View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sjuzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:48 pm Post subject: Zase raz problem s kablom |
|
|
Dufam ze budem pisat dostatocne zrozumitelne takze.. mam kabel dca 540 a na svojom pc som s nim komunikaciu mala v pohode rozbehanu, aj ked niekedy mi telefon nenaslo, potom naslo a tak striedavo, to uz asi niektori poznate.. (cim to vlastne je???) Teraz mam ale väcsi problem. Mala som PC v oprave, menili zakladnu dosku, formatovala som disk, davala novy operacny system, skratka, data boli fuc. A ako si tak nahadzujem veci, chcela som nahodit aj ten kabel... Najskor mi pc normalne vyhodil ze nasiel novy hardver (ked som pripojila mobil ku kablu), ale ze nema driver na siemens usb connectivity. Nevedel ho najst, potom som tam hodila cd s driverom nech si ho najde - nenasiel. Mam siemens cx 75 a musim povedat ze za kvalitu jeho softu nerucim (t-mobile, nejaky soft 13 ci co). Potom som len tak skusila dat priatelov cxt 70 a jemu to driver naslo aj nainstalovalo (ze siemens modem ci co)... Ked som potom opät do kablu zapojila svoj cx75 tak sa zrazu ozval divny zvuk - tazko sa to opisuje, ale poznate to, ked pripojite hocijaky new hardver, napr. fotak, alebo mobil, tak to tak.. nie ze zapipa..ale proste to oznami ze nasiel novy hardver takymi dvoma zvukmi. Teraz to vydalo zvuky ine, tri rovnake tony rychlo po sebe, ako keby nejaky error. Nic to nenapisalo, ani ze sa nasiel novy hardver... potom som pripojila frajerov mobil - v poriadku... skusila som druhy pc, tam boli zvuky ok, ked som tam dala priatelov pc, tak nie - robilo mu to to iste co mne na mojom pocitaci. Skratka zhrniem to - pc mi nechce komunikovat s mobilom, mobil sice pise ze je pirpojeny na dca 540 ale nic z toho. V spravcovi zariadeni ho vsak najdem, je tam ako Other device - siemens usb connectivity - a su tam dva otazniky, teda nenainstalovane drivery. Na CD nereaguje, ani iny driver nevie najst. Proste igno. A kedysi moji drahi to ficalo uplne krasne... (( v com to je? kabel? mobil? pc? operacny system? dakujem |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 10:41 am Post subject: |
|
|
Stiahni si z netu ovladace a ked nepojdu tak stiahni dalsie a tie skus a tak stale dokola, mne konkretne funguju tie co som nasiel v adresari MPM je tam taky adresar ze Drivers a odtal som to nainstaloval a funguje to |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:07 pm Post subject: |
|
|
Běžně se doporučuje nainstalovat MPM, protože má ty drivery v sobě. Pokud by Ti v PC vadilo, můžeš jej zase odinstalovat, ale ty ovladače tam nechat. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|