View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 8:14 am Post subject: Re: |
|
|
bonebreaker wrote: | michalt wrote: | A me sel telefon z nejakyho zahadnyho duvodu cely vikend o 5 minut pozadu.  |
A vrátil se Ti správný čas zpět ? Stalo se mi totiž něco podobného.. |
Ne. Nastavil jsem ho rucne.... |
|
Back to top |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 8:18 am Post subject: MMS a SMS |
|
|
Jeste se mi deji dve veci...
Nejdou mi vubec nastavit MMS. At to nastavuju rucne, nebo si nechavam poslat nastavovaci SMS na CX65 (coz zafungovalo kolegyni), tak nic... Vzdycky kdyz mi prijde mms tak to napise downloading 0 from 28k a po chvili to skonci...
A kdyz mam normalni profil a prijde mi SMS, tak se mi ton zpravy (ktery do stredy zahral jednou) opakuje tak dlouho, dokud nevypnu telefon (vydrzel jsem asi dve minuty cekat, jestli to neprestane) |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 8:21 am Post subject: |
|
|
zVšechno, co tu píšeme, jsou opravdu sw problémy. Jen je zajímvé, že má každy trochu jiné  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 6:54 pm Post subject: |
|
|
S mmskama ani smskama nemám problém, ale nějako mi nejde vymazat událost v kalendáři. Resp. zadal jsem čtrnáctidenní opakování a po měsíci ho vymazal. Ovšem mobil mi statečně připomíná tu věc dál. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Šůs řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:25 pm Post subject: Re: MMS a SMS |
|
|
michalt wrote: | Jeste se mi deji dve veci...
Nejdou mi vubec nastavit MMS. At to nastavuju rucne, nebo si nechavam poslat nastavovaci SMS na CX65 (coz zafungovalo kolegyni), tak nic... Vzdycky kdyz mi prijde mms tak to napise downloading 0 from 28k a po chvili to skonci...
A kdyz mam normalni profil a prijde mi SMS, tak se mi ton zpravy (ktery do stredy zahral jednou) opakuje tak dlouho, dokud nevypnu telefon (vydrzel jsem asi dve minuty cekat, jestli to neprestane) |
Tak si zkus nechat zaslat nastavovaci sms primo pro SXG. To mam vyzkousene, ze to funguje. Funguje i pro S75. S tim zvonenim to je zvlastni. Me se spis stava, ze delsi melodie usekne nekde v pulce. _________________ C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:42 pm Post subject: |
|
|
hrál jsem si s budíkem a zjistil toto: Pokud chci mít jistotu, že mě probudí v nastavený čas, tak musím mít vypnutý mobil po vypnutí budíku se mimochodem telefon sám zapne... Ale při zaplém mobilu můžu čekat budík opravdu kdykoliv, jen ne v nastavený čas, a nebo taky vůbec ne  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:01 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | hrál jsem si s budíkem a zjistil toto: Pokud chci mít jistotu, že mě probudí v nastavený čas, tak musím mít vypnutý mobil po vypnutí budíku se mimochodem telefon sám zapne... Ale při zaplém mobilu můžu čekat budík opravdu kdykoliv, jen ne v nastavený čas, a nebo taky vůbec ne  |
Mě telefon budí každej den naprosto přesně! Telefon na noc nevypínám. Tak asi neni něco v tvim telefoně správně... |
|
Back to top |
|
 |
alpina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 10:22 pm Post subject: Moje navigace mlci (VDO) |
|
|
Zdravim ve spolek,
vetsinu problemu, co tu popisujete nemam. Trapi mne vsak jina vec. Moje navigace mlci, nic nerika. Zkousel nastavovat jazyk telefonu a jiny wopicarny, a porad nic.
Tata ma stejny telefon, a jemu hlasova navigace funguje.
Ma nekdo napad?
David M. |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

|
Posted: Thu Apr 20, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
Tam není moc co nastavovat. Přímo v menu navigace je settings a tam je úroveň hlasitosti (nic jiného než 5 nemá smysl) a zpoždění. To mám 0.2s, ale asi to s tím nesouvisí... Ale na to jsi asi přišel.
Pokud nic nepomůže, můžeš zkusit aplikaci smazat a nahrát znova. Ale piš raději sem: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=19237
Víc se to tam hodí a najdeš tam i odkazy na download a překlad.. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
rastik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 2:43 pm Post subject: Re: Moje navigace mlci (VDO) |
|
|
alpina wrote: | Zdravim ve spolek,
vetsinu problemu, co tu popisujete nemam. Trapi mne vsak jina vec. Moje navigace mlci, nic nerika. Zkousel nastavovat jazyk telefonu a jiny wopicarny, a porad nic.
Tata ma stejny telefon, a jemu hlasova navigace funguje.
Ma nekdo napad?
David M. | V nastaveni profilu mas urcite Game sounds=Off. Vtedy ziadna Javova aplikacia nevyda ani hlasok. |
|
Back to top |
|
 |
PRAZSKY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 9:59 am Post subject: Nejnovejší FW pro SXG |
|
|
Zdravim, at hledam kde hledam nikde nemužu najit jaka je nejnovejsi verze FW pro SXG75. Povedlo se mi asi co snad jeste nikomu, vtipne sem si zaeditoval JAD file k jedne aplikaci a po nahrati do founu se aplikace nikde nezobrazila a co je horsi ze nejdou dohravat jine. Teda nahrat jdou ale nejsou videt :-(Co se verze tyce nekde sem zahlidnul cosi o FW 22, nema s ni nekdo zkusenosti.
Nejvice by me zajimalo, jestli soudruzi vylepsili komunikaci JAVA apletu s pametovou kartou. DIK HANS _________________ BOSCH 608->NOKIA 5110->ALCATEL 512->ALCATEL 735->ALCATEL 756->SIEMENS SXG75 sw12 ->22 ->PPI-ETC servis :-(( |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

|
Posted: Sat Apr 29, 2006 10:06 am Post subject: |
|
|
Buď "klidný", tohle se stává běžně. Některé hry na sxg jdou a jiné ne. Ve fóru najdeš topic s hrama v rozlišení na SXG.
Co se týče FW, zkušenosti s 22 má Kesu. Na zahraničních fórech jsem už vískrát zahlídl zmínku o FW23. Ale pro nás smrtelníky z toho nic neplyne, protože (zatím - snad) nejsou ke stažení a ani servisy je nenahrávají _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 2:27 pm Post subject: |
|
|
Když si tak pročítám tu první stránku tak to na mě nepusobí vubec dobře...Jako je fakt že fw 12 má dost podstatných chyb,ale to co je uvedeno na první stránce rozhodně není podle mě správné....objevuje se tam spousta problému které se stavají par lidem,dále se zde objevují věci které bych určitě nenazval chybami,jelikož si myslím že to tak je schválně..
Vemte si že si nějaký potencionální kupec přečte tenhle topic....tak je jasný že pokud neni vyloženě fanoušken BQS tak si tento telefon nekoupí a to je celkem škoda...protože za to určitě stojí (a hlavně se všemi těmito problémy najednou se nemá šanci setkat) _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 6:42 pm Post subject: |
|
|
Naprosto s tebou souhlasím. První příspěvek skutečně působí hrozivě. A je to tak správně, protože většinu chyb (mimálně 99%) skutečně přístroj má a nebudeme si nalhávat, že je má pouze někdo apod. Nikdo (snad jen naprostý optimista) nečekal, že první fw bude bez chyb (ale tohle?), ale že se výrobce ani po 3 měsících od oficiálního začátku prodeje nenamáhá s nějakým upgradem (A nezajímá mě něco jako, že někde je - pokud není pro mě jakožto běžného uživatele jako by nebyl!). (Jaká třeba byla ze začátku hrůza S75 a dneska to začíná být celkem použitelný, mrňavounký přístroj s velice rychlým menu, poměrně jasným displejem a hlavně spolehlivým EDGE). Toto není přece fórum o nějakém nekritickém vychvalování siemensů. Je správně, že všechny chyby jsou naprosto jasně a realisticky popsány (a naprosto dokonale soustředěny na jediné místo ) a je na každém, aby se pro koupi rozhodl sám. Je lepší když každý potencionální kupec bude přesně informován co může čekat, než aby byl později zklamaný (z různých tzv. "odborných" časopisů a i-stránek se pořádně nic praktického totiž nedoví). Jak jsem již několikrát napsal osobně bych si SXG75 koupil znova i přes chyby, které (doufám) zatím má a k jejichž odhalování aktivně přispívám. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 6:50 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Naprosto s tebou souhlasím. První příspěvek skutečně působí hrozivě. A je to tak správně, protože většinu chyb (mimálně 99%) skutečně přístroj má a nebudeme si nalhávat, že je má pouze někdo apod. Nikdo (snad jen naprostý optimista) nečekal, že první fw bude bez chyb (ale tohle?), ale že se výrobce ani po 3 měsících od oficiálního začátku prodeje nenamáhá s nějakým upgradem (A nezajímá mě něco jako, že někde je - pokud není pro mě jakožto běžného uživatele jako by nebyl!). (Jaká třeba byla ze začátku hrůza S75 a dneska to začíná být celkem použitelný, mrňavounký přístroj s velice rychlým menu, poměrně jasným displejem a hlavně spolehlivým EDGE). Toto není přece fórum o nějakém nekritickém vychvalování siemensů. Je správně, že všechny chyby jsou naprosto jasně a realisticky popsány (a naprosto dokonale soustředěny na jediné místo ) a je na každém, aby se pro koupi rozhodl sám. Je lepší když každý potencionální kupec bude přesně informován co může čekat, než aby byl později zklamaný (z různých tzv. "odborných" časopisů a i-stránek se pořádně nic praktického totiž nedoví). Jak jsem již několikrát napsal osobně bych si SXG75 koupil znova i přes chyby, které (doufám) zatím má a k jejichž odhalování aktivně přispívám. |
No s mými zkušenostmi bych ten seznam chyb dost proškrtal..protože s některými sem se vazně nesetkal....ale spíš mi šlo o to že třeba nějaký zde zmíněný chby mužou byt třeba pro někoho nedostatky ale nekomu to muze vyhovovat _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|