View previous topic :: View next topic |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Total Votes : 239 |
|
Author |
Message |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 8:16 pm Post subject: |
|
|
jo zamkni to
Stejne je ma vetsina v servisu  _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 8:19 pm Post subject: |
|
|
hh..to je fakt..myslím, že do vydání nové verze fw tu stejně nikdo neobjeví už nic novýho a tak už ani není co probírat...akorát tu můžeme pořád nadávat na to, jak BQS kašle na věrné zákazníky  _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
bonebreaker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 8:38 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | .....aspon otetuješ jestli je na ten tvuj kousek spoleh |
No já už dávno vím, že na něj spoleh opravdu není. Nejdou mi totiž otvírat veškeré zprávy, takže už ho prakticky krom MP3 přehrávače taky nepoužívám. Jenže S65ku budu muset za chvíli "odevzdat", takže to vypadá, že SXG bude jediný co mi zbyde.
Zatím všem, kterým se neustále restartuje, se to stalo tak, že ho měli vypnutý (ať už úmyslně nebo restartem) a už ho nezapnuli. Zkusím ho tedy udržet zapnutý (třeba se do té doby vylepší situace s FW). Vím, že je to asi blbost, ale jestli mi SXG umře, tak budu mít opravdu problém  _________________ SXG75
blackandwhite.ic.cz
love-calculator
http://bb-s65.wz.cz/index.php |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
Jen me ted tak doslo, ze sxgecko ma vlastne operacni system a tim je prave BREW takze to s nim bude jeste docela dost slozity, driv sem si myslel, ze BREW je jen na hry a tak jako herni platforma a von se z toho vyklubal operacni system, tak prece jenom. I kdyz nevim, jestli je to dobre, nebo spatne.  _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
Dracula-Paja badatel

285.82 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 10:05 pm Post subject: |
|
|
bonebreaker wrote: | kesu wrote: | .....aspon otetuješ jestli je na ten tvuj kousek spoleh |
No já už dávno vím, že na něj spoleh opravdu není. Nejdou mi totiž otvírat veškeré zprávy, takže už ho prakticky krom MP3 přehrávače taky nepoužívám. Jenže S65ku budu muset za chvíli "odevzdat", takže to vypadá, že SXG bude jediný co mi zbyde.
Zatím všem, kterým se neustále restartuje, se to stalo tak, že ho měli vypnutý (ať už úmyslně nebo restartem) a už ho nezapnuli. Zkusím ho tedy udržet zapnutý (třeba se do té doby vylepší situace s FW). Vím, že je to asi blbost, ale jestli mi SXG umře, tak budu mít opravdu problém  |
mě se to nestalo při tom když jsem to měl vyplí a pak už ho nenastartoval, ale to už jsem psal...teď mě víc zaujalo to jak píšeš "takže to vypadá, že SXG bude jediný co mi zbyde."
jako kdyby to byl nějakej šitózní mobil kterejnic neumí....jen tak pro představu tak ten muj kousek kdyby se nesekl při tom nahrávání tak je úplně v poho...měl jen ty veliké chyby jako s tou paměťovkou atd...takový ty známí co maj všichni ale žádný takový ty skrytý vady co má jen "někdo" to jsem fakt ani nepostřehl a to hlavně narážím na ty zprávy co píšeš že ti nejdou otvírat všechny...to se mi fakt nestalo takováhle haluz u ničeho...(akorát nešel smazat Bike.jpg ale to nikomu... _________________ Alcatel OT max(1997) / Alcatel OT max DB(1999) / Siemens SL-45i (2000) - už je stařeček a šlape jak drak..../Siemens SXG 75 (2006) + Blesk + 1Gb Sandisk + Music set + DCA-540 + FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
bonebreaker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 08, 2006 10:47 pm Post subject: |
|
|
Dracula-Paja wrote: | ...teď mě víc zaujalo to jak píšeš "takže to vypadá, že SXG bude jediný co mi zbyde."
jako kdyby to byl nějakej šitózní mobil kterejnic neumí.... |
Tak jsem to nemyslel. Co se týče výbavy je to úplně parádní telefon, moc dobře vím, proč jsem si ho kupoval. Ale když máš na 100% využívat mobil, kterým si nepřečteš SMS, tak z něj v tu chvíli opravdu moc nadšenej nejseš  _________________ SXG75
blackandwhite.ic.cz
love-calculator
http://bb-s65.wz.cz/index.php |
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Tue May 09, 2006 6:39 am Post subject: |
|
|
weasel wrote: | hh..to je fakt..myslím, že do vydání nové verze fw tu stejně nikdo neobjeví už nic novýho a tak už ani není co probírat...akorát tu můžeme pořád nadávat na to, jak BQS kašle na věrné zákazníky  |
S tím zamykáním bych taky nesouhlasil, ale možná by bylo lepší konkrétní
problémy a "lépe pojmenovatelné postřehy" dávat jako samostatná témata. Už je tady toho mraky a když si vzpomenu, co mi dalo, než jsem
tady všechno přečetl a dostal se na konec.. Teď už samozřejmě sleduju
vše aktuálně, ale začínal jsem někde na str.68.. Takže když se vžiju do
nového vlastníka, který to bude mít teprve před sebou..
ps: a prosím nepište nic typu "stejně si ho nikdo nekoupí a tak.."
Fakt se to nedá číst, odrazujete všechny možné kupce a tím i možné
sběrače poznatků, her, aplikací, firmwarů..  _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
Phile začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 09, 2006 1:27 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se po dlouhé době dostal na forum SM a nestačím se divit.
