View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
passer_by kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 7:13 pm Post subject: MT50 ztrácí spojení se sítí |
|
|
Ahoj všem, můj MT50 má následující problém - ztrácí spojení se sítí, a to buďto tak, že se místo loga operátora objeví známé "! T-mobile" , nebo, což je horší, prostě se nehlásí, ale tváří se, že je vše OK .. tj. na první pohled na display vypadá jako přihlášený do sítě, ale dovolat se mu nejde (Účastník není dostupný) a ani volat z něj nelze . POslal jsem jej před časem do servisu (2x), vrátil se mi s tím, že závada se neprojevila, nicméně mi aspoň jako cenu útěchy dali nový fw (v.18). Operátor mi pro vyloučení vyměnil SIM, nicméně nic se nezměnilo. Skoro se mi jako laikovi jeví, že bude chyba v hw, ale pletu se, když si myslím, že bych před tím, než na něj úplně zanevřu, mohl zkusit udělat něco se sw (ff ? fw ? .. ?) ?
díky za odpověď  |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sun Feb 05, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
Hm, bude to HW chyba. V servisu ti nahráli nový FW, což je asi maximum SW opravy.
Škoda ho, pěkný telefon. Ale asi už není nejmladší. Bratranec měl podobný problém s C55, ale ještě se drží. Asi se to trochu zlepšilo, v Brně má signnál silný, tak ho občas chytne. Nechce si zatím kupovat nový, ale asi bude brzo muset. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|