View previous topic :: View next topic |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Total Votes : 239 |
|
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 11:26 am Post subject: |
|
|
jkonny wrote: | kesu wrote: | jkonny wrote: | Jsem asi úplně out, protože jsem nepřišel na to, jak nahrát do founu téma přes BT zapojené v PC tak, aby se to ukázalo na "ploše" telefonu jako nový soubor (vždy mi to nabízí hodit jen do nějaké složky), tak jako by se to ukázalo v případě posílání z jiného mobilu.
A co s příponou ZIP některých témat? Stačí pouze přejmenovat na SDT? |
S BT nemám zkušenosti ale zip mužeš uplně normálně přejmenovat na sdt a vše bude fungovat tak jak má |
Teď mě napadlo - nemám to náhodou hodit přímo na složku USER, bez toho že bych ji otevítal a pak to házel na THEMES (jak jsem to udělal před tím)? Už jste někdo zkoušel na USER něco hodit (zkopírovat)? |
No těžko říct. V x65 byla pro přijaté soubory extra složka to ktreré se přijaté věci ukládali a pak se museli ručně přesunout. U SXG se přijaté soubory rovnou řadí do složek,tak že nevím jaký je praktický rozdíl mezi tím když to tam nakopíruju po kabelu nebo když to tám pošlu přes IRDA (každopádně jeden způsoub funguje a druhý ne)
Ale ted mě napadlo....co zkusit kliknout pravym na ten soubor s tematem a dát možnost odeslat a tam vybrat foun...to by mohlo fungovat _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 11:30 am Post subject: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat jak vám funguje Jimm a jake máte zkušenosti s kvalitou signálu?
Mně se celekm často u Jimma stává..že ze mi během práce odpojí,ale nikdo to nepozná (kontaky mi to ukazuje online a druhé straně taky) jenže at kdokoliv pošle text tak na druhou stranu nedorazí...vždy to musím odpojit a připojit znovu.
A k tomu signálu. Nedávno jsem byl v kině a měl u sebe Cx65 a SXG....na CX sem měl zhruba 20% signálu a normálně se s ním dalo pracovat ale SXg vypsalo neomezená služba a do sítě se to ani nepřihlásilo...jaké s tím máte zkušenosti? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 11:42 am Post subject: |
|
|
K tématům...........FUNGUJE! Jen jsem v Total Commanderu označil vybraná témata pravým tlačítkem (červeně), poté otevřel u jednoho z označených menu Odeslat/Bluetooth/Other, vybral konkrétní telefon (spárovaných jich mám víc) a odeslal. Nové soubory se na "ploše" founu opravdu ukázaly a po restartu (během nabíhání - dříve než JAVA aplikace) i naistalovaly. Díky za logický nápad. |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 11:50 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: | A k tomu signálu. Nedávno jsem byl v kině a měl u sebe Cx65 a SXG....na CX sem měl zhruba 20% signálu a normálně se s ním dalo pracovat ale SXg vypsalo neomezená služba a do sítě se to ani nepřihlásilo...jaké s tím máte zkušenosti? |
Sice to nemám s čím přímo porovnat, ale doma mám dost mizerný signál a SXG funguje zhruba stejně, jako předchozí telefony. Sice signál občas ztratí, ale s tím jsem měl problémy vždy. V některých místnostech holt musím k oknu  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:17 pm Post subject: |
|
|
K těm témátům: posílám to tam přes IrDA tak, že dám telefon se zapnutým infra, notebook ho detekuje a nabídne poslat soubory do počítače SXG75, vyberu soubory s příponou .sdt a dám odeslat. Po dokončení posílání dat telefon pípne. Pak ho vypnu a zapnu, soubory se nainstalují (progressbar ukazuje aktuálně instalovaný soubor z celkového počtu). A pak mám ve složce témata nové soubory s tématama.
K tomu jimmovi a citlivosti přijímače SXG: řekl bych, že rozhodně není na tom hůř než předchozí siemensi co jsem vlastnil. Datové přenosy mi chodí i v místech kde je volání přerušované z důvodu slabého signálu. Jimma nezblbnu ani jízdou v metru-neustálé odhlašování (tunel)a přihlašování (stanice) k síti.
Jinak celkově jsem s rychlostí a stabilitou v java aplikacích velice spokojený-je znát, že tento telefon je někde jinde pokud se jedná o rychlost např. spouštění a ukončování java aplikací (než třeba S75). Ale práce v menu, s kartou a při videu je žalostná (je to šnek). Tady zřejmě je někde chyba ve fw, protože ten telefon na to má. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:31 pm Post subject: |
|
|
To víte?
BenQ-Siemens spustil na svých stránkách fórum
BenQ-Siemens snad jako první z výrobců mobilních telefonů spustil své vlastní fórum, kde můžete diskutovat nad telefony Siemens x75 a současnými BenQ-Siemensy. Pokud ještě nemáte vlastní účet, můžete se registrovat zde, pak už vám nic nebrání sdílet své pocity přímo na fóru. "Že by jsme jim tam naházeli všechny chyby FW?"
