View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Asmodeus147 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:20 pm Post subject: |
|
|
SMIKEE wrote: | Já sám sem si ho přečet,abych se pak někoho neptal na zas*aný otázky  |
Připadala ti moje otázka zasraná?? Pojď mi to říct do očí, křupko!!
Ten telefon jsem opravdu neukradl, to by bylo pod mojí úroveň a rozhodně bych se tím tady nechlubil! A otázku jsem sem dal proto, že jsem čekal, že mi tady na ni někdo inteligentní odpoví (jako se stalo - děkuji), ale ne proto, aby se tady ozvalo pár lopat, kterým vadí, že se mi nechce číst manuál!! Opravdu se mi NECHTĚL číst, mám jiné starosti, než listovat v nějaké brožuře a to myslím vážně! Koneckonců tohle fórum snad od toho je, aby si tady lidi pomohli, ne?
A jestli mi chce někdo další vyhrožovat likvidací, ať se klidně dostaví osobně!  |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:11 pm Post subject: |
|
|
nemyslíte pánové že už ste trochu OT? tohle si vyřizujte soukromě  _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:25 pm Post subject: Re: C75 - kopírování souborů |
|
|
rgregar wrote: | Asmodeus147 wrote: | Mám C75 od T-Mobile a nemůžu přijít na to, jak kopírovat, nebo přesouvat soubory do jiných adresářů... |
Na mé čisté C75(bez Tmobil...):
Menu->Vlastní soub.->
najedu na soubor nebo složku který chci přesunout
->pravé kontext.tlačítko=Možnosti->Přesunout
pak přejdu do cílového adresáře kam chci
->pravé kontext.tlačítko=Možnosti->Vložit
a mám přesunuto  |
Přesně tenhle postup mě napadl taky, jenomže - NEFUNGUJE :
najedu ve Vlastních souborech na vybraný obrázek, vpravo v Možnostech dám logicky Přesunout a - dostanu hlášku Vložit do cílové složky pomocí "kopírovat" a to je tak všechno, co můžu Ihned jsem vyzkoušela místo Přesunout použít Kopírovat - a je to totéž Stejně se to chová, když tam vlezu přes Syst.Souborů. Nemám tuchy, jak to udělat - bez PC. Novou složku, kam chci vybrané obrázky přesunout, samozřejmě vytvořenu mám!
Mám fw 11, bez úprav T-mobile.
Btw, co u Siemense znamená "Označit"? Označím, objeví se "fajfka" a k čemu to je dobré? Ani to mi nepomohlo při přesouvání...
Prosíím, poraďte mi
J.  |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:30 pm Post subject: Re: C75 - kopírování souborů |
|
|
Joan wrote: | rgregar wrote: | Asmodeus147 wrote: | Mám C75 od T-Mobile a nemůžu přijít na to, jak kopírovat, nebo přesouvat soubory do jiných adresářů... |
Na mé čisté C75(bez Tmobil...):
Menu->Vlastní soub.->
a mám přesunuto  |
Přesně tenhle postup mě napadl taky, jenomže - NEFUNGUJE :
najedu ve Vlastních souborech na vybraný obrázek, vpravo v Možnostech dám logicky Přesunout a - dostanu hlášku Vložit do cílové složky pomocí "kopírovat" a to je tak všechno, co můžu Ihned jsem vyzkoušela místo Přesunout použít Kopírovat - a je to totéž Stejně se to chová, když tam vlezu přes Syst.Souborů. Nemám tuchy, jak to udělat - bez PC. Novou složku, kam chci vybrané obrázky přesunout, samozřejmě vytvořenu mám!
Mám fw 11, bez úprav T-mobile.
Btw, co u Siemense znamená "Označit"? Označím, objeví se "fajfka" a k čemu to je dobré? Ani to mi nepomohlo při přesouvání...
Prosíím, poraďte mi
J.  |
oznacit muzes vic souboru a pak je presunout (kopirovat) vsechny naraz...proto je to bdobre  _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
rgregar začátečník

Joined: 30 Aug 2005 Posts: 40 Location: Vizovice(Valašsko/ČR) Telefon: C75 fw22+p
61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:44 pm Post subject: Re: C75 - kopírování souborů |
|
|
Joan wrote: | rgregar wrote: | Menu->Vlastní soub.->
|
...- NEFUNGUJE :
najedu ve Vlastních souborech na vybraný obrázek, vpravo v Možnostech dám logicky Přesunout a - dostanu hlášku Vložit do cílové složky pomocí "kopírovat" a to je tak všechno, co můžu ...
Prosíím, poraďte mi
J.  |
Ano- přesnějak praví hláška
Vložit do cílové složky pomocí "kopírovat"
tedy po této hlášce nepřijde žádná spec.nabídka - sama si ručně přejdeš do cílového adresáře
dáš pravé kontext.tlačítko=Možnosti a vybereš Vložit...
Označit: označíš si víc souborů a pak operaci s nimi uděláš jedním vrzem.
 _________________ Zkusíme, uvidíme
Er1018->TriumAri@->ME45i+patche!!->CF62(omyl) ->C75+DCA510= //manželceS6->A50+patch->A65spláchlaWC ->MC60 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 1:04 pm Post subject: |
|
|
Pánové, skláním se ! Funguje to přesně , veliký DÍÍK
P.S.: Chvíli mi ale trvalo, než mi docvaklo, že po výběru Označit vše musím ovšem odznačit Složky, že ano . Pořád mi to psalo, že Nelze přesunout, no a já měla ve výběru i Složku, do které jsem fotky přesouvala
Krásný den. J.  |
|
Back to top |
|
 |
w0rm_cz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:03 am Post subject: aplikace do c75 pres irda kabel |
|
|
Cus mel bych takovou malou otazecku, mam c75 a vsechny java aplikace a hry co do ni nahraju pres infra tak mi pak v telefonu pri spusteni pisou "soubor nenalezen", je to nejak blokovany? myslel jsem ze se to delalo jenom u strasich siemensu! Diky za odpoved  |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:11 am Post subject: |
|
|
Neni ale musis si v Java\Jam\Games (alebo Applictions) Spravit pre kazdu app zvlast zlozku, az do nej skopirovat tie fily. (napr Data\Java\Jam\Games\Worms\Worms.jar) _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
w0rm_cz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:38 pm Post subject: aplikace c75 |
|
|
tak to je jediny co jsem nezkousel dik moc  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|