale koukal jsem do již přednastavených záložek a tam u každýho main.fs je main.properties.To main.properties nevim jak vytvořit.  | jo tak to ja taky ne... |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:57 pm Post subject: Re: MenuChooser a ODv 0.2 |
|
|
Ufo1 wrote: | Zdravim, mam takyto problem s CX65 Fw 50, kabel DC510:
Nainstaloval som si ikony a /Menu Chooser - do zlozky aplikacie/, no zmenit ich znova bez PC nemozem . Stale mi po odpojeni tel. zavrie disky a MenuChooser to potom hlasi na LCD tel.
Dalsi zahada je ze vo Win98 mi ODtool otvori disky stale na prvy krat ,ale vo WIn2000 a WinXP je to skor nahoda a musim spravit niekolko roznych pokusov s odpojenim kabla a spustenim MPM.
Prosim o radu ako na ten MenuChooser aby fungoval aj po odpojeni a vypnuti tel. |
Vyzkoušej SiMoCo-je tady na SM.S MPM sou problémy  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
2 Ufo1: nebo zkus VSFE ten je spolehlivej. Simoco sem jeste nezkoušel. OD tools mi taky pod XP nefachaly... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|