Odkaz přímo na SXG75: http://php.benqmobile.com/forum/viewforum.php?f=12&sid=e7b4fa0335d156089296e5e9b1da74d9[/i] |
|
Back to top |
|
 |
bonebreaker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:59 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | A k tomu signálu. Nedávno jsem byl v kině a měl u sebe Cx65 a SXG....na CX sem měl zhruba 20% signálu a normálně se s ním dalo pracovat ale SXg vypsalo neomezená služba a do sítě se to ani nepřihlásilo...jaké s tím máte zkušenosti? |
U nás byl signál taky odjakživa mizerný, s předchozími Siemensy jsem musel kvůli některým důležitějším hovorům vyběhnout na kopec apod. (však to mnozí znáte ). SXG mě ale převelice mile překvapila. Teďka si můžu v pohodě zavolat přímo z teplíčka domova. Je ale fakt, že indikátor signálu na to vůbec nevypadá. Jinak řečeno, SXG ukazuje signál slabší, ale ve skutečnosti ho právě přijímá ve stejném (ne-li ve větším) množství než předchozí Siemensy za tohoto stavu ukazatele signálu.
Toto jsou alespoň mé dosavadní zkušenosti.. _________________ SXG75
blackandwhite.ic.cz
love-calculator
http://bb-s65.wz.cz/index.php |
|
Back to top |
|
 |
albik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 4:19 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Chtěl jsem se zeptat jak vám funguje Jimm a jake máte zkušenosti s kvalitou signálu?
Mně se celekm často u Jimma stává..že ze mi během práce odpojí,ale nikdo to nepozná (kontaky mi to ukazuje online a druhé straně taky) jenže at kdokoliv pošle text tak na druhou stranu nedorazí...vždy to musím odpojit a připojit znovu.
A k tomu signálu. Nedávno jsem byl v kině a měl u sebe Cx65 a SXG....na CX sem měl zhruba 20% signálu a normálně se s ním dalo pracovat ale SXg vypsalo neomezená služba a do sítě se to ani nepřihlásilo...jaké s tím máte zkušenosti? |
K jimmovi:
presne co pises se mi taky obcas stane.Clovek vubec nepozna ze vlastne neni pripojeny (nebo co to je vlastne za stav ) a pise a pise. Stavalo se mi to s verzi jimmu co sme nekde stahli z ruska a byli tam dokonce originalni smajlici a kyticky.Tedka mam v mobilu verzi 0.5_25.02.2006 pro MIDP2 a myslim ze se mi to jeste nestalo....... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 4:42 pm Post subject: |
|
|
albik wrote: | kesu wrote: | Chtěl jsem se zeptat jak vám funguje Jimm a jake máte zkušenosti s kvalitou signálu?
A k tomu signálu. Nedávno jsem byl v kině a měl u sebe Cx65 a SXG....na CX sem měl zhruba 20% signálu a normálně se s ním dalo pracovat ale SXg vypsalo neomezená služba a do sítě se to ani nepřihlásilo...jaké s tím máte zkušenosti? |
K jimmovi:
presne co pises se mi taky obcas stane.Clovek vubec nepozna ze vlastne neni pripojeny (nebo co to je vlastne za stav ) a pise a pise. Stavalo se mi to s verzi jimmu co sme nekde stahli z ruska a byli tam dokonce originalni smajlici a kyticky.Tedka mam v mobilu verzi 0.5_25.02.2006 pro MIDP2 a myslim ze se mi to jeste nestalo....... |
No první dobrá zpráva...přesně tu ruskou verzi mám...mohla by si mi prosím poslat odkaz kde stahnu tu co máš ty nebo mi ji poslat po ICQ nebo na mail? děkuju _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
albik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 6:35 pm Post subject: jimm |
|
|
pro Kesu:
poslala sem ti to na mail. Ale jinak je to oficialni snad posledni verze jimma z www.jimm.org ale uz vime ze v tomhle telefone funguje spolehlive jenom MIDP2 protoze pro siemens2 se aplikace jinom jako nainstaluje a zadna tam neni a siemens nejak nechodil......
treba casem vyvinou i pro SXG  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
v podporovaných telefonech mají SXG uvedený... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 7:51 pm Post subject: |
|
|
normalne sem tam natahl pres wap verzi pro siemens 65/75 a bezi to bez problemu..dokonce to se to aktualizovalo samo pres verzi 4.3 _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
albik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 9:25 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | v podporovaných telefonech mají SXG uvedený... |
no jo uz ho tam maji to nebylo koncem brezna.... tak to budou vyzkumy ktera verze bude nejlepsi |
|
Back to top |
|
 |
djpmc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 2:02 pm Post subject: Re: Gibo SMS |
|
|
kesu wrote: | djpmc wrote: | Jede vám někomu prográmek GiboSMS? Mě se nedaří dostat do seznamu mobilu, to bych ještě oželel, ale hlavně mi nefunguje odesílání SMS. GPRS mi jinak jede dobře. |
Gibo jede naprosto bez problémů,akorát ten seznam je na pytel....nemá totiž přístup k adresari....tak že si bud ty cisla musis znovu ulozit do ty aplikace a nebo si ho zapamatovat |
No seznam by mi nevadil, ale při odesílání mi to hodí hlášku "Stav odesílání - Chyba: null". Máte prosím někdo radu? |
|
Back to top |
|
 |
Misisa badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
Tak dneska jsem instaloval do sxg nove barevne tema a po restartu normalne zacala instalace a pri poslednim souboru se restartoval.Po restartu normalne nabehl,ale tema neslo pouzit,hlasilo to chybu. _________________ Motorola d460,C25,C35,S35,S45i,S55,M65,SX1,M75,SXG75, >>> E71 fw.45+512 kingston |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|