clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

Pre FW16 sa ani neportujú patche. Rolling Eyes Všade sú len tie zo Smeltra.
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sun Jan 01, 2006 8:40 pm    Post subject: GSM logger na C75 Reply with quote

Někde jsem četl, že C75 je vlastně CX65 v jiným kabátu, tak mě napadá, jestli by patch "MiniGPS with GSM Data Logger v0.8" z CX65 fw43 nešel předělat na C75?
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 4:41 pm    Post subject: Re: GSM logger na C75 Reply with quote

ccd98 wrote:
Někde jsem četl, že C75 je vlastně CX65 v jiným kabátu, tak mě napadá, jestli by patch "MiniGPS with GSM Data Logger v0.8" z CX65 fw43 nešel předělat na C75?

Aj keby tie telefóny podobné neboli, ten patch by prerobiť šiel. wink
Otázka je ktosa do toho pustí a komu sa to aj podarí. Radím ti počkať kým to niekto šikovný prerobí. Smile

m@rko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 11:42 pm    Post subject: Zoznam BBS pre SR Reply with quote

Caute hosi, nema niekto zoznam BBSiek pre Slovenskych operatorov? Ide mi o T-Mobile. Alebo nepoznate stranku, na ktorej to najdem. Moje hladanie bolo viac-menej neuspesne. Ja mozem poskytnut lokacie pre Zvolen a neskor aj pre Kosice.
Back to top
Butkic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Tohle je fakt super patch :-)

jen poněkud nechápu ty profily :-(
mohl by mi někdo vysvětlit jak se používají? děkuji
Back to top
Butkic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Už se vám někdy stalo, že máte číslo BTS a nevíte kde to je? v žádném seznamu není?
Mě se to právě stalo a číslem 43534-28692 prostě nikde nic :-( pro mě fakt záhada :-)
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Já nevím, jesli to tu už nebylo, ale mam problém s tim, že když jsem v blízkosti (no prostě když se mi s ní telefon spojí) jedný BTS v Nejdku, tak následuje jenom píp-vyp. Když mam puštěný třeba MP3, tak to nedělá.
A začalo se to dít až poslední asi 2 tejdny Rolling Eyes

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

Butkic wrote:
Tohle je fakt super patch :-)

jen poněkud nechápu ty profily :-(
mohl by mi někdo vysvětlit jak se používají? děkuji

no podle toho jaký máš napsaný číslo před jmenem BTS tak podle něho se ti aplikuje určitý frofil. Např. Máš BTS pojmenovanou jako Praha a před ní máš napsanou 1. Tak potom pokud se dostaneš do signálu teto BTS a na displeji se ti objeví "Praha" potom se ti automaticky aktivuje profil (v našem případě 1.v seznamu profilů)

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

Butkic wrote:
Už se vám někdy stalo, že máte číslo BTS a nevíte kde to je? v žádném seznamu není?
Mě se to právě stalo a číslem 43534-28692 prostě nikde nic :-( pro mě fakt záhada :-)

To ani neni záhada - prostě ty seznamy nejsou kompletní - ve svém okolím mám desítky tykových které nejsou v žádném seznamu. Někdy je to třeba i způsobeno tim že je ta BTS třeba nová .......

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:22 pm    Post subject: Re: Zoznam BBS pre SR Reply with quote

m@rko wrote:
Caute hosi, nema niekto zoznam BBSiek pre Slovenskych operatorov? Ide mi o T-Mobile. Alebo nepoznate stranku, na ktorej to najdem. Moje hladanie bolo viac-menej neuspesne. Ja mozem poskytnut lokacie pre Zvolen a neskor aj pre Kosice.

Bohužel seznamy pro Slovensko nejsou dobře zpracovány - jsou velmi ubohé a téměř nic v nich není

SM
Back to top
m@rko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:32 pm    Post subject: Vypina sa telefon Reply with quote

Chcem sa spytat ci nema niekto podobny problem:
mam v telefone (M65 fw 43) miniGPS patch. Vsetko chodilo nadherne ale teraz z nicoho nic sa telefon zacal vypinat hned po starte. Dlhsie ako 1minutu nepobezi.
Neviem ci je to sposobene tym ze som pridal nove BTSky(ale aj tak ich tam je len zo 50) alebo tym ze som akurat v takom mieste,kde maju dve BTSky na vlas rovnaku intenzitu signalu. Skusal som aj vycistit EEPROM ale bezvysledne. Myslim ze je to nejaky bug v samotnom patchi.d'oh!

- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - -
Back to top
m@rko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:37 pm    Post subject: pip - vypnutie Reply with quote

jenda.69 wrote:
Já nevím, jesli to tu už nebylo, ale mam problém s tim, že když jsem v blízkosti (no prostě když se mi s ní telefon spojí) jedný BTS v Nejdku, tak následuje jenom píp-vyp. Když mam puštěný třeba MP3, tak to nedělá.
A začalo se to dít až poslední asi 2 tejdny Rolling Eyes

Myslim ze mas podobny problem ako ja ale mne ho vypne hned ked ho zapnem. Ale zo zaciatku to chodilo bezchybne. Je v tom nejaky hacik Think

- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - -
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:56 pm    Post subject: Re: Vypina sa telefon Reply with quote

m@rko wrote:
Chcem sa spytat ci nema niekto podobny problem:
mam v telefone (M65 fw 43) miniGPS patch. Vsetko chodilo nadherne ale teraz z nicoho nic sa telefon zacal vypinat hned po starte. Dlhsie ako 1minutu nepobezi.
Neviem ci je to sposobene tym ze som pridal nove BTSky(ale aj tak ich tam je len zo 50) alebo tym ze som akurat v takom mieste,kde maju dve BTSky na vlas rovnaku intenzitu signalu. Skusal som aj vycistit EEPROM ale bezvysledne. Myslim ze je to nejaky bug v samotnom patchi.d'oh!

No může to být zapříčiněno příliš velkou délkou nazvu BTS a nebo také kolizí s nějakým jiným patchem

SM
Back to top
Butkic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
To ani neni záhada - prostě ty seznamy nejsou kompletní - ve svém okolím mám desítky tykových které nejsou v žádném seznamu. Někdy je to třeba i způsobeno tim že je ta BTS třeba nová .......

Aha, já si myslel, že na http://gsmweb.cz/ je vždy aktuální seznam. :-(
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

Butkic wrote:
kesu wrote:

Aha, já si myslel, že na http://gsmweb.cz/ je vždy aktuální seznam. :-(

Zdaleka nemaj.Spoustu jim tam toho chybí

SM
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
Page 17 of 20

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum