clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak začít - pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak začít - pro telefony x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stanley497
badatel
badatel

Založen: 23. 01. 2005
Příspěvky: 181

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomV napsal:
Článek je fajn, akorát ten DCA510 nemůžu v kamenných obchodech sehnat a dobírkou ho nechci

musis rict ze chces servusni ne DCA-510 vetsina prodejcu ani nevi co to je

_________________
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3510i > Siemens CX65 > Nokia N-Gage QD no jo mám Nokii
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004
Příspěvky: 998
Bydliště: Táborská kolonie

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stanley497 napsal:
TomV napsal:
Článek je fajn, akorát ten DCA510 nemůžu v kamenných obchodech sehnat a dobírkou ho nechci

musis rict ze chces servusni ne DCA-510 vetsina prodejcu ani nevi co to je


Ale bacha na to - myslim ze zenska ktera tomu nerozumi a ty ji reknes "Chci servisni kabel" koukne do pocitace, uvidi tam "kabel" a zatim "siemens" arekne si "to je ono...". No a on je to dca 540...

Jinak vcera jsem se byl ptat v odborne servisni prodejne mobilu plne odborniku (Amax Tabor) a shanel jsme konektor:

"Dobry den, prosimvas prodavate konektory k mobilnim telefonum?"
"Uh, no a jakej je to telefon?"
"Siemens petasedesatkova rada"
"Uh a je to jako C65 nebo tak..."
"No je to pro S ale je to celkem jedno - vsechny maji konektory stejny"
"No jako na nabijeni?" (asi myslela ze konektor je te odborny vyraz pro nabijecku nebo co...)
"Ne, jako samostatnej konektor"
"Uh no, prijdte se kdyztak zeptat za tejden..."

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koscik: děkujeme za další poutavý příběh... Applause jen tak dál... wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004
Příspěvky: 998
Bydliště: Táborská kolonie

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

romulus napsal:
koscik: děkujeme za další poutavý příběh... Applause jen tak dál... wink


Dik, ale ja z toho moc nadsenej nejsem- ja ten konektor potrebuju :-) Ale za tejden bude pokracovani :-) Very Happy

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koscik napsal:
romulus napsal:
koscik: děkujeme za další poutavý příběh... Applause jen tak dál... wink


Dik, ale ja z toho moc nadsenej nejsem- ja ten konektor potrebuju :-) Ale za tejden bude pokracovani :-) Very Happy


Už jsem to kdesi psal, já si koupil úplně nejobyčejnější "bondovku" v hyper-super-... marketu za 97,- Kč která má plně obsazený rozebiratelný konektor a ještě zbylo sluchátko a mikrofon.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004
Příspěvky: 998
Bydliště: Táborská kolonie

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
koscik napsal:
romulus napsal:
koscik: děkujeme za další poutavý příběh... Applause jen tak dál... wink


Dik, ale ja z toho moc nadsenej nejsem- ja ten konektor potrebuju :-) Ale za tejden bude pokracovani :-) Very Happy


Už jsem to kdesi psal, já si koupil úplně nejobyčejnější "bondovku" v hyper-super-... marketu za 97,- Kč která má plně obsazený rozebiratelný konektor a ještě zbylo sluchátko a mikrofon.


Hmm to me nenapadlo... Zacnu mit oci otevreny.

Jinak dneska sem bojoval (doslova) s Nokii 6230. Moje mise: Dostat tam a zprovoznit absoluteSMS.
Vytah sem svoji S65 najel si ve FlexPam na .jar a rozhodl se ze spustim na Nokii IrDa nebo BT. No jo, ale KDE TO TAM SAKRA JE? Uz si presne nepamatuju jaky tam tom "inteligentnim" menu sou polozky ale trvalo mi to snad 5 minut... Navic telefon ma opravdu super vlastnost, ze kdyz se proklikate nekam do menu a chcete o uroven vejs- mrd ho a ste zase na hlavni obrazovce. Super. Tento zpusob interface zda se mi ponekud nestastny. zajedu do menu s magicky konsternujicim nazvem "Pripojeni" - sice sem tam uz nekolikrat byl ale ta mrcha scroll bar na kraji obrazovky je tak napadnej ze sem myslel ze to rolovat vubec nejde. OK nasel sem to, aktivuji IrDa a poslu soubor. Nokia ho kupodivu cely prijala a nabidla mi kam se ma soubor ulozit. Ale ouha. Obrazky, nahravky, atd... Aplikace nikde. Po chvili tupeho zirani na displej poskytujici uzivateli komfort asi jako kdyz koukate z okynka v tanku., jsem .jar ulozil do "nahravek". Opet jdu do menu a hledam aplikace. Aplikace tu sou, alejak proboha mam dostat soubor z tech "zvuku" do Apliakci? Marne se snazim .jar otevrit. "Nespravny format souboru". Naskocila mi zila na krku. Po dalsich cca peti minutach sprostych nadavek mazu soubor a stahuju ho z wapu. Aspon ze to vubec Nokinka pochopila ze ten .jar asi fakt nebude obrazek. OK, nevadi, spoustime program. Npisu SMS a odesilam. Pri odesilani se sice zobrazi ikonka GPRS, ale o takovy ty siemensacky, kdy vide kdy presne probiha prenos si muze nechat zdat. Vracim telefon majiteli s tim, ze kdyz bude chtit, dam mu cislo na nejakeho dobreho psychiatra...

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2005 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koscik napsal:

Jinak dneska sem bojoval (doslova) s Nokii 6230. Moje mise: Dostat tam a zprovoznit absoluteSMS.

Ano ano, taky jsem zkousel poslat hru na Nokii 3100. Jenom me nenapadlo to zpracovat do prispevku...

Dalsi zkusenost s Nokiema - nekdy jsou fakt user friendly a to jejich ovladani je fakt jednoduchoucky. Treba lehkost, s jakou se da jednim tuknutim smazat vsechno, co jsem predtim deset minut posilal pres IrDA (obrazky, melodie) je fak uchvatna. Brick wall

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
uku
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 100

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 8:33 am    Předmět: X65 flasher a Papua Odpovědět s citátem

Zdravim, od vcerejska jsem hrdym majitelem kabelu DCA-510 a protoze chci trosku telefony upravovat, tak jsem zacal dle navodu zalohovat, zalohovat, zalohovat. Stahnul jsem programky, procetl diskusi a zacal:

"Papua" - vygeneroval jsem kody... (postupne - pri funkci Open all se seknul...)
X flasher - vkopiroval jsem vytvoreny config, spustil program a mackal jsem cervene tlacitko kratce, dlouze a nic... program prestal reagovat. Nakonec mne napadlo stahnout novejsi verzi (1060?). Konecne zacal komunikovat, ale objevila se obrazovka se ctyrmi moznostmi: Boot password - Generate, AllOpen, Patched Bootcore a Restore broken bootcore. Kouknul jsem se proto do Readme, ale nejak jsem se ztratil... Zkusil jsem AllOpen, ale nereagoval a vracel se zpet...
Predpokladal jsem, ze pokud vygeneruji config nepouzivam fci Boot password. (Zastrasila mne ta doba generovani...)
Co delam spatne? Snazil jsem se to najit i ve foru, ale nejak jsem neuspel, tak jsem se radeji zastavil, abych neco nepohnojil...
Diky za pomoc, pripadne nasmerovani na odkaz.
Uku

_________________
S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pepo
začátečník
začátečník

Založen: 24. 03. 2005
Příspěvky: 88

74.30 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 8:09 pm    Předmět: ChaosKey2 Odpovědět s citátem

Ludia mam S65 a dal som si fw50 a spravl zalohu. Applause Potom som upravoval, upravoval a teraz po par mesiacoch som uz stratil prehlad, liezlo mi to na nervy a polovica funkcii mi odisla, tak som si dal spet tu zalohu a V_Klay mi prvy chaoskey nacita ale druhy uz nie, vypise nico ze NO ANSWER FROM BOOT CHAOSKEY2.BIN Shocked asi neco takeho. Poradte mi ako pokracovat, alebo mam zacat z uplne od zaciatku? Ale neviem ci to pojde a uz som si zmenil klavesy pomocou S65keydefiner.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba zaviest do telefonu znovu SKey...ked uz si raz kody pocital,nie je to problem...staci SKey opisat do kolonky v PapuaUtils a dat zapisat do telefonu.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pepo
začátečník
začátečník

Založen: 24. 03. 2005
Příspěvky: 88

74.30 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik to je pekne skusal som to ale neslo mi to niekde robim chibu das mi niky link s navodom?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2005 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pepo napsal:
Dik to je pekne skusal som to ale neslo mi to niekde robim chibu das mi niky link s navodom?

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pepo
začátečník
začátečník

Založen: 24. 03. 2005
Příspěvky: 88

74.30 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 1:26 pm    Předmět: SKey Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Treba zaviest do telefonu znovu SKey...ked uz si raz kody pocital,nie je to problem...staci SKey opisat do kolonky v PapuaUtils a dat zapisat do telefonu.

Raz to islo, druhy krat to uz nejde, je to mozne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiahni si cesku verziu a budes mudrejsi preco ti to nechce ist.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mymy
pisatel
pisatel

Založen: 14. 05. 2004
Příspěvky: 222
Bydliště: Trenčín SLOVAKIA

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokazil sa mi phone( stale sa mi vypina) ked som pri zaciatku postupoval podla tohto navodu a nahram tam zkladnu zalohu (prvy) FF, pridu mi pri reklamaci na to, ze som pouzival patche a podobne veci??
_________________
C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group