View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 6:54 pm Post subject: Siemens CL 75-Dokonalá katastrofa |
|
|
Vážení.Koupil jsem ženě tento podle Siemense skvost a když nechci být sprostý,tak vám toho asi o tomto zázraku moc nenapíši.Celé menu je jedna hrůza. Obrácené potvrzování,ukládání.V některých volbách tři stejně pojménované položky!!!Telefon řady 75 nepodporuje české znaky!!!Nemá ZOOM na stálé nastavení formátu písma!!!Wap se klidně po dotyku tlačítka spojí bez zeptání,nahrávky v diktafonu nejdou při přehrávání nikterak zesílit.Moje číslo uložené v seznamu telefonu nejde nastavit na jakoukoli rychlou volbu.Musel jsem jej překopírovat na SIM!!!Narozeniny se mi nějak barevně nezvýrazňují v kalendáři.když zapomenete nastavit autom.zamčení klávesnice(což je podle mne u véčka pitomost),pak vám v kabelce fotí a fotí až do zaplnění paměti!!!Nespojí se to vůbec ani se Simokem ani s MPM pro řadu 75.Když ho propojím DCA 510 s PC,tak se v mobilu zapne IRDA a hlásí,,připraven pro příjem dat.Prostě ať žije spojení Siemens-Benq!!!Jen tak dál a pak nás SE převálcuje.  _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
Ani se nedivím,vždyť CL75 je ODM telefon,čili "nečistokrevný" Siemens  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
petervranek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 11:00 pm Post subject: |
|
|
skus ho vratit \ v obchode vymenit kus za kus - ved to nie je siemens co si si kupil _________________ Siemens CX75 FW23 + 512Mb + HFS 700 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Feb 25, 2006 11:16 pm Post subject: |
|
|
CL75 bych nikdy nekupoval, pokud Véčko od Siemensu, tak jedině CF75 - skus ho jít vyměnit..  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 11:31 pm Post subject: |
|
|
ano pipa ma pravdu,z v-cok este povodneho Siemensu jedine CF75.CL75,ma tusim este ovela menej funkcii a chabsie parametre az na niektore ako CF75. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:12 pm Post subject: |
|
|
Tak to jste mě teda moc nepotěšili. Už jsem přišel na to jak nastavit kontakt ,který je v seznamu telefonu na rychlou volbu.Oni tam musí být vyplněny alespoň dvě čísla!!?To je tedy Benq specialita!Pak to jde.Kopírování kontaktů už jsem také vyřešil.Dát -kontakty-najet na kontakt,který už tam je a dát-možnosti-import dat a pak přes IRDA z mého super CX 75 se to tam bez problemu nasype.Jinak mohu pochválit reprák,ten je opravdu super,ne jako u mého CX 75 zvláště pak u záznamu z diktafonu.Fotky jsou celkem pěkné a video se neseká,tak jako u CX 75.Co mě ale nejvíce udivuje je výdrž baterie.Hrál jsem si s nim přes 5 hodin a samozřejmě svítil displej a stále ještě byla kapacita na 15%!!!To tedy ten můj je za 2 hodiny prázdný.Myslím,že nový FW,jestli nějaký bude snad vše vylepší.Jinak vy co ho máte nevěšte hlavu,já byl také nasr..ný,ale displej je perfektní a desing pro ženy také.Míra _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 8:16 am Post subject: Re: Siemens CL 75-Dokonalá katastrofa |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | ...Jen tak dál a pak nás SE převálcuje.  |
Podla mna to bude pravda, lebo SE su kvalitnejsie mobily, aj spolahlivejsie ako Siemensy. Dobru povest si vybudovali na K700i a K750i a stale razia dalej... |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:34 am Post subject: Re: Siemens CL 75-Dokonalá katastrofa |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | Vážení.Koupil jsem ženě tento podle Siemense skvost a když nechci být sprostý,tak vám toho asi o tomto zázraku moc nenapíši.Celé menu je jedna hrůza. Obrácené potvrzování,ukládání.V některých volbách tři stejně pojménované položky!!!Telefon řady 75 nepodporuje české znaky!!!Nemá ZOOM na stálé nastavení formátu písma!!!Wap se klidně po dotyku tlačítka spojí bez zeptání,nahrávky v diktafonu nejdou při přehrávání nikterak zesílit.Moje číslo uložené v seznamu telefonu nejde nastavit na jakoukoli rychlou volbu.Musel jsem jej překopírovat na SIM!!!Narozeniny se mi nějak barevně nezvýrazňují v kalendáři.když zapomenete nastavit autom.zamčení klávesnice(což je podle mne u véčka pitomost),pak vám v kabelce fotí a fotí až do zaplnění paměti!!!Nespojí se to vůbec ani se Simokem ani s MPM pro řadu 75.Když ho propojím DCA 510 s PC,tak se v mobilu zapne IRDA a hlásí,,připraven pro příjem dat.Prostě ať žije spojení Siemens-Benq!!!Jen tak dál a pak nás SE převálcuje.  |
booooze vzdyt ten telefon byl predstaveny hluboko pred koupi mobilni divize firmou BenQ..jak bylo receno je to OEM telefon takze to vedle siemense ani nelezelo..
nevim proc za kazdy zmetek muze hned BenQ kdyz tech nepovedenych kousku je z dilny Siemense vice nez dost.
Je pravda ze tyhle nepovedene kousky jsou vetsinou OEM produkty jinych vyrobcu,ale to je jaksi nasranemu zakaznikovi jedno.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:43 pm Post subject: Re: Siemens CL 75-Dokonalá katastrofa |
|
|
budik01 wrote: | Miroslav Chodovský wrote: | Vážení.Koupil jsem ženě tento podle Siemense skvost a když nechci být sprostý,tak vám toho asi o tomto zázraku moc nenapíši.Celé menu je jedna hrůza. Obrácené potvrzování,ukládání.V některých volbách tři stejně pojménované položky!!!Telefon řady 75 nepodporuje české znaky!!!Nemá ZOOM na stálé nastavení formátu písma!!!Wap se klidně po dotyku tlačítka spojí bez zeptání,nahrávky v diktafonu nejdou při přehrávání nikterak zesílit.Moje číslo uložené v seznamu telefonu nejde nastavit na jakoukoli rychlou volbu.Musel jsem jej překopírovat na SIM!!!Narozeniny se mi nějak barevně nezvýrazňují v kalendáři.když zapomenete nastavit autom.zamčení klávesnice(což je podle mne u véčka pitomost),pak vám v kabelce fotí a fotí až do zaplnění paměti!!!Nespojí se to vůbec ani se Simokem ani s MPM pro řadu 75.Když ho propojím DCA 510 s PC,tak se v mobilu zapne IRDA a hlásí,,připraven pro příjem dat.Prostě ať žije spojení Siemens-Benq!!!Jen tak dál a pak nás SE převálcuje.  |
booooze vzdyt ten telefon byl predstaveny hluboko pred koupi mobilni divize firmou BenQ..jak bylo receno je to OEM telefon takze to vedle siemense ani nelezelo..
nevim proc za kazdy zmetek muze hned BenQ kdyz tech nepovedenych kousku je z dilny Siemense vice nez dost.
Je pravda ze tyhle nepovedene kousky jsou vetsinou OEM produkty jinych vyrobcu,ale to je jaksi nasranemu zakaznikovi jedno.. | Jenom tak na okraj k tomu co napsal budik 01,já jsem totiž našel na nálepce pod baterii hlavičku BenQ,tak kdo tento foun vlastně vyrobil???Záručák je originál Siemens a mimochodem už mi v něm frčí i java aplikace akorát je to fajnšmekr,chce javové hry a aplikace jen ty stažené ze sítě přímo do něj.Přes IRDA se soubory nakopírují do složky data inbox a je na nich ikonka s otazníkem,takže je po přesunu do složky Hry a Apl.nespustí.Nevím jak to bude vypadat až si stáhnu specialně pro něj vyvinutý MPM.Ještě na jednu třešničku jsem tam přišel,když jsem nakopíroval animaci EMOTIONS od T-mobilu a nastavil jako animaci po vypnutí,to jsem tedy čuměl,jak si ji roztáhl po celém velkém displeji a absolutně ji bez jakýchkoliv škubanců přehrává,i když můj CX 75 mi neustále hlásí,že obrázek už NELZE ZVĚTŠIT!!!Jenom stále nemohu pochopit tu výdrž tak tenounké baterky,když to porovnám s CX 75,tak nejméně 3 krát déle!!!Buď má tak malou spotřebu,nebo to prostě nepochopím,a to navíc v otevřeném stavu svítí oba displeje naplno,tam není žádná korekce jasu!!?Jo a to video se nedá s CX 75 FW 13 vůbec porovnat,to v CL 75 vypadá jako točené kamerou,absolutně neškube.Přece jenom je ten zmeteček na něco dobrej.Míra _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:32 pm Post subject: |
|
|
takže, je vidět, že všechno zlé, je k něčemu dobré
tento telefon není Siemens, tak po něm nemůžete chtít to co po Siemensu, ale má několik dobrých vlastností původního výrobce , Philipsu, které mile překvapí.
(ale i tak bych ho nebral ) _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|