SXG jsem už od první zmínky o něm chtěl, ale teď jsem se velmi rychle rozmyslel. Myslel jsem si, že poslední mobil od Siemense bude něco "echt gold" na rozloučenou, než tu budou jen ty BQS, ale skutek utek. Měl jsem C25, S35, M55, M65 a tím jsem teď taky skončil, protože si koupím SE D750i. Telefon mám na telefonování a ne aby někde spal v servisu. Podle mě se na ten FW vy...., protože BQS potřebuje, aby se prodávali ty jeho nový modely.
Co říct závěrem:
Siemensy jsem měl rád a jejich konec jsem si určitě tak nepředstavoval. _________________ M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 2:15 pm Post subject: |
|
|
Phile wrote: | Tak jsem se po dlouhé době dostal na forum SM a nestačím se divit.
SXG jsem už od první zmínky o něm chtěl, ale teď jsem se velmi rychle rozmyslel. Myslel jsem si, že poslední mobil od Siemense bude něco "echt gold" na rozloučenou, než tu budou jen ty BQS, ale skutek utek. Měl jsem C25, S35, M55, M65 a tím jsem teď taky skončil, protože si koupím SE D750i. Telefon mám na telefonování a ne aby někde spal v servisu. Podle mě se na ten FW vy...., protože BQS potřebuje, aby se prodávali ty jeho nový modely.
Co říct závěrem:
Siemensy jsem měl rád a jejich konec jsem si určitě tak nepředstavoval. |
Já si teda nemyslím, že by to bylo tak hrozný. Vlastně to co jsem od toho telefonu chtěl všechno splňuje (foťák, MP3, rádio, video, displej...). Vypadá to, že má spoustu chyb, ale to je tím, že většina chyb není až tak podstatných.
Jediný co mě na tom telefonu chybí je OS. Měl jsem teďka na čas půjčenou SX1. Samozřejmě mě překvapily Symbianový aplikace a hry, to v Jave není, ale stačí počkat až budou BREW hry pro SXG75, to bude jiný kafe (jestli se toho někdy dočkáme a jestli to ten telefon vůbec zvládne).
Nakonec jsem se ale zase rád vrátil k SXG75...
BTW: Ještě k tomu, jak jsem psal že se tady pořád probírá to samý. Tím jsem nemyslel, že by se to tu mělo zavřít , ale to, že je pravda, že když se někdo nový rozhodne přečíst těch 80 (nebo kolik jich teď je) stránek, tak se dozví jenom pár podstatných informací a zbytek je buď opakování, nebo nepodstatné. V podstatě je i tento příspěvek opakování. No to je jedno, už bych to neřešil  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
k Brew, bohužel, bavil sem se s Bonfirem a ten říkal, že Brew je dost zabezpečenej systém, takže u něj warez nebude a bude se muset tvrdě cvakat... škoda no  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 7:38 pm Post subject: |
|
|
No ono s tím zamknutím to není až tak špatný nápad. Ale myslím, že nejvhodnější čas bude ve chvíli až bude možnost změny na fw22. Začít jakoby od začátku v diskuzi k aktuálnímu fw (22). Co vy na to? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 7:52 pm Post subject: |
|
|
Já jsem pro. Těch 82 stran je pořádná nálož a kdybych to měl teď začít číst od začátku, tak si radši asi koupím jiný telefon
Plně souhlasím se zamknutím po možnosti updatu na nowý FW... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 7:55 pm Post subject: |
|
|
Co třeba nechat poslední dvě stránky a zbytek smazat zamykání se mi zdá zbytečné.  _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Thu May 11, 2006 6:33 am Post subject: |
|
|
Pár dobrých poznatků a nápadů se tady vyčíst dá, kdyby se někdo "nudil"
nebo měl prostě čas a snahu, bylo by dobrý udělat
z toho článek se všemi potřebnými informacemi a pak to klidně zavřít..
Vím, že by to bylo velmi zdlouhavé a náročné, ale výsledek by byl
velmi prospěšný a autor by si zasloužil velký obdiv a dík..  _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
Devastat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 11, 2006 8:21 am Post subject: |
|
|
No s tim zamcenim, s celou toule diskusi sem taky dost dlouho válcil, a ono tehdy to bylo "jen" 75 stran, ale prekousal sem to, a zjistil ze SXGcko chyby ma, a hodne dlouho sem se rozhodoval jestli si ho koupit, muj jeste v tehle dobe mou vuli funkcni SL45i uz opavdu dosluhoval a koupit si nejakou po**lanou kii, to bych byl radsi bez telefonu, tak sem cetl a cetl....a nakonc sem zjistil ze je to vlastne skoro jedno, telefon sem si koupil, uz ho 14 dni plne vyuzivam, a zatim sem nemel vetsi problem " tukam na vsechno drevene v okoli " telon funguje jak ma, zvoni a budi kdy ma,foti jak ma.... telefomuje jak ma cte SMS jak ma az na dve veci co mi zerou zivot, sem zvykli najine tlacitka (SL45) a tak stale chci mazat tim pravyh hned pod displejem..tim se SMS ukonci a nejde se vratit do ni hned zpet...to me sem tam dovadi k silenstvi ..a to ze tam nemuzu dostat video o velikosti delsi nez cca 20 mb, mam BT...a cely MPM mi pripadne dost orezany videl sem pro M75..a spoustu zalozek nemame:(....a to ze videa 320x240 se sem tam trhaji....ale jinak si myslim ze pokud se rozkývou a udelaji novy FW tak to bude vsechno v klidu.....
Takovopu mam 14 denni zkusenost..Tak se zatim mejte |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|