View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:48 am Post subject: Ax75, kabel 510 a Xpéčka - pro hloupé holky |
|
|
Snažím se připojit mobil k počítači přes kabel, ale moc tomu nerozumím, zkoušela jsem driver ke kabelu co byl na cd k němu, (mám originál), zkoušela jsem drivery ze SM, ručně nastavit usb jako com nejde jelikož usb ve správci zařízení není...
MPM mě vidí občas za záhadných okolností, ale většinou ne a když už, tak se odpojí jakmile použiju Phone Explorer. SiMoCo mě pro jistotu nevidí vůbec, ani na jednom com portu...
A na W98 se mi zase nepodařilo nainstalovat MPM ( |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
Záhady se dějí.
A máš tedy ve správci v XP vůbec naisntalovaný kabel na nějakém COM?
V X98 vyzkoušej program SIMOCO, nebo VNavigator. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:06 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Záhady se dějí.
V X98 vyzkoušej program SIMOCO, nebo VNavigator. |
No... vzala jsem kabel, stricla ho do usb, vrazila cd s ovladacem do mechaniky, odklikala co to po me chtelo...tak to snad nainstalovane mamm, ne? on se ten telefon i parkrat pripoji... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:25 pm Post subject: |
|
|
Pantarei wrote: | Krokodýl wrote: | Záhady se dějí.
V X98 vyzkoušej program SIMOCO, nebo VNavigator. |
No... vzala jsem kabel, stricla ho do usb, vrazila cd s ovladacem do mechaniky, odklikala co to po me chtelo...tak to snad nainstalovane mamm, ne? on se ten telefon i parkrat pripoji... |
No pokud máš správně naistalovaný kabel,tak to znamená,že jeho ovladač bude ve správci souboru buď to pod položkou Porty (COM...) nebo v Modemech. Máš ho tam? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:59 am Post subject: |
|
|
Kabel jsem nasla, anstavení com portu jsem našla, simoco i mpm se v xpeckach jednou chytlo a pak se odpojilo a uz ani tuk. Na 98 vyzkouseno, simoco nenajde telefon vubec, i kdyz PC tvrdi ze ovladac funguje spravne, usb se mi zobrazuje jako COM3... ja z toho zesilim! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|