clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prach v CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prach v CX65

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 5:28 pm    Post subject: Prach v CX65 Reply with quote

Ma niekto niaky postup,ako aspon trochu zabranit praseniu do CX65? Cistit ho kazde 2 tyzdne nie je sice neznesitelne,ale niekedy na to nie je cas a je to trochu otravne
Back to top
View user's profile Send private message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

Použiť nejaký antistatický sprej.
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 5:36 pm    Post subject: Re: Prach v CX65 Reply with quote

Obiwankenobi wrote:
Ma niekto niaky postup,ako aspon trochu zabranit praseniu do CX65? Cistit ho kazde 2 tyzdne nie je sice neznesitelne,ale niekedy na to nie je cas a je to trochu otravne

Asi takhle, jak jednou sundáš přední kryt, tak tam prach bude za chvíli znova. To já ho měl párkrát taky sundanej, pak jsem to asi dvakrát čistil, vždy tam něco zůstalo, ale když mám mobil v průhledném pouzdře, tak se tam prach zas tak rychle nedostane. Já vím, při čistění, ty nervy abych to nepodřel tím prachem, aby tam nebyli šmouhy, nandal jsem ho zpět, a viděl jsem to tam, tak znova, jo, jo, je to holt tvrdá práce!

Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)

Pokyho web
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

No aj cistenie je nocna mora u CX65,vycistim sklicko displeja pod krytom a aj kryt a potom davat sakra pozor,aby pri zaklapnuti krytu tam zase nebol novy prach.Co je bohutzial casto a vrta mi hlavou odkial sa vzdy zoberie.Asi z postrannych priestorov Think
Inak ono sa aj tak najviac prasi do cx65 cez otvor reproduktoru,to je docela velka diera... Smile

Ten antistaticky sprej,ako to bolo myslene presne?Dik
Back to top
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

Obiwankenobi wrote:
No aj cistenie je nocna mora u CX65,vycistim sklicko displeja pod krytom a aj kryt a potom davat sakra pozor,aby pri zaklapnuti krytu tam zase nebol novy prach.Co je bohutzial casto a vrta mi hlavou odkial sa vzdy zoberie.Asi z postrannych priestorov Think
Inak ono sa aj tak najviac prasi do cx65 cez otvor reproduktoru,to je docela velka diera... Smile

Ten antistaticky sprej,ako to bolo myslene presne?Dik

mam pocit akoby si v kazdej casti fora mal prispevok, skus aj riesit a nie len kritizovat, a napis konkretne aky mas mobil lebo nie je to jasne, raz m55 raz cx65 ci c65aby bolo jasno, apropo braskova cx 65 je v nej prach ale vsetko zavisi od uzivania, pokial holdujes offroudom a jazdis po pusti tak prach budes mat aj keby si sa nahlavu postavil. inac skus antistaticke utierky.

Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

ja ma cx65 a v mojom okoli su ludia,co maju vsetky telefony,o ktorych som pisal.Je ale pravda,ze sa chodim viac pytat ako riesit,ale aj na to je diskusne forum.Ak k niecomu viem poradit,tak tam napisem.
Podla mojich skusenosti sa do cx65 prasi dost aj nosenim po vreckach bez puzdra,ale to je v podstate logicke
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum