View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:11 pm Post subject: HELPPPPPPPPP |
|
|
Hele please, jak to že se mi někdy stane že se mi v noci sám vypne mobyl?? nemůže to bejt někde nastaven, aby se to gdyž se na ten mob. 5 hodin nesáhne, aby se sám vypnul??? Dá se to vůbec nastyvit??  |
|
Back to top |
|
 |
jarda112 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:16 pm Post subject: Re: HELPPPPPPPPP |
|
|
Showmen wrote: | Hele please, jak to že se mi někdy stane že se mi v noci sám vypne mobyl?? nemůže to bejt někde nastaven, aby se to gdyž se na ten mob. 5 hodin nesáhne, aby se sám vypnul??? Dá se to vůbec nastyvit??  |
Aut.vyp.tel. v menu nastavení telefonu.Zkus |
|
Back to top |
|
 |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:35 pm Post subject: Re: HELPPPPPPPPP |
|
|
jarda112 wrote: | Showmen wrote: | Hele please, jak to že se mi někdy stane že se mi v noci sám vypne mobyl?? nemůže to bejt někde nastaven, aby se to gdyž se na ten mob. 5 hodin nesáhne, aby se sám vypnul??? Dá se to vůbec nastyvit??  |
Aut.vyp.tel. v menu nastavení telefonu.Zkus |
Díky je to vypnutý, naštěstí mě to už nezlobí, hele seká se ti něgdy phone?? mě něgdy gdyž píšu rychle SMS stává se ti to taky??  |
|
Back to top |
|
 |
jarda112 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:44 pm Post subject: |
|
|
Ne protože nepíšu SMS z mobilu ,ale přes internet nebo jenom volám. |
|
Back to top |
|
 |
BLP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 5:53 pm Post subject: Zřejmě nějaký kontakt |
|
|
Dobrý den, mám siemense CX65 a vypíná se,ale stylem,že se nejspíš přeruší nějaký kontakt. Telefon se normálně nezapne, ale když ho stlačím v oblasti bateriových kontaktů(které ovšem vypadají vpořádku) tak ho zapnu. Telefon mi několikrát spadnul,ale běžel. Asi 3 měsíce zpátky se vypínal tak 2x týdně. Nyní mu stačí pohyb a je OFF. Telefon jsem rozebral,ale zjevnou vadu jsem nenašel. Momentálně dost pršelo, takže mohlo by to být tou vlhkostí?? Nejspíš to bude nějakým kontaktem, ale žádný mě nenapadá. Tak prosím pomožte.
PS: Ač se vypíná, stihl jsem si díky vám zrušit bezpečnostní kód. Moc děkuju :-) |
|
Back to top |
|
 |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 7:03 pm Post subject: Re: Zřejmě nějaký kontakt |
|
|
BLP wrote: | Dobrý den, mám siemense CX65 a vypíná se,ale stylem,že se nejspíš přeruší nějaký kontakt. Telefon se normálně nezapne, ale když ho stlačím v oblasti bateriových kontaktů(které ovšem vypadají vpořádku) tak ho zapnu. Telefon mi několikrát spadnul,ale běžel. Asi 3 měsíce zpátky se vypínal tak 2x týdně. Nyní mu stačí pohyb a je OFF. Telefon jsem rozebral,ale zjevnou vadu jsem nenašel. Momentálně dost pršelo, takže mohlo by to být tou vlhkostí?? Nejspíš to bude nějakým kontaktem, ale žádný mě nenapadá. Tak prosím pomožte.
PS: Ač se vypíná, stihl jsem si díky vám zrušit bezpečnostní kód. Moc děkuju :-) |
REKLAMOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
Zkus reklamaci, ale na 90% je to buď naprasklá deska nebo poodražená nějaká součástka na plošném spoji následkem těch pádů. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
BLP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 10:21 pm Post subject: RE |
|
|
Bohužel, už je mimo záruku :-( Tak nezbívá než to zkusit dát nějakému profíkovi a zaplatit balík. I tak díky |
|
Back to top |
|
 |
Shear_5 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 11:15 am Post subject: |
|
|
Java tam nejde nahrát, ono to otevření souboru *.jad nebo *.jar nahlásí chybu konfigurace.. (hned jak dám OK při vybírání umístění tak Chyba Konfigurace)
U té rychlosti- nemohlo by pomoct vyčistění eeprom? Nebo přehrátí sw?
Díky moc |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 8:44 pm Post subject: Re: RE |
|
|
BLP wrote: | Bohužel, už je mimo záruku :-( Tak nezbívá než to zkusit dát nějakému profíkovi a zaplatit balík. I tak díky |
Nemáš uvolněnou baterku? jako že by se ti v mobilu pohybovala? tim by to třeba mohlo byt... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 2:44 pm Post subject: BlueRoom |
|
|
nevíte please co se stalo, gdyž mi nejde zapnout blueroom na mobilu?? mělo by to jnít i na S65 |
|
Back to top |
|
 |
Beat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 9:37 am Post subject: |
|
|
Nevím proč ale musel jsem si na M65 u Vodafonu přepnout na Linku2 abych mohl volat. Mám tam sice patche, ale provedeny odborně. Začalo to samo během dne. Mám to řešit nebo to radši nechat být!? Děkuji za radu:  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 10:15 am Post subject: |
|
|
Tak to se ti podařilo přepnout asi nějakým patchem aktivní linku. Jinak to nedává smysl.
Zkus si udělat stávající zálohu, přehrát firmware pomocí WISNWUP (odstraní se tím patche, ale nepříjedš o data a nastavení) a zkus zda to dělá stále. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Beat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 10:38 am Post subject: |
|
|
Dík za radu. Já s tím nic nedělal, protože tomu prd rozumím a od poslední změny to začalo dělat samo až za 2 dny. Naštěstí se držím hesla v tvém podpisu a mám kompletní zálohu než jsme začali s mobilem něco dělat, tak ho tam nahraji. |
|
Back to top |
|
 |
Antoan11 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 8:24 pm Post subject: ikonky menu |
|
|
Otvoril som skryté zlozky cez OD Tool a skopirival som do config/japp/flexmenu 12 ikonkove menu o ktorom sa tu pisalo "12-ti ikonkové menu pro telefony řady x65 již není jen snem!" a vypol som mobil... Ked som ho zapol a dal PIN po chvilke sa vypol. Ked som ho zase spustil uz isiel ale do menu sa nedostanem lebo mi vypne MT... Skryte zlozky neviem nahodit cize neviem skopirovat spät povodné menu...
Mam CX 65 FW16 SK |
|
Back to top |
|
 |
|