View previous topic :: View next topic |
Co máte (nebo budete mít) za tel. z nové řady x75??? |
A75 |
|
1% |
[ 1 ] |
C75 |
|
5% |
[ 5 ] |
CL75 |
|
0% |
[ 0 ] |
CX75 |
|
21% |
[ 18 ] |
M75 |
|
30% |
[ 26 ] |
S75 |
|
19% |
[ 16 ] |
SL75 |
|
1% |
[ 1 ] |
SXG75 |
|
20% |
[ 17 ] |
|
Total Votes : 84 |
|
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
Nemůže někdo vyzkoušet nahrát slovník T9 z x65 do M75? Jestli by se tim zrušila diakritika? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
myslíš, že hej, veď cx65 mala diakritiku v t9, lne sms editor ju nezobrazoval v sms, inak v menu sa pisalo s diakritikou, tak neviem a z x55 by to nešlo, tam nebola diakritika. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 3:42 pm Post subject: |
|
|
cooler5 wrote: | myslíš, že hej, veď cx65 mala diakritiku v t9, lne sms editor ju nezobrazoval v sms, inak v menu sa pisalo s diakritikou, tak neviem a z x55 by to nešlo, tam nebola diakritika. |
čo som skúšal tak t9, ktorá bola určená na x65, na mojej C60 nefungovala, tak pochybujem, že by to išlo opačne. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
cooler5_ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
tak mate holt smolu.cooler5 |
|
Back to top |
|
 |
Milan Popelka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 3:50 pm Post subject: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
M75 taková není a za tu cenu se nevyplatí.
Sliby - chyby!
[/b] |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:23 pm Post subject: Re: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
Milan Popelka wrote: | Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
Sliby - chyby!
[/b] |
Mno jestli ses na SM registroval jen kvůli tomu, aby ses s námi podělil o svůj názor...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:32 pm Post subject: Re: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
ccd98 wrote: |
Mno jestli ses na SM registroval jen kvůli tomu, aby ses s námi podělil o svůj názor...  | kamarad ma M75 taky, cca pul roku. gumy ma uz oloupany davno, kryt na konektor ztratil po tydnu, pred 5ti dny dokonce nekde vypadla i pametova karta, kterou uz nenasel. nemyslim si, ze by se mel takhle chovat "odolny" telefon, kterej je nosenej v kapse. pred timhle telefonem nosil v kapse "neodolnej" telefon m55 nekolik let a jediny co mu odeslo byla baterka. _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
Zlatá M65! Taky jsem uvažoval o M75, ale kolega byl naštěstí rychlejší, tak jsem si ji mohl osahat a pro mé potřeby nevýhody jasně převažují nad výhodami. Víc barev na úkor o dost menšího displeje, paměťovka věčně hlásící chybu, mp3 jen pro hodně nenáročného posluchače. Praktické diody zmizely úplně. Jediné, co bych si z M75 přál ve své M65 je BT, ale za každou cenu ho opravdu mít nemusím. |
|
Back to top |
|
 |
sors začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 8:37 pm Post subject: Re: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
ccd98 wrote: | Milan Popelka wrote: | Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Sliby - chyby!
[/b] |
Mno jestli ses na SM registroval jen kvůli tomu, aby ses s námi podělil o svůj názor...  |
holt zatvrzeli siemensaci si nedokazou priznat, ze rada x75 je odflakla, proste SHIT, tvari se jako elitari a velci bossove fora, neustale si nejak lzou do kapsy tim, ze to je vlastne dobre,ze je to odflaklej povl, ze si s tim aspon muzou hrat a vylepsovat to, ale jaksi si patrne neuvedomuji, ze tyto telefony se prodavaji i obycejnym spotrebitelum, ktery jejich vychytavky nezajimaji, chteji kvalitni a dobre fungujici telefon a vlozili sve nadeje a penize do siemensu, a pak proste zjistiji, ze stoji za houby, tak je to stve, zjisti ze existuje tohle forum, ktery predpokladam bere penize za umistenou reklamu a to mozna souvisi i s navstevnosti, zaregistruji se, napisou to co si tady nekteri s "profesionalni deformaci" nedokazou priznat , a pak jim nejakej ubozak napise, ze jsou asi jako blbci, ze se zaregistrovali kvuli tomu aby si stezovali, tak to je vazne hezke.. _________________ BOSCH Com 608 -> PANASONIC GD 93 -> SE R 600 -> ALCATEL OT 535 -> SIEMENS CX75 + RS-MMC Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
ericos začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:26 pm Post subject: |
