clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

Jack2 wrote:
Zdravim toto fórum sleduju téměř denně. Ze začátku jsem se hrozně těšíl, až budu mít SXG, ale po čtení vašich přízpěvků moje nedočkavost oslábla. Hlavně když čtu přízpěvky Chyby FW to je hrůza. Říkal jsem si, že do doby než si budu kupovat telefon, tak se chyby opraví a zatím nic Confused . Chtěl jsem se zeptat jestli by si majitelé tento telefon koupily znovu kdyby jej neměly. Teď se rozmýšlím jestli si ho mám koupit nebo ne. Pokud by byla šance, že Siemens vydá už konečně opravný FW tak z koupi neváhám.

Já bych si tento telefon nejspíš znova také koupil, z podobných důvodů jako tu už jiní napsali. Když tak koukám na ten seznam chyb, tak si taky říkám jaká je to hrůza, ale těch podstatných chyb tam zas tolik není. Sice tam nějaké jsou, ale dá se na to zvyknout. Asi nejvíce mě štve ta práce s kartama, prostě když mám ve složce např. 1600 souborů, tak jich telefon zobrazí tak maximálně 30 Brick wall
Jinak je to ale vážně super telefon a za nic bych ho neměnil. Schází mi na něm snad už jenom příjem digitální televize

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Osobně si myslím, že kdyby byli tak zapálení nadšenci u nokií nebo sonyericsonnů jako u siemensů a měli takový zájem hledat chyby a porovnávat a rozpitvávat je jako my, tak by také nedopadli slavně. Ale oni myslím na to hážou bobek a stačí jim co mají (z konzumního hlediska). A pak někdo přijde (neznalý "poměrů"), přečte si to tu a berou ho mdloby. Ale je to tu napsané jen proto, že funkcema (možnostma), jenž se do běžných specifikací nikdy neuváděly, siemensy daleko předčily ty ostatní značky (zasvěcení ví o čem mluvím) a tak se stalo, že se i na nový SXG díváme ze stejným očekáváním, ale jelikož už do toho zasáhl Benq, tak mu tady spíláme (SXGčku) a ostatní nezůčastnění tím pádem nechápou, jak jsme si takový "křáp" mohli koupit. Ale JÁ JSEM SPOKOJEN (a bude líp). 8)

Ať nědo spraví ty hodiny na serveru (je tu pořád zimní čas). Docela mi to vadí.

Last edited by jkonny on Wed Apr 19, 2006 8:53 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Je to fakt super foun a na těch pár chybiček jsem si už zvykl. Ale na novej FW se samozřejmě taky těším, bože sešli nám ho už Pray . Určitě bych si ho koupil znovu. Ale co mně strašně mrzí je nepřítomnost zapisování poznámek - nemáte někdo nějakou javovou aplikaci ke stažení? Předem děkuji za odkaz tady na fóru nebo jako SZ.

Šeďa

Back to top
albik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 5:46 pm    Post subject: sandisk Reply with quote

Algeroth wrote:
Já určitě nelituju koupě a šel bych do něj znovu. Bohužel má "pár" chybek ale klady určitě převažují. Má vše, co jsem chtěl v mobilu mít. A především ten displej je dokonalý. A mobilů s takovým displejem je minimum.

Začátkem týdne mi přišla konečně karta, ale bohužel mám taky problém s mizejícími MP3 soubory. Chtěl jsem se zeptat ale na jednu věc. 4etl jsem zde příspěvky k této chybě a koukal jsem, že majitelé karet od firmy SanDisk tvrdili, že nemají žádný problém. Můžete mi to potvrdit? Mém kartu Kingstone, tak že bych ji vrátil a koupil si Sandisk.

Mam sandisk 128 a nic takoveho se mi jeste nestalo.Akorad kdyz sem jednou zkousela ctecku a pak to vratila do mobilu najednou tam nic nebylo...dala sem to zpatky do ctecky a na karte bylo vsechno tak sem smazala z karty systemovy soubor a dala zpatky do mobilu a vse od te doby naprosto v pohode.
Back to top
View user's profile Send private message
Jack2
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Tak teď jsem si SXG na netu obědnal, už se těším jako malej. Razz

Last edited by Jack2 on Tue Apr 18, 2006 6:15 pm; edited 1 time in total
Back to top
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

Teď jsem si všimnul jedné takové drobnosti s displayem. Všechny Java aplikace které zobrazují různé informace o telefonu (např. mjInfoTool) ukazují počet barev displaye jako 65535 barev což mě trochu zaskočilo. Nahrál jsem proto do telefonu obrázek s plynulým přechodem z černé do bílé a na mobilu nebyl přechod tak plynulý jako na PC.
To je zvláštní, vždyť SXG75 nemá mít jenom 16bitů? Rolling Eyes

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
MetalKalic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 17, 2006 10:09 pm    Post subject: RE: Počet barev displeje Reply with quote

Spíše si myslím, že je to chyba dané aplikace, že proměnná pro počet barev může nabývat hodnot od 0 do 65535. Vyzkoušel bych nějakou nejnovější aplikaci.
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

david.sedivy wrote:
Je to fakt super foun a na těch pár chybiček jsem si už zvykl. Ale na novej FW se samozřejmě taky těším, bože sešli nám ho už Pray . Určitě bych si ho koupil znovu. Ale co mně strašně mrzí je nepřítomnost zapisování poznámek - nemáte někdo nějakou javovou aplikaci ke stažení? Předem děkuji za odkaz tady na fóru nebo jako SZ.

Šeďa

Místo ukolovníku doporučuji třeba Grocery
http://www.phonesoft.cz/vyhledavani.php?retezec=grocery&Submit=%3C%3C%3C&co=&sekce=java

a na poznámky bvOffice

Jinak to že telefonu standartně chybí poznámky mě celekm mrzí,ale java to naštěstí dokáže vynahradit

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 12:50 pm    Post subject: Re: sandisk Reply with quote

albik wrote:
Algeroth wrote:
Já určitě nelituju koupě a šel bych do něj znovu. Bohužel má "pár" chybek ale klady určitě převažují. Má vše, co jsem chtěl v mobilu mít. A především ten displej je dokonalý. A mobilů s takovým displejem je minimum.

Začátkem týdne mi přišla konečně karta, ale bohužel mám taky problém s mizejícími MP3 soubory. Chtěl jsem se zeptat ale na jednu věc. 4etl jsem zde příspěvky k této chybě a koukal jsem, že majitelé karet od firmy SanDisk tvrdili, že nemají žádný problém. Můžete mi to potvrdit? Mém kartu Kingstone, tak že bych ji vrátil a koupil si Sandisk.

Mam sandisk 128 a nic takoveho se mi jeste nestalo.Akorad kdyz sem jednou zkousela ctecku a pak to vratila do mobilu najednou tam nic nebylo...dala sem to zpatky do ctecky a na karte bylo vsechno tak sem smazala z karty systemovy soubor a dala zpatky do mobilu a vse od te doby naprosto v pohode.

Jak to tady tak čtu tak Sandisky jsou většinou bez problémů....Já osobně mám Kingstone..1GB...a sem tam mi taky blbne,ale už na to mám ozkoušený figl jak ji vlažit aby načetla všechny soufory...chce to zkoušet,ale většinou na potřetí se to povede

Jinak někdo se tu zminoval o max.počtu souborů ve složce... je to celkem zajímavé...ale například obrázků mám v jedné složce 250 a vše ok,ale pokud se jedná o MP3 tak víc jak 50 jich do jedné složky nedostanu.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Já mám s 1GB SanDiscem stejné problémy, jako ostatní Confused

Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 1:07 pm    Post subject: Reply with quote

A moje odpověd na otázku zda bych koupil SXG znovu je jednoznačně ANO !!!

Než sem si telefon koupil tak sem celkem pečlivě vybíral,zda vážně kupuju to nejlepší co můžu. Jako "konkurenci" jsem viděl K750 a N70. Nyní mám všechny tři tyto telefony v rodině a mužu říct,že jsem vážně spokojen s tím jak sem se rozhodl. Nebudu tady popisovat nedostatky jednotlivých telefonů,ale z praktického hlediska můžu říct že SXG je o stupínek výš.

A takový řečičky jako že se Siemensu telefon nepovedl sou vážně zcestný..SXG je nejlepší telefon tohoto výrobce,i když má pár sw nedostatků,které však nemusí být definitivní a celkem snadno si na ně zvyknete. Mám telefon asi nejdéle z vás všech a musím říci že od prvotních fw se všechno zlepšilo o 500% a věřím že se bude stále zlepšovat i když siemens s tvorbou fw pro tento model nějak zaostává...(nikdo neví proč,ale například pro EF81 se fw vyvíjí mnohem rychleji a přitom SXG a EF81 jsou teměř totožné telefony)

A ještě jedna věc...SXG se mi líbi i vzhledově,i když je trošku větší.A hlavně ..... pořád je to SIEMENS kterému jsou věnované tyto skvělé stránky

SM
Back to top
Algeroth
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

Myslíš, že bys mi mohl prozradit ten fígl s tou kartou? Mám taky Kingstone 1GB.

Říkáš, že můžeš porovnat SXG s N70, je opravdu lepší SXG? Já se rozhodoval mezi SXG, 6680 a N70. Nakonec přeci jen vyhrál SXG, má rozumnou cenu a nejlepší displej. Ale přeci jen hlodal červík pochybnosti, zda N70 by nebyla lepší volba. Hlavně, když člověk čte, že je N70 nejlepší mobil na trhu (resp. druhý, nejlepší je Qtek 8310).
Back to top
LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ja osobne bych si SXG uz nekoupil. Firmware je na ... loupajici se slida z displeje mi pripada jako joke u telefonu teto kategorie. Bez poznamek a ukolu v zakladni vybave. Totalne nedopracovana sprava SMS a prace s nimi. Da se to pouzivat, ale je to jako skrabani se pravou rukou za levym uchem. Poslal sem jej do servisu na reklamaci (loupajici se slida, chraptici reproduktor ve sluchatku, zasekavani, nenacitani karty) a predpokladam, ze me poslou k sipku se vsim... no uvidime. Displej je uzasnej, talcitka a joystick take. Ale ten FW to je proste parodie na FW. Mam ted do doby nez se vrati z reklamace T630 a musim rict, ze klasicke pouzivani je o stupen jinde (volani sms atd...). Uvidime jak dopadne reklamace...
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Algeroth wrote:
Myslíš, že bys mi mohl prozradit ten fígl s tou kartou? Mám taky Kingstone 1GB.

Říkáš, že můžeš porovnat SXG s N70, je opravdu lepší SXG? Já se rozhodoval mezi SXG, 6680 a N70. Nakonec přeci jen vyhrál SXG, má rozumnou cenu a nejlepší displej. Ale přeci jen hlodal červík pochybnosti, zda N70 by nebyla lepší volba. Hlavně, když člověk čte, že je N70 nejlepší mobil na trhu (resp. druhý, nejlepší je Qtek 8310).

Fígl je následující..jak už zde bylo řečeno...při načítaní nesmíš nechat zhasnout displej....Já většinou pustím mediaplayer a potom vložím kartu....pokud se hned nahoře neobjeví ikonka blikající karty,tak jí vyjmu a vložím znovu...někdy i třeba před opětovným vložením restartuju telefon.

A ted něco k tý N70..je to bez pochyby dobrej telefon,hlavně proto že má symbian,ale ten dispej je hroznej a o tom vrzajícim krytu ani nemluvě. K tomu je to desně složitý na ovládání a než tam něco najdeš tak je to věčnost...Foták taky nic extra a ta cena tomu zdaleka neodpovídá...

SM
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

LK7R wrote:
Ja osobne bych si SXG uz nekoupil. Firmware je na ... loupajici se slida z displeje mi pripada jako joke u telefonu teto kategorie. Bez poznamek a ukolu v zakladni vybave. Totalne nedopracovana sprava SMS a prace s nimi. Da se to pouzivat, ale je to jako skrabani se pravou rukou za levym uchem. Poslal sem jej do servisu na reklamaci (loupajici se slida, chraptici reproduktor ve sluchatku, zasekavani, nenacitani karty) a predpokladam, ze me poslou k sipku se vsim... no uvidime. Displej je uzasnej, talcitka a joystick take. Ale ten FW to je proste parodie na FW. Mam ted do doby nez se vrati z reklamace T630 a musim rict, ze klasicke pouzivani je o stupen jinde (volani sms atd...). Uvidime jak dopadne reklamace...

Koukám že si natrefil na špatnej kousek. to loupání displeje neni celekem běžné. K tem poznámkám..je to chyba že tam nejsou,ale javou neni problém doplnit

Co se ti nezdá na SMS? tlačítka jsou slušná a psaní je příjemné..možná bych uvítal menší text, a každopádně T9 která nezkracuje zprávy (ale té se snad dočkáme v novějším fw jako tomu bylo u S75). Jinak ale žadné další výtky k SMS nemám

SM
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 167, 168, 169  Next
Page 66 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum