View previous topic :: View next topic |
Jak dopadnou naši hokejisté? |
Vybojuji zlato |
|
29% |
[ 17 ] |
Prohrajou ve finale |
|
1% |
[ 1 ] |
Ziskaji bronz |
|
19% |
[ 11 ] |
Zustanou jim jen bramborove medaile |
|
10% |
[ 6 ] |
Skonci ve ctvrtfinale |
|
29% |
[ 17 ] |
Nepostoupi ze zakl. skupiny |
|
8% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 57 |
|
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:08 pm Post subject: |
|
|
Bond: 14:6?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
ale jo to by šlo  |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:37 pm Post subject: |
|
|
Už jste tady řešili rozdíl mezi českými a slovenskými hokejisty???
"Slovenčtí hokejisté dokáží porazit každého. Čeští hokejisté dokáží porazit pouze Slováky." _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:58 pm Post subject: |
|
|
hamba pani hamba tie silne reci o nicom..uz ta prehra zo svajciarskom vas mala poucit...bieda...a jamaica (netypuj moc ti to nejde:) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:03 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Tohle je k pláči,ne ten výsledek,ale to jak hrajou.Vubec nebráněj!!! |
Tak,presne toto som si hovoril pri zapase SK-CZ..vydrzal som sa divat po 0:2,potom som to zabalil...
Ale vratim sa k tomuto zapasu,ktory som si schvalne pozrel.Dopadlo to presne tak,ako som predpokladal...Cesi hrali svoju hru,presne taku,aku hrali celu olympiadu.Zapas so Slovenskom im zdvihol sebavedomie...zabudli vsak nato,ze Slovaci sa proti nim prisli iba rozkorculovat (uz sa vazne zacina hovorit o tom,ze ten zapas bol predany). Svedi ich vsak zaskocili hned v uvode rychlym golom a potom prevalcovali na plnej ciare... a uplne s prehladom vyhrali.Mali ste deravu obranu a brankari vas uplne odpisali.Hold pani,myslim,ze v severskom finale bude naco pozerat a budeme to mat aspon vsetci bez nervov  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
zdejak kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:33 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | hamba pani hamba tie silne reci o nicom..uz ta prehra zo svajciarskom vas mala poucit...bieda...a jamaica (netypuj moc ti to nejde:) |
hamba pani hamba, ze vy slovaci ste s takovejma "loserama" mohli prohrat... |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:39 pm Post subject: |
|
|
zdejak wrote: | hamba pani hamba, ze vy slovaci ste s takovejma "loserama" mohli prohrat... |
bohuzial toto vidim na ceskoslovensky hokejovy komplex, proti vsetkym timom nam vacsinou ide, ale proti cechom malokedy  |
|
Back to top |
|
 |
lukasek badatel

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:40 pm Post subject: |
|
|
Takže už jsme si to tak po*rali, že může být nejlíp na bronzové třetí příčce.  _________________ Siemens SX1+MMC A-Data 256MB
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:59 pm Post subject: |
|
|
lukasek wrote: | Takže už jsme si to tak po*rali, že může být nejlíp na bronzové třetí příčce.  |
Nechcem Ti brat iluzie,ale myslim si,ce ceski hokejisti nemaju herne na ziadny z tymov,co postupili do stvrtfinale.
Dobre to vystihol simp:
simp wrote: |
"Slovenčtí hokejisté dokáží porazit každého. Čeští hokejisté dokáží porazit pouze Slováky." |
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:40 pm Post subject: |
|
|
Iluze o bronzový placce snad nemůže mít nikdo.Mančaft se rozložil,už nejsou tým a i sám Hadamczyk to řek do televize.Sou uplně v prd***.Lang není žádnej vůdce a nikdy nebyl,to si nebudeme nalhávat a pokud se tým rozdělí na golmany a mančaft,tak to nejde.Když Voki potřeboval podržet tak se na něj vybodli a dneska se nejen beci,ale celej mančaft vybodli i na Hnildu a bylo to vidět z reakcí obou golmanů.
Je to tak že jak nad nima neni bič ve formě Růžičky či jinýho diktátora tak nikdy nejsou tým
Nakonec jim to stejně odpustíme i když sme na ně ted naštvaný a na MS jim zase budeme fandit,ať je to v případě čechů nebo slováků.To je hold úděl hokejovýho fandy a jeho dušičky _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:48 pm Post subject: |
|
|
se furt musíte hádat... dyť je to jenom hra to ze slovaci daj vsechny krom nas neznamena ze sou lepsi... jen ma obcas nekdo smolnej den...to zna urco kazdej... a slovaci taky kecali ze vyhrajou nad nama a pekne si to podelali... mno a my zase ted takze neni co resit...
snad nedostanu ban  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:28 pm Post subject: |
|
|
no tak jsme v prdeli hrajem s rusákama |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:30 pm Post subject: |
|
|
Bramborová.. Aspoň je to víc k jídlu než nějakej bronz  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 3:10 am Post subject: |
|
|
4. místo taky není špatný... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:03 am Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | 4. místo taky není špatný... |