clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zamykání klávesnice

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zamykání klávesnice

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:06 am    Post subject: Zamykání klávesnice Reply with quote

Zdravíčko Very Happy ,
předpokládám, že C75 má zamykání klávesnice klasicky podržením křížku a odemykání - bohužel - taktéž. Potěšilo by mne, kdyby existoval způsob, jak docílit odemykání klávesami dvěma (dvěmi?). Proč to chci tak složitě?
Měla jsem nějaký čas C55 a dvakrát v jednom dni se mi stalo, že mi sám "zavolal" na asi poslední volané číslo, zřejmě přes zelený telefonek, sám si potvora odemkl (jaksi si totiž neumím představit, že by mobilek uměl sám listovat v seznamu Razz ...). Měla jsem kliku, že to byla zrovna babička, ale smůlu, že jsem ji tím falešným voláním zmátla Brick wall
Potom jsem si sice nastavila automatické zamykání, ale stejně, radši bych ještě vyšší spolehlivost, už vzhledem ke svému drahému volání.
Tak co přátelé, poradíte?
Dík za snahu a přeji pěkný den.
J. Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:33 am    Post subject: Reply with quote

Nejde.Jen klasicky siemens.Ale pokud použiješ i bezpečnostní kód pro spořič displeje tak už se "sami" žádný čísla vytáčet nebudou wink
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:35 am    Post subject: Re: Zamykání klávesnice Reply with quote

Joan wrote:
Zdravíčko Very Happy ,
předpokládám, že C75 má zamykání klávesnice klasicky podržením křížku a odemykání - bohužel - taktéž. Potěšilo by mne, kdyby existoval způsob, jak docílit odemykání klávesami dvěma (dvěmi?). Proč to chci tak složitě?
Měla jsem nějaký čas C55 a dvakrát v jednom dni se mi stalo, že mi sám "zavolal" na asi poslední volané číslo, zřejmě přes zelený telefonek, sám si potvora odemkl (jaksi si totiž neumím představit, že by mobilek uměl sám listovat v seznamu Razz ...). Měla jsem kliku, že to byla zrovna babička, ale smůlu, že jsem ji tím falešným voláním zmátla Brick wall
Potom jsem si sice nastavila automatické zamykání, ale stejně, radši bych ještě vyšší spolehlivost, už vzhledem ke svému drahému volání.
Tak co přátelé, poradíte?
Dík za snahu a přeji pěkný den.
J. Smile

Dalsou alternativou je pustit si setric obrazovky a das, aby pre jeho zrusenie pytalo heslo. A heslo mozes mat tusim az 8 alebo 12-miestne (kod telefonu). wink

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:42 am    Post subject: Reply with quote

Ojoj, tak to už je "priveľa" složité řešení. Budu tedy doufat, že autozámek postačí a že telefonek nebude už z výroby příliš "ukecaný" wink
I tak děkuju!
J. Smile
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:47 am    Post subject: Reply with quote

Joan wrote:
Ojoj, tak to už je "priveľa" složité řešení. Budu tedy doufat, že autozámek postačí a že telefonek nebude už z výroby příliš "ukecaný" wink
I tak děkuju!
J. Smile

Ale nie,nieje to zlozite riesenie. Len si zapni setric displeja, napr. anelogove hodiny, das si ,aby ti nabehli po 1 min. a das si,aby pytalo heslo, ked sa budes chciet vratit do pohotovostneho rezimu. A zadas si napr. len 4 miestne cislo a to bude ako tvoj zamok klavesnice. wink

nosferatu
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Já to dělám takto:
-odkládám telefon z ruky = zamykám klávesnici. Zdržení - cca 0,5 sekundy, ušetřené peníze za nechtěné hovory - mrtě.
-pro jistotu mám aut. zam. kl.
-někdy spořič chr. heslem.
Telefony mám od roku 1999 a ještě nikdy jsem neprovedl nechtěný hovor.

Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +

M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB

und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700
Back to top
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Díky, však já taky před uložením telefonu jinam než na stůl ručně zamykám Smile , teď se sichruju už i autozámkem. Tenkrát, co se mobilek rozhodl potají si popovídat, jsem ještě automatický zámek nepoužívala. Tak se na něj asi spolehnu Hand
Ahoj J. Smile
Back to top
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

nosferatu wrote:
Já to dělám takto:
-odkládám telefon z ruky = zamykám klávesnici. Zdržení - cca 0,5 sekundy, ušetřené peníze za nechtěné hovory - mrtě.
-pro jistotu mám aut. zam. kl.
-někdy spořič chr. heslem.
Telefony mám od roku 1999 a ještě nikdy jsem neprovedl nechtěný hovor.

Ja tiez ked odkladam telefon z ruky davam zamknut klavesnicu, mam nastavene aj automatické zamykanie a aj ziadanie hesla. Po skoro 3 rokoch co som take nieco mal nastavene na dvoch Siemensoch - A50 (nemal aut. zamykanie) a teraz CX75, tak sa mi prave dnes prvy krat odblokovala klavesnica. Ked som ho vybral z vrecka na displeji bolo napisane Zadajte kod telefonu a bola tam jedna hviezdicka, takze sa zadal jeden znak.

Back to top
jaby
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

no jo ale aby se nezablokoval

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 7:13 am    Post subject: Reply with quote

Ale nedovolite i to co ja Smile).Raz som mal moc tesne nohavice a ako som sa zohynal tak sa mi sama odoslala sprava na jedno cislo (telefon si nezamykam) Smile).Mimochodom doteraz si ho nezamykam (iba ked sa nudim) a ziadny nechceny hovor ani SMS (stratil som joystick Very Happy)
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 8:17 am    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
Ale nedovolite i to co ja Smile).Raz som mal moc tesne nohavice a ako som sa zohynal tak sa mi sama odoslala sprava na jedno cislo (telefon si nezamykam) Smile).Mimochodom doteraz si ho nezamykam (iba ked sa nudim) a ziadny nechceny hovor ani SMS (stratil som joystick Very Happy)

Ha, a to se dá, ztratit joystick Shocked ?! A jak teda telefon ovládáš??
J. Smile
Back to top
Kju
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 11:01 pm    Post subject: CF75 Reply with quote

Zdravím, sice to sem úplně nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nové téma.
Jedná se o CF75, stává se vám následující problém?

Když zamknu telefon (zamknu křížkem klávesnici) a hned jej zavřu, tak je všechno v pořádku.

Když zamknu křížkem klávesnici a počkám, až sám zmizí ten nápis "Křížkem odblokovat" a pak telefon zavřu, tak cca po 30ti sekundách se mi vypne vnější display - vypne tak, že tam není logo operátora ani čas, prostě se vypne (nebo se tam "rozsvítí" černá barva, těžko říct). FW verze 22, mám vypnutý šetřič a cokoliv jiného. Když pak telefon otevřu, display normálně naběhne.

Máte s tím někdo zkušenosti, o co se jedná? Dík.

EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PostPosted: Fri Apr 21, 2006 12:03 am    Post subject: Re: Zamykání klávesnice Reply with quote

Joan wrote:
Potěšilo by mne, kdyby existoval způsob, jak docílit odemykání klávesami dvěma (dvěmi?).

Tak ja som tento problem v zivote nemal. A to nosim mobil bez puzdra. Ale mam aplikovany patch na zmenu uzamknutia klavesnice. Skusal som vseliake hodnoty, ale casom sa mi osvedcil cas 20 sekund Takisto som si na tych 20 sekund nastavil aj vypnutie osvetlenia, tak ked mi zhasne osvetlenie, viem, ze mam zablokovanu klavesnicu. Je to prakticke najmä v noci. Vrelo ti to odporucam vyskusat. Angel

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Fri Apr 21, 2006 7:13 am    Post subject: Re: Zamykání klávesnice Reply with quote

EidzEm wrote:
Joan wrote:
Potěšilo by mne, kdyby existoval způsob, jak docílit odemykání klávesami dvěma (dvěmi?).

Tak ja som tento problem v zivote nemal. A to nosim mobil bez puzdra. Ale mam aplikovany patch na zmenu uzamknutia klavesnice. Skusal som vseliake hodnoty, ale casom sa mi osvedcil cas 20 sekund Takisto som si na tych 20 sekund nastavil aj vypnutie osvetlenia, tak ked mi zhasne osvetlenie, viem, ze mam zablokovanu klavesnicu. Je to prakticke najmä v noci. Vrelo ti to odporucam vyskusat. Angel

Díky Applause , existenci takového patchu jsem na SM už objevila a asi to bude PRVNÍ patch, do kterého se pustím Dancing - jak na C55, tak na M55.
Pěkný den!
J. Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum