clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prosím VŠECHNY majitele S65 - ohledně foťáku - koukněte

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prosím VŠECHNY majitele S65 - ohledně foťáku - koukněte
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  

Jak vám to obecně fotí?
Suprově
8%
 8%  [ 6 ]
Jde to
51%
 51%  [ 35 ]
Taky z toho lezou běsy
39%
 39%  [ 27 ]
Total Votes : 68

Author Message
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

nápodobně jediný na co si můžu stěžovat je originální kabel a foto při horším osvětlení... blabla už mě začíná štvát to okecávání kvality při horším světle... u S65 to tak bylo a vždycky bude... nejlepší kvalita je u FW58 a hotovo Not talking
Luke_chiptuning
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 1:15 pm    Post subject: Reply with quote

no ale já mám 58 Anxious
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 5:29 pm    Post subject: Re: Prosím VŠECHNY majitele S65 - ohledně foťáku - koukněte Reply with quote

[quote="Luke_chiptuning"]Nevím proč, nějak se mi nezdá focení s S65, zvlášť když je už malinko šeřeji, přitom jsem dříve fotil s N3650 a pak s SX1 a nikdy jsem z toho tak rozpolcený nebyl, fotil jsem i třeba v klubu za tmy a šlo třeba vidět jen něco málo, ale nikdy to nebylo tak hnusně zrnité, jako fotky, uvedené níže ;,( předchozí founofoťáky taky neměly nastavení "sluníčka" tak jako S65 (myslím od -3 do +3), ale ve finále jsem byl s fotkami spokojený. Na obhajobu s65 musím říci, že první tři fotky, uvedené níže, jsou nádherné, ale to je jen jehla v kupce sena.

Prosím majitele S65, aby UPŘÍMNĚ, řekli své zkušenosti s focením.

kvalita podobna ako u mojho CX65,co som docela prekvapeny.Mozno trochu menej sumu.Skor ta fotka s M75 u jenda.69 stoji za nieco.

tie fotky Subaru su trochu prepalene podla mna,urcite pozadie.I ked pozadie nie je az tak podstatne vlastne.Ale kamaratova S65 s fw 25 foti vonku urcite lepsie..
Back to top
View user's profile Send private message
D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 5:37 pm    Post subject: Reply with quote

d'oh! mno tak jo... dobré světlo - super fotky, horší světlo - stydím se vyndat mobil... toť moje zkušenost s S65 Angel
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

davexxxx wrote:
d'oh! mno tak jo... dobré světlo - super fotky, horší světlo - stydím se vyndat mobil... toť moje zkušenost s S65 Angel

precitaj si moj odkaz par strana2 tejto debaty, cudujem sa ze vsetci sa stazujete ale nevsimate si ze ake podmienky, zaujimave nie zeby ste hladali odpovede ale len kritika. Skuste si polozit preco tomu tak je a zalovte v znalostaich optiky a uvidite. este raz pri beznej ziarovke vrelo odporucam blesk, aj keby neviem kolko watova bola a pri neonakach sa pohrat z vyvazenim bielej. to je vsetko ( moj fw58 s65)

D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

skyline44 wrote:
davexxxx wrote:

precitaj si moj odkaz par strana2 tejto debaty, cudujem sa ze vsetci sa stazujete ale nevsimate si ze ake podmienky, zaujimave nie zeby ste hladali odpovede ale len kritika. Skuste si polozit preco tomu tak je a zalovte v znalostaich optiky a uvidite. este raz pri beznej ziarovke vrelo odporucam blesk, aj keby neviem kolko watova bola a pri neonakach sa pohrat z vyvazenim bielej. to je vsetko ( moj fw58 s65)

mno nevím co si o mě myslíš ale já nejsem obyčejný vlastník Siemensu a taky žádnej debil. Se vším si hraju a všechno mám ozkoušený...

skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

davexxxx wrote:
skyline44 wrote:
davexxxx wrote:

mno nevím co si o mě myslíš ale já nejsem obyčejný vlastník Siemensu a taky žádnej debil. Se vším si hraju a všechno mám ozkoušený...

to si nemyslim ale, vyskusaj rozne druhy umeleho osvetlenia a nemaj len jednostranny pohlad na vec. ja som len povedal riesenie. a asi nemas vsetko odskusane Very Happy .vo volnom case sa venujem foteniu digitalmi a preslo mi ich uz dost cez ruky taze viem o com hovorim.

dawy
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

ja mam novu s65od orange s cervenou cockou 13,11,2005 a fotky su totalne priserne obraz je zrnity a bez farieb cx65 malo lebsie fotky
Back to top
Luke_chiptuning
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

skyline no jenže předtím jsem fotil s 3650 a SX1 a takhle mě to nevytočilo
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

Luke_chiptuning wrote:
skyline no jenže předtím jsem fotil s 3650 a SX1 a takhle mě to nevytočilo

SX1 pokial ma pamet neklame ma rozlisenie VGA a velku svetelnost podobne ako cx65 a nokia rovnako VGA (teda 640x480 bodov) pri takych malych rozliseniach a velkej svetelnosti su fotky aj za zhorsenych svetelnych podmienok dobre. Ale s65 ma uz takmer 1,3 megapixelov a tie si vyzdaju svetlo alebo blesk, a ma malu svetelnost. Uz som pisla predtym ze som skusal fotky pri obycajnom umelom svetle a pri neonke a evidentne pri neonovom svetle lepsie fotky. Preco potom vsetky kompaktne digitaly nad 1,3 maju integrovany blesk Laughing a co sa tyka fotiek za bieleho dna treba sa hrat z vyvazenim bielej a nie zbrklo fotit a potom sa rozculovat nad horsou kvalitou.

fcb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam skor problem s tym, ze mi to fotky pri horsich svetelnych podmienkach nechce ukladat, ani na kartu ani do telefonu, napise to len ulozene neuspesne. Neviem kde moze byt problem, ale je to len pri farebnych fotkach (ked dam ciernobiele/sepia tak v pohode ide) a len ked je zvyseny jas... Inak FW mam 50 a neviem preco to robi... Rolling Eyes
Za normalneho svetla ide vsetko v pohode... Think
Back to top
shadowspider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 11:21 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim... Je pravda, ze fotak u moje S65 foti samotny hur, ale skosil jsem si telefonu pridelat blesk, a fotky jsou o 100% hezci.. aji v noci
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 7:58 am    Post subject: Reply with quote

Pochopitelně že koupí blesku z e-shopu SM nic nezkazíte a můžete v klídku fotit i v noci a fotky budou super wink
pluto3
všeználek
všeználek

Phone: SiemensSK65
9404.40 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

S S65 se prakticky nedá fotit interiér a když vyfotím venek okraje jsou světle namodralé. Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
besik33
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 25, 2006 12:57 pm    Post subject: otrasne Reply with quote

Som majitel S65 a mozem s kludom povedat:
S65 ma fotky krasne ale len za ""prudkeho"" svetla.Problem je v tom ze fotak ide az do prilis velkeho ISA a tym padom do sumu.

Inak za normalneho osvetlenia su otrasne a totalne odbabrane a podobny humus som este nevidel a skoncilo to u toho ze uz ani nefotim.
Z rady x65 vsetko lepsie foti, aspon z tych co som ja videl.

Staci ze clovek foti uz za ""normalneho"" osvetlenia - v miesnosti a je to otras.O foteni v klube si mozete nechat len zdat, prinajlepsom tam vidno ziarovky.

By som sa ani nedivil keby v mobile bol uplne obycajny senzor z rozlisenim 640*480 s tym ze neho vytazili maximum ukor sumu.

Najhorsie je ze sa zvysovanie citlivosti a tym padu sumu neda ani vypnut.Radsej by som mal tmave fotky na ktore sa da este pozerat ako fotky relativne dobre svetelne vyvazene ale brutalne zasumene.

Na znizenie sumu mne nic nempomaha. Mam fw58 a cocku ciernu a patche na fotak som ziadne nenasiel.

Myslim ze tato fotka je ukazkova, fotka je pekna bez sumu. A sum tam nie je len a len vdaka tomu reflektoru co svieti do cocky fotaku a tak sa aspon ten priblby software nesnazi zvysovat ISO.
http://www.gabce.borec.cz/fotaks65/051202_190916.jpg

besss
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum