View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mio.dj badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 6:22 pm Post subject: Themes na NOKIE |
|
|
Muze mi nekdo poradit jak dostat themes do SX 1 ktery jdou na nokie a mely by podporovat Symbian 6 nekde jsem cetl ze by to melo jit pres nejakou aplikaci ..... zkousel jsem neco najit ale nic .... themes jsou ve formatu .sis predem diky za rady.  |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 12:50 pm Post subject: cau mio |
|
|
Bohuzial neviem odpovedat na Tvoj dotaz, ale myslim si, ze themes z nokie na SX1 asi ani nepojdu. Vyhlasuje to incompatible type, ale to isto vies. Myslim, ze skor pouzi program Launcher ci ako sa vola. Tam mozes menit skiny. Zistim Ti to a zajtra napisem. |
|
Back to top |
|
 |
mio.dj badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:28 pm Post subject: |
|
|
Ok diky ... :o) |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 7:42 pm Post subject: Re: cau mio |
|
|
johnnyho wrote: | Bohuzial neviem odpovedat na Tvoj dotaz, ale myslim si, ze themes z nokie na SX1 asi ani nepojdu. Vyhlasuje to incompatible type, ale to isto vies. Myslim, ze skor pouzi program Launcher ci ako sa vola. Tam mozes menit skiny. Zistim Ti to a zajtra napisem. |
rozsirujici temata pro SX1_cku nejsou
da se pouze nahodit umelotny schema pro SX1_cku pomoci jiz zmineneho LAUNCHERu_enom mensi problem_faka jak se mu to zlibi  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|