|
|
mam C75 a je to moj prvy siemens. pocul som ludi rozpravat ze su siemensi nespolahlive, ale zobral som ho, lebo mi pripadal najlepsi z ponuky. zo zaciatku mi mrzol pri foteni, ale to len v nejakych podmienkach. s organizacnymi sluzbami som spokojny, s displayom som spokojny, fotak na momentky staci. menu sa mi nepacilo tak som ho zmenil na 3x4, hry sa hraju dobre. az na rozkyvany joystick som velmi spokojny. nech si ludia hovoria co chcu, siemensi su dobre telefony. |
|
Back to top |
|
 |
sors začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:00 pm Post subject: |
|
|
jo, C 75 je v pohode, to uznavam, na tech klasickych funkcich patrne nebylo co pokazit, mp3 ci ten "vylepseny" fotak to nema, pokud je to predelany z rady x65, ktera je dobra ....bracha ma M65, pritelkyne C75 a ja CX75, testovali jsme fotaky, M65 z toho vysel nejlip, CX75 nejhur, uz mam druhej kus, zase mne na nem blika display, ale to uz je jina story, no k tomu displayi, kdyz jsem po svem nadseni z CX75 videl display SE K 700i, nestacil jsem se divit, co mam proti tomu za hruzu... zitra znova reklamace, nebo spis odstoupeni od smlouvy a give me money back...misto toho jsem chtel S75, ale jak to tady ctu, tak nevim... kua druhej telefon a stejnej problem, ja uz z toho fakt nemuzu  _________________ BOSCH Com 608 -> PANASONIC GD 93 -> SE R 600 -> ALCATEL OT 535 -> SIEMENS CX75 + RS-MMC Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
pkas badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:45 pm Post subject: |
|
|
Uz se to tady resilo x-krat, ale prosim... jeste jednou:
M75
fotak: souhlasim s nazorem, ze fotak do mobilu nepatri, ale na momentky bohate staci
baterie: nerikam, ze s tim mobilem jedu jak drak, ale 2 dny mi v pohode vydrzi
krytky: po dvou mesicich je mam porad a to tu spodni furt sundavam (pripojuju kabel a vyndavam RS-MMC)
blikajici diody: nahradil jsem je patchem "blinker" (je to super)
mp3: me to staci...
pametova karta RS-MMC: zadny problem s ni nemam
srovnani s ME45: to nejde, ale eMEcko je lepci (na svou dobu)
Ale samozrejme jako vsechno - i tento mobil mohl byt mnohem lepsi kdyby... _________________ Philips FIZZ -> Nokia xxxx -> Motoshitorola d520 -> C25 -> C35i -> ME45(fw28)....forever -> M75(fw13) + DCA 510 + RS-MMC 512 SanDisk (dead) -> M65(fw50) |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 1:21 am Post subject: |
|
|
nejak ste v tom vybere hlasovania vynechali CF75. A co AX75?  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 2:17 pm Post subject: |
|
|
sors wrote: | jo, C 75 je v pohode, to uznavam, na tech klasickych funkcich patrne nebylo co pokazit, mp3 ci ten "vylepseny" fotak to nema, pokud je to predelany z rady x65, ktera je dobra ....bracha ma M65, pritelkyne C75 a ja CX75, testovali jsme fotaky, M65 z toho vysel nejlip, CX75 nejhur, uz mam druhej kus, zase mne na nem blika display, ale to uz je jina story, no k tomu displayi, kdyz jsem po svem nadseni z CX75 videl display SE K 700i, nestacil jsem se divit, co mam proti tomu za hruzu... zitra znova reklamace, nebo spis odstoupeni od smlouvy a give me money back...misto toho jsem chtel S75, ale jak to tady ctu, tak nevim... kua druhej telefon a stejnej problem, ja uz z toho fakt nemuzu  |
S75 je dobrej telefon, problemy dela ten firmware, coz si myslim ze nebude dlouho trvat a bude to snad vyladeny... _________________ Nokia 3310 -> Siemens MT50 -> M55 -> S75 FW47+FFS+MAP |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 9:41 pm Post subject: ... |
|
|
SORS: zamyslii sa clovece - najdi mi lepsie vybaveny outdoor ako m75 a potom slepo kritizuj ... nemozes porovnavat ovela menej vybavene telefony s M75 v kategorii outdoor ... neviem ako tel pouzivas no ja ho ver mi nesetrim a :
gumy bocne su ok - max.si ich mohol prilepit sekundakom ..
krytku na sys.konektor som stratil aj ja - to uznavam nedotiahli .. (aj ked aj bez krytkymojej M75 voda nevadila - testovane .. )
- TERAZ MI PROSIM NAPIS ZNACKU A MODEL TELEFONU KTORY PO SVOJOM UVEDENI NEMAL PROBLEMY MIN. SOFTWAROVE - ALE NAPIS ROVESNIKOV RADY 75 !!!
mozno by ta zaujimalo ze M75 ka je moj 27 mobil a ver mi ze ani 8-mina z nich neboli siemensi .. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|