View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:35 pm Post subject: re |
|
|
Vím že tu asi zoufám zbytečně a jako zoufalec už si taky připadám,ale nevím kde se jinde zeptat.Takže ještě jednou.Pokud si nahoře přečtete jak bych to chtěl nastavit(vyzvánění v profilech vázat na skupiny) můžete mi někdo napsat jak to udělat?Věřte že na to nekašlu a marně se snažím to zvládnout.Mám tu tři tlf. ,přesouvám kontakty ve skupinách,přepínám rozdělovníky,měním vyzvánění atd. atd. ,ale toho co jsem měl na M55 nemohu docílit.Opravdu nad tím bádám dost dlouho a je možné že dělám nějakou chybu pořád dokola.Nebo to prostě nejde.Můžete to někdo vyzkoušet a napsat mi výsledek případně návod?Ještě jednou dík.Myslel jsem že se tu píšou a řeší problémy.Je fakt,že třeba k GPS jsem se ještě ani neprokousal,ale zatím mi dělaly starosti ty běžnější věci.Přešel jsem přes nastavení BT,GPRS,MMS,WAP,dow.JAVA,komunikace s MPM atd. atd. a sekl jsem se prostě na takové věci jako jsou profily.
 _________________ C25 -> M55 -> SXG75 a zase FW12
+SanDisc1GB+DCA-540
+CardReaderWriter-Hama |
|
Back to top |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:56 am Post subject: |
|
|
 _________________ C25 -> M55 -> SXG75 a zase FW12
+SanDisc1GB+DCA-540
+CardReaderWriter-Hama |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|