clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Opera modified !!!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Opera modified !!!

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
budulinekk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 4:57 pm    Post subject: Opera modified !!! Reply with quote

Zdravím vás, hlavně tu starší generaci, co se ještě učila rusky. Na webu se objevila předělaná opera a rád bych věděl, co umí navíc oproti té normální. Nechcete to někdo zjistit? Všiml jsem si, že v jaru jsou i ikony file.png a folder.png, myslel jsem si, že tedy opera mod umí stahování souborů do filesystému, ale bohužel to ještě nikdo neudělal.
Pokud by se našel nějaký obětavec, může se tuto operu pokusit i přeložit. Od určité verze rusové vypustili angličtinu z nastavení (zato tam přidali pár nových položek, ale samozřejmě nevím na co jsou, neumím rusky).
Opera mod je na http://www.tarakanman.org.ru/Files/Java/OperaMini.zip
nebo http://x-portal.wen.ru/om/dg-sc.html

EDIT: Zdá se, že opera mod umí stahování na disk. Doporučuji prozkoumat tu druhou adresu.
Back to top
View user's profile Send private message
witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

Zkopíroval jsem tam Rickyho češtinu ze staré verze. Otestujte ZDE(blocked)

EDIT: Bohužel to moc nefunguje

budulinekk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jednoduché to nebude. Porovnej jednotlivé soubory v jaru a uvidíš, že je to hodně překopané.
Back to top
View user's profile Send private message
michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

Zkoušel jsem jednu z těch upravených verzí. Nejenže umí otočit displej o 90% ale umí i ukládat soubory. Rusky téměř neumim Very Happy Nechtěl by někdo udělat překlad?

SM
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

No tak já mám teda tu anglickou verzi s downloadem. Funguje to takhle, když stiskneš čudl 1, tak se ti objeví nabídka na stažení přímo souboru do paměti mobilu (jenže je to i v anglické verzi RUSKY), dále po stisknutí čudlu 3 se odkaz otevře ve wapovém prohlížeči, přímo v mobilu, vhodné třeba na content

Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)

Pokyho web
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

krvesaj wrote:
No tak já mám teda tu anglickou verzi s downloadem. Funguje to takhle, když stiskneš čudl 1, tak se ti objeví nabídka na stažení přímo souboru do paměti mobilu (jenže je to i v anglické verzi RUSKY), dále po stisknutí čudlu 3 se odkaz otevře ve wapovém prohlížeči, přímo v mobilu, vhodné třeba na content
Tak tuhle verzi mám taky, ale potom mám verziu, v které funguje otočení o 90° a je celá v angličtině. Ale cgtělo by to aby tu ruskou verzi někdo přeložil.

SM
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 12:00 am    Post subject: Reply with quote

michalkopecky wrote:
krvesaj wrote:
Tak tuhle verzi mám taky, ale potom mám verziu, v které funguje otočení o 90° a je celá v angličtině. Ale cgtělo by to aby tu ruskou verzi někdo přeložil.

Proč? ta ruština není podstatná, zkuš to co to dělá a pak používej jen tak ať to stahuje, taky rusky neumím ani písmeno a stahuju přes to. a ta verze o otočení o 90stupnů je vcelku na p***!

Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)

Pokyho web
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum