clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
sutrus
VIP
VIP

661.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 10:46 pm    Post subject: Reply with quote

bungee1 wrote:
To jsem rad, ze ty hlavni funkce slapou jak maji Applause , Ja uz ho chcu taky mit Crying or Very sad , ale musim si pockat do vyplaty, takovej foun sem teda jeste fakt nikdy nedrzel v ruce, bude to bomba, strasne se na neho tesim. I kdyz jsem na jednu stranu rad, ze ho jeste nemam, aspon se o nem muzu dozvedet klady a zapory, to je taky super vedet Very Happy , chtel jsem se jeste zeptat na radio a fsechny funkce kolem nej, jestli treba i budi radiem a tak, diky

Radio aspon pro mne je jedno z tech mensich sklamani.
Sice ma RDS, ale kde neni poradnej signal tak pise nesmisly. Jinak zvuk je obstojnej.
Buzeni radiem taky nejde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

diky za odpovedi, jsem moc rad, ze mi odpovidate na moje dotazy, jsem za to vdecnej Applause , a to buzeni radiem, ani jsem v to nedoufal, vlastne me to ani nezklamalo, protoze jsem to tam ani necekal, ale bylo by to fajn, ze???

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
View user's profile Send private message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:01 pm    Post subject: Reply with quote

No bylo by to dobrý -ale asi by to bylo trochu složitější - představ si kdyby si měl budíka nastavenýho na radio a zapomnel by sis tam vecer připojit HF.Tak bys pak ráno zaspal Very Happy
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

Prave proto sem rikal, ze sem to ani necekal, ale dalo by se to vyresit, tze kdybys nemel zapojeny HF tak by te to zbudilo treba mp3kou, nebo nejak jinak, dalsi funkce ktera by za to stala, treba by na to sel nejakej patch, co myslite???

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Back to top
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:28 pm    Post subject: Reply with quote

Jeste jednu vec sem mel, ale je to takovej trosku detail a nevim jestli mam pravdu. Jak je prehled mobilnich telefonu, nemela by byt s75 a sxg75 zarazena v roce 2006 a ne v roce 2005??? Jen me to tak napadlo a nezlobte se na me, je to takova blbost Neutral

Ericsson T10=>

Vodafone 4ever
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:32 pm    Post subject: Reply with quote

bungee1 wrote:
Jeste jednu vec sem mel, ale je to takovej trosku detail a nevim jestli mam pravdu. Jak je prehled mobilnich telefonu, nemela by byt s75 a sxg75 zarazena v roce 2006 a ne v roce 2005??? Jen me to tak napadlo a nezlobte se na me, je to takova blbost Neutral

SXG75 jsou vyrobený už v srpnu 2005,akorát se naskytlo nějaký nesmaslný zdržení a prodávají se až teď

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:39 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
SXG75 jsou vyrobený už v srpnu 2005,akorát se naskytlo nějaký nesmaslný zdržení a prodávají se až teď

Ja sem myslel, ze je to vo tom, kdy je telefon uvedenej na trh a ne kdy je vyrobenej, sry

Ericsson T10=>

Vodafone 4ever
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:44 pm    Post subject: Reply with quote

bungee1 wrote:
Ja sem myslel, ze je to vo tom, kdy je telefon uvedenej na trh a ne kdy je vyrobenej, sry

No možná že máš pravdu.No uvidíme

SM
Back to top
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

buzení rádiem je na nic,jestli to máte stejně jako já... nemůžu poslouchat rádio a zároveň mít nabíjenej mobil...
Hehe,trochu lituju,že jsem nepočkal....

Sony Erikson Ká sedmset padesát i

...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 9:54 am    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:

OK Jimm 0.3.1 stahnutý z ofitko wapu.
nastavení:
sít - držet spojení -ANO,Typ spojení -nic,prodleva 0

Jinak v telefonu mám v nastavení>konektivita>prodleva>-1 sec (ale myslím si že bude lepší 120 - ale to musím otestovat)
Občas se mi stane že se teda sekne kolem 20kb - vypadá že je připojený ale zprávy neodesíla ani nepřijímá - ale stane se to jen občas

Tak už jsem zjistil,kde byla chyba , Samozřejmě u mě. Jimm v.0.5/33 funguje bezproblémově a nemusí se nic přenastavovat, drží pořád a je stabilní. Když jsem to zkoušel používal jsem mobil také jako modem pro připojení pc k internetu (a jaksi mi nedošlo, že obě tyto připojení používají stejný datový profil) jinak není problém používat mobil jako modem - stahovat data přes něj z internetu a zároveň si třeba z wapu stahovat aplikace - vyzkoušeno funguje.

bonebreaker
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:27 pm    Post subject: U SXG75 mi nejde wap :( Reply with quote

jirkab wrote:
Teď jsem zkoušel T-mobile konfigurátor(typ cx75) a sxg to krásně podle toho nastaví a funguje to (i ty mms, měl jsem tam zbytečně navíc vyplněné jedno políčko a jemu se to nelíbilo).

Taky jsem si to nechával posílat přes T-Mobile konfigurátor. Chvíli mi šel wap v pohodě, ale najednou to začalo házet chybu HTTP chyba: 403 zakázáno. Všechny profily jsem tedy resetoval a smazal a nechal si vše poslat znovu. Jenže ono to pořád tu chybu hází d'oh! . Nestalo se to někomu, příp. nevíte někdo čím by to mohlo být ?

blackandwhite.ic.cz

love-calculator

http://bb-s65.wz.cz/index.php
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:34 pm    Post subject: Re: U SXG75 mi nejde wap :( Reply with quote

bonebreaker wrote:
Taky jsem si to nechával posílat přes T-Mobile konfigurátor. Chvíli mi šel wap v pohodě, ale najednou to začalo házet chybu HTTP chyba: 403 zakázáno. Všechny profily jsem tedy resetoval a smazal a nechal si vše poslat znovu. Jenže ono to pořád tu chybu hází d'oh! . Nestalo se to někomu, příp. nevíte někdo čím by to mohlo být ?

No pokud si toho necháš poslat více jako já (WAP, MMS, E-mail) tak to není zase tak bezproblémové, protože mě se to další přijaté nastavení bez zeptání vždy uložilo na první položku profilu a spojení, takže mi přemazalo tu původní. Takže jsem to stejně musel udělat částečně ručně, ale nebyl to až takový problém. Jinak pak vše jede bez problémů (to nastavení S75 to je jiný maso, alespoň napoprvé).

Misisa
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
myslíš takovou tu ikonku se dvěma černýma panáčkama a červeným vykřičníkem?

Uz jsem zjistil kdy se tam ten symbol zobrazi,kdyz uskutecnim hovor,tak se zobrazi a zustane na displeji a kdyz prijde sms nebo odeslu sms,tak zmizi.Nevite co to znamena.Mam T-Mobile a samozrejme nejde simtoolkit Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:37 pm    Post subject: Re: U SXG75 mi nejde wap :( Reply with quote

jirkab wrote:
No pokud si toho necháš poslat více jako já (WAP, MMS, E-mail) tak to není zase tak bezproblémové, protože mě se to další přijaté nastavení bez zeptání vždy uložilo na první položku profilu a spojení, takže mi přemazalo tu původní. Takže jsem to stejně musel udělat částečně ručně, ale nebyl to až takový problém. Jinak pak vše jede bez problémů (to nastavení S75 to je jiný maso, alespoň napoprvé).

Já ručně nemusel zadávat nic. Ale udělal jsem kombinaci nastavení z konfigurátoru od t-mobile a ze stránek siemensu. Ze siemensu mi běžely mms, ale internet a maily ne. Tak jsem to dohrál přes t-mobile a ok...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
bonebreaker
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 3:43 pm    Post subject: Re: U SXG75 mi nejde wap :( Reply with quote

jirkab wrote:

Taky mi to už jde, díky wink

blackandwhite.ic.cz

love-calculator

http://bb-s65.wz.cz/index.php
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 167, 168, 169  Next
Page 12 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum