View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
budulinekk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 4:57 pm Post subject: Opera modified !!! |
|
|
Zdravím vás, hlavně tu starší generaci, co se ještě učila rusky. Na webu se objevila předělaná opera a rád bych věděl, co umí navíc oproti té normální. Nechcete to někdo zjistit? Všiml jsem si, že v jaru jsou i ikony file.png a folder.png, myslel jsem si, že tedy opera mod umí stahování souborů do filesystému, ale bohužel to ještě nikdo neudělal.
Pokud by se našel nějaký obětavec, může se tuto operu pokusit i přeložit. Od určité verze rusové vypustili angličtinu z nastavení (zato tam přidali pár nových položek, ale samozřejmě nevím na co jsou, neumím rusky).
Opera mod je na http://www.tarakanman.org.ru/Files/Java/OperaMini.zip
nebo http://x-portal.wen.ru/om/dg-sc.html
EDIT: Zdá se, že opera mod umí stahování na disk. Doporučuji prozkoumat tu druhou adresu. |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:09 pm Post subject: |
|
|
Zkopíroval jsem tam Rickyho češtinu ze staré verze. Otestujte ZDE(blocked)
EDIT: Bohužel to moc nefunguje _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Back to top |
|
 |
budulinekk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
Tak jednoduché to nebude. Porovnej jednotlivé soubory v jaru a uvidíš, že je to hodně překopané. |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
Zkoušel jsem jednu z těch upravených verzí. Nejenže umí otočit displej o 90% ale umí i ukládat soubory. Rusky téměř neumim Nechtěl by někdo udělat překlad? _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:25 pm Post subject: |
|
|
No tak já mám teda tu anglickou verzi s downloadem. Funguje to takhle, když stiskneš čudl 1, tak se ti objeví nabídka na stažení přímo souboru do paměti mobilu (jenže je to i v anglické verzi RUSKY), dále po stisknutí čudlu 3 se odkaz otevře ve wapovém prohlížeči, přímo v mobilu, vhodné třeba na content _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 4:56 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | No tak já mám teda tu anglickou verzi s downloadem. Funguje to takhle, když stiskneš čudl 1, tak se ti objeví nabídka na stažení přímo souboru do paměti mobilu (jenže je to i v anglické verzi RUSKY), dále po stisknutí čudlu 3 se odkaz otevře ve wapovém prohlížeči, přímo v mobilu, vhodné třeba na content | Tak tuhle verzi mám taky, ale potom mám verziu, v které funguje otočení o 90° a je celá v angličtině. Ale cgtělo by to aby tu ruskou verzi někdo přeložil. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:00 am Post subject: |
|
|
michalkopecky wrote: | krvesaj wrote: | No tak já mám teda tu anglickou verzi s downloadem. Funguje to takhle, když stiskneš čudl 1, tak se ti objeví nabídka na stažení přímo souboru do paměti mobilu (jenže je to i v anglické verzi RUSKY), dále po stisknutí čudlu 3 se odkaz otevře ve wapovém prohlížeči, přímo v mobilu, vhodné třeba na content | Tak tuhle verzi mám taky, ale potom mám verziu, v které funguje otočení o 90° a je celá v angličtině. Ale cgtělo by to aby tu ruskou verzi někdo přeložil. |
Proč? ta ruština není podstatná, zkuš to co to dělá a pak používej jen tak ať to stahuje, taky rusky neumím ani písmeno a stahuju přes to. a ta verze o otočení o 90stupnů je vcelku na p***! _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|