clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MacHine
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 7:29 am    Post subject: Reply with quote

Dik moc vsem za podnetne rady - jeste ze jsem se zeptal Laughing .
Jeste k tem odmitnutym hovorum - dam ruku do ohne, ze to neni zadna sluzba, presmerovani atd. Ani ##67# ani ##21# a vycisteni profilu u operatora nepomaha. To same jsem mel s S65 - po odtymobajlizovani (krokodyluv postup) to tehdy zmizelo. Je mozne, ze muzu mit nejakou special edition - mam proprietarni tarif a mobil od zamestnavatele.

evina36
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 8:52 am    Post subject: problem S75 Reply with quote

Mam problem s S75-kou, firmw.23 WinSwup, chcela som cez kabel 510 urobit update na oficialny firmw.24 a nejak to zblblo. Telefon teraz hlasi,ked idem do tel.cisel, za "Baza dat sa prave inicializuje". Taktiez sa neda vypnut, ostane zamrznuty na preskrtbutom telefone. Nemoze sa dostat ani na ikony, prijimat hovory vsak ide.
Do servisneho modu mi ide dat.Zmenit firmw. mi vsak nejde ani odicialny a ani cez winswup.Neviem,co teraz s nim Brick wall .
Back to top
View user's profile Send private message
evina36
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

uz som to vyriesila, po nahrati map a ffs sa mobil vratil do normalu, aj ked to slo asi az na 20krat, ale nakoniec sa to podarilo. Dancing
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

MacHine wrote:
...Jeste k tem odmitnutym hovorum - dam ruku do ohne, ze to neni zadna sluzba, presmerovani atd. Ani ##67# ani ##21# a vycisteni profilu u operatora nepomaha...

Tak to asi oba zahoříme, já bych dal zase ruku do ohně za to, že je to služba operátora a jediná možnost, jak hlasovou schránku zrušit, je ji zrušit u operátora.

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 12:20 pm    Post subject: Re: problem S75 Reply with quote

evina36 wrote:
...chcela som cez kabel 510 urobit update na oficialny firmw.24 a nejak to zblblo. Telefon teraz hlasi,ked idem do tel.cisel, za "Baza dat sa prave inicializuje"...

Ano, tak přesně takhle to vypadá, když siemensoví vývojáři udělají větší změny v novém fw a ten už není s to komunikovat s původní strukturou souborů/adresářů/sms a podobně. FFS a MAP soubory jsou pak nejlepší možností; jako druhá (méně pracná a méně spolehlivá) možnost je zformátování telefonu (