clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - mp3 player - ovladání nebo alternativa

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

mp3 player - ovladání nebo alternativa
Goto page 1, 2, 3  Next

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xstefi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 12:12 pm    Post subject: mp3 player - ovladání nebo alternativa Reply with quote

Mám takovou prosbu. Často přehrávám mluvené slovo v mp3 na M75 ve standardním player. Když dám stop nemám už šanci se vrátit k místu kde jsem skončil a musím to poslouchat celé znovu. Neexistuje nějaká tajná kombinace kláves, kterou se lze posunovat v rámci skladby? Lépe řečeno, není nějaká alternativa k tomuhle playeru, ten standardní je fakt ubohost.
Back to top
View user's profile Send private message
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

Tady byli nějaké aplikace, které umožnují posun skladeb
Arrow http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=21096

A žádná tajná kombinace neexistuje.. Smile

xstefi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 3:46 pm    Post subject: A neco jineho by nebylo Reply with quote

Tak jsem otestoval AudioBook i Milanuv player. A je to teda sila, neda se to pouzivat...AudioBook pri pretaceni totalne sekce phone, staci mit delsi mp3 nez 20 minut a spolehlive mrzne. Milanuv player zas pretaci pomoci zadane hodiny, minuty a sekundy, coz je teda sajgon. Ovladani obou je katastrofa.

Fakt nikdo nepouzivate nic jineho?
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Ad 1: No ono sa bežne nepočíta s 20 minútovými MP3kami.

Ad 2: vzhľadom na dosť malú heap memory sa určite nebudú dať MP3ky "scrollovať" tak ako to poznáme z PCčiek.

xstefi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 10:17 am    Post subject: Reply with quote

No nevim, nevim. Nepripada mi, ze by normalni mp3 player mel vice pameti a scrolovat umi. Je to ciste o neschopnosti Siemense udelat normlani prehravac.

MP3 je format jako jaky koliv jiny, nevim proc bych nemohl mit 40MB soubor. To je jako bych argumentoval tim, ze film nejde pretacet, protoze ma giga.
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 10:52 am    Post subject: Reply with quote

MP3 player má asi taky trochu jinej hw, kterej je uzpůsobenej přímo na mp3 atd atd. Tohle je mobilní telefon. Myslím, že slovo telefon mluví za vše Smile

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
xstefi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry, tohle neberu. Jak v mp3 playeru, tak v mobilu je nejakej hw, kterej to umi prehravat a ruzne nejen s mp3 pracovat (Zkus si to treba predstavit jako malej pocitac, z kteryho si psal odpoved, protoze nic jineho to neni!). U mp3 playeru se automaticky predpoklada, ze pretacet umi. U mobilu, kterej umi prehravat mp3 ne? Co to je kurva za naturu omlouvat neschopnost programatora softu pro tuhle mobilni mrdku...mam sto chuti jim to nacpat do prdele. Sem si vzdycky myslel, ze Siemens jako jo, drzel jsem se znacky, byl spokojenej a pak prisla M75...totalni sracka..... navic na foru, technicky zamerenym na Siemens, se pak dozvim takovouhle tuze narame mazanou odpoved.

Mimochodem vyse zminene soft pretacet umeji, to ze jsou to nejspis materske vytvory hovori....ze je potreba doprej prehravac multimedii!
Znate nekdo nejakej?
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 6:24 am    Post subject: Reply with quote

Chlape keď je podľa teba M75 totálny shit čo si nekúpiš Motorolu L7čku?Veď tá pretáčat vie.A jedna TransFlash karta stojí len 2000 (128 alebo 256 MB).Keď máš také nároky určite si prachatý a nebude pre teba problém si kúpiť aj 2 L7čky
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 7:20 am    Post subject: Reply with quote

No víte on má možná pravdu. Třeba Motorola MPx200, to je takový starý železo. Jen díky WM to šlo posunovat či ostatní. Je pravda že když je v M75 více HW na chod telefonu(MPx200 byla strašně pomalá) tak zbyde méně na ostatní funkce jako video či mp3.
Back to top
berczo
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 7:56 am    Post subject: Reply with quote

Jsem zastánce názoru, že pokud chceš poslouchat mp3, tak si kua kup pecko nebo mp3 player - mimochodem je řádný rozdíl poslouchat to na špuntech v uších a na řádných kvalitních dvoupásmovkách Twisted Evil
To samý s fotkama. Jednou v DIGIfoto odepsali na dotaz, proč že se nezabývají digi fotkama z mobilů. Odpověď byla jasná a stručná - jaké fotografie? Myslíte ty obrázky nevalné kvality? Very Happy To je samý: "hej, já už mám v tom mém telefonu 1.3 mpix foták, heč" Rolling Eyes Já prasknu smíchy, ale já mám 4mpix UZ a fotku z něho za obrázek z mobilu bych nikdy nevyměnil wink . Už se těším až si pořídím 8mpix DSLR, to pak určitě vytřu zrak kámošovi, který fotí M65 Brick wall

+ Sandisc 8GB class 4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
berczo
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 8:02 am    Post subject: Reply with quote

xstefi wrote:
Co to je kurva za naturu omlouvat neschopnost programatora softu pro tuhle mobilni mrdku...mam sto chuti jim to nacpat do prdele. Sem si vzdycky myslel, ze Siemens jako jo, drzel jsem se znacky, byl spokojenej a pak prisla M75...

Mněl jsi si koupit Nokii a jít nadávat na jiné forum, a mimochodem určitě jsi suprskvělýmegahyperaktéramatér, pardón, tedy profesionální programátor SW, tak si určitě můžeš jeden prográmek na přetáčení mp3 během svačinky naprogramovat.
Kdyby jsi znal Siemens, tak víš, že vždycky je třeba překousnout pár mínusů a vyžívat se v těch plusech Twisted Evil

Mimochodem takový program mám, ale nedám Angel

+ Sandisc 8GB class 4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 8:04 am    Post subject: Reply with quote

Přesně moje řec berczo. MP3 používám leda tak na zvonění. Anebo večer v hospodě když mám stáhnutou nějakou dobrou hlášku tak to chlapom pustím.
Foťák to je kapitola sama o sobě, telefony to nezvládají a budou tak za 5 let. Ale to zas budou foťáky o něčem jiným takže situace bude stejná, jen na fotky z telefonu se bude dát dívat.
Na druhou stranu když tam ta funkce MP3 je tak mohli opravdu udělat i přehrávač se vším všudy. HW by na to byl. Jde jen o to udělat aplikaci a věřím tomu že taková se v javě najde.
Back to top
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 9:02 am    Post subject: Reply with quote

Nebudu podporovat plamenné debaty, protože to by asi nevedlo k ničemu... Smile
Jen podotknu, že je klidně možný, že to v M75 nejde hardwarově. Je tam čip, kterej umí přehrát několik formátů, mezi nima MP3. A umí s nimi různě pracovat - přetáčet midy a normální zvukové záznamy, ale ne MP3. Protože jinak by to programátoři asi VYUŽILI aspoň nějak. Když přehráváš MID, můžeš posouvat. AMR - posouváš. AACčka se přiznám, že nevím. Ale u MP3 to prostě nejde nikde a tak si myslím, že to nepodporuje HW.
A pokud to nějakej soft umí, tak to dělá nějakou fintou. Možná (nevím, střílím těžce od boku) ztlumí zvuk a přinutí čip, aby to přehrával nejvyšší rychlostí, jaké je schopen. Nebo si to interně převede do jiného formátu... To opravdu netuším...
Ale vzhledem k tomu, že na M75 a CX75 není soft, kterej by MP3 spolehlivě posouval, tak hádám, že to opravdu je hardwarovej problém. Jako se na x65 nedařilo přehrávat MP3, tady nejdou posouvat.

Holt sis, Xstefi, vybral nevhodnej mobil. Já jsem chtěl odolnej, s kartama, možností přehrávat MP3 a Bluetoothem. M75 je jediná možnost. To že neposouvá MP3 mě sice mrzí, ale skousnu to, protože to nepotřebuju. Chtěl jsem přehrávat jen tak na normální poslouchání a to umí. Primárně potřebuju mobil, kterej vydrží to co já, a to umezovalo výběr na M75, M65 nebo Nokii 5140.
Pokud jsi měl jako primární požadavek přehrávání a posouvání MP3, pak Ti M75 nevyhovuje. Já vím, je to mrzutý a soucítím s Tebou, protože normálně se o tom člověk nedozví. V popisu je MP3 přehrávač, tak bych čekal plnej... Bohužel, to už je marketing Evil or Very Mad
Jenže nic jinýho kromě výměny telefonu nebo pořízení ještě MP3káče (ideálně na MMC karty, tuším MicroStar něco takovýho dělá a stojí to cca 500) Ti asi neporadím.

Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!

IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS

------------

To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.

-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Trochu OT: jak se posouvají midi? Amr jsou přes nahrávání zvuku, ale midi...?

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
mobilcar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

Podle mne, kdyz uz se Siemens rozhodl dat mp3 prehravac do founu, tak by si mel dat zalezet, a ne to takhle spatne udelat,to je jako kdyby nic neudelal. Music player je nedodelany, stacilo by,kdyby mu daly do vinku navic, moznost prehravani na pozadi nebo pretaceni mp3. Ale zas si nebudu stezovat, je to dobrej foun ale nekupoval bych ho jako mp3 prehravac to bych sel spis do E398cky/Rokra E1 ktery uz se smele vyrovna mp3 prehravacum. Takze jestli nekdo nadava nad timhle telefonem, tak si nejdriv mel precist recenzi a pak az si ho koupit.

CX75 v13 + xx patchu + DCA510 + Kingmax 245mb + 1550 java her
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum