clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - FW 23 u cx75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

FW 23 u cx75
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 8:47 am    Post subject: Reply with quote

gorgeous007 wrote:
Neviem ci to ide iba s FW23 a ci to nie je nejaky stary trik, ale radsej ho tu napisem:
Mam mobil na hlavnej obrazovke (v ziadnom menu ani nic), stlacim dvakrat zelene tlacidlo pre volanie a vytoci mi posledne volane cislo. Stlacim cervene tlacidlo (zrusit hovor) este pred tym nez mi to zacne zvonit a zrazu sa mi objavi ikonka zmeskaneho hovoru vlavo dole na displeji. Ked stlacim lave tlacidlo (vlavo od joysticku) pre nacitanie zoznamu neprijatych hovorov (iba ked je tam ta ikonka), objavi sa mi v tom zozname cislo, na ktore som pred chvilkou volal a cas pri nom napisany sa zhoduje s casom posledneho (skutocne) neprijateho hovoru.

Ak je zoznam neprijatych hovorov prazdny, nic co som vyssie pisal sa nestane!!!

Skusal som to s Infolinkou T-mobilu, takze si nemyslite, ze mi to cislo na ktore som volal odzvonilo spat. wink

Mě se to stalo na v13 2x ale když sem potom vypnul a zapnul mobila tak už se mi to pak nikdy nestalo (taky při poměrně rychlým típnutí hovoru při vytáčení) Think

Back to top
View user's profile Send private message
mobilcar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 6:40 am    Post subject: Reply with quote

Doufam ze bude novy fw co nejdriv a nebudu to podobna nedodelavka jakotohle ale myslim ze new fw bude az v kvetnu Sad

CX75 v13 + xx patchu + DCA510 + Kingmax 245mb + 1550 java her
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
synator
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 8:58 am    Post subject: Reply with quote

no fw12 nebyly zadny problemy az 13fw se mi par krat sekl a 23fw se mi seka a vypina u videa je kvalitnijsi zvuk ale za to se seka obraz a u fotaku se premenuje obraz z tmave na svetlou a jeste me stve ze na siemens cx75 nendou jiny hra nez urceny primo na siemensi kamos ma nokiu a sla mu tam hra na k 700 atd.ja jsem ty hry zkousel a objevila se tam hlaskachyba v aplikaci nebo nejak tak uz si nevzpominamtakze kdyz pridete nejak na trik s to javu tak urcite napiste
Back to top
synator
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:46 am    Post subject: Reply with quote

nevim to jeste jiste ale vzhledem tomu ze me siemens cx75 moc nepotesil a jsou s nim takove problemy pujdu ho asi vratit a vezmu si s75
Back to top
ge-force
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

curaci siemensaci, nech spravia novy firmware
Ericsson T10s, Alcatel OT 302, Alcatel OT 310, Siemens A50, Nokia 3510, Nokia 3510i, Samsun Sgh-X300, Motorola V500, Sagem MyX 5-2,SE T230, Siemens CX75 = pomalý neohrabaný m.t. + hrozná konštrukcia..ako všetky siemensy...., Sony Ericsson W600i
Back to top
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 10, 2006 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

synator wrote:
no fw12 nebyly zadny problemy az 13fw se mi par krat sekl a 23fw se mi seka a vypina u videa je kvalitnijsi zvuk ale za to se seka obraz a u fotaku se premenuje obraz z tmave na svetlou a jeste me stve ze na siemens cx75 nendou jiny hra nez urceny primo na siemensi kamos ma nokiu a sla mu tam hra na k 700 atd.ja jsem ty hry zkousel a objevila se tam hlaskachyba v aplikaci nebo nejak tak uz si nevzpominamtakze kdyz pridete nejak na trik s to javu tak urcite napiste

S tymi hrami je to rozne - niektore idu ine nie. Mne napriklad idu vsetky z inych mobilov (SE a N). wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mobilcar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 10, 2006 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

Jo ale k cemu je ze jdou vsechny hry z ostatnich mobilu (SE...) kdyz maj treba rozliseni 176x220 tak na displeji Siemensu budou orezany atd...

CX75 v13 + xx patchu + DCA510 + Kingmax 245mb + 1550 java her
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:22 pm    Post subject: Reply with quote

jak můžu udělat z tý orig. 23ky zpět 13ku?mi ta 23ka pořád blbne tak se chci vrátit na 13ku.díky za radu!
Back to top
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Dvě možnosti: Jednodušší pro běžného uživatele je stáhnout si FW13 ve winSwupu a normálně to přeflešnout. Zachovají se všechny kontakty a zprávy a všechno, ale budeš muset znovu aplikovat všechny patche.

Druhá, jednodušší při vekém počtu patchů, takže tak jsem to dělal na M75 já: Zálohovat adresář, zprávy a kalendář, nahrát starej FullFlash, a pak aktualizovat data z té zálohy.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

a mohl bych tě požádat o poslání tý 13ky winswup na [email protected] proč,ale mám zakázaný od admina(v práci)to stáhnout Sad
Back to top
káďa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

Lakva wrote:
Dvě možnosti: Jednodušší pro běžného uživatele je stáhnout si FW13 ve winSwupu a normálně to přeflešnout. Zachovají se všechny kontakty a zprávy a všechno, ale budeš muset znovu aplikovat všechny patche.

Druhá, jednodušší při vekém počtu patchů, takže tak jsem to dělal na M75 já: Zálohovat adresář, zprávy a kalendář, nahrát starej FullFlash, a pak aktualizovat data z té zálohy.

hele 23 trojka mi taky blbne ale jenom ta kamera. zkusil jsem přeinstalovat zpět na 13 ale nahlasiloto chybná verze Fw. Tak jak to mam udělat. ale nějak polopatě vysvětlený napište mi to třebas na email: [email protected]
Back to top
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 5:01 pm    Post subject: Reply with quote

No, pokud vím, tak by to mělo jít... Možná zkus vypnout ty checky ve WinSwupu. Ale přiznám se, že tuhle možnost jsem osobně nezkoušel, protože jsem si před tím udělal v_Klayem plnou zálohu FullFlashe, takže jsem jí pak jen přehrál nazpět.
Back to top
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, hele, Abaddone, už jsem Ti to i posílal, ale pak jsem si uvědomil, že já mám M75, ne CX... Takže ten FW nemám staženej... A stahovat ho a posílat Ti ho je při kvalitě mého spojení na dlouhý lokte, ale zkusím to...

Káďo: Problém možná taky bude, že jsi mohl stáhnout tu tovární verzi flasheru, a ne winSwupovou. Oficiální verze Ti downgrade nedovolí, WinSwup by podle všeho měl. Takže si stáhni ten FW13 s modrým W :-)
Back to top
káďa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 8:45 am    Post subject: Reply with quote

díky moc. hned to zkusím. toho sráče "23" pošlu do sra... Čabas
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sat May 27, 2006 5:27 pm    Post subject: FW25 CX75 Reply with quote

zkoušel už někdo ten novej FW25, co právě vyšel?
je tam už opravenej ten bug s tou kamerou??

Pojďte pokecat na:
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 7 of 8

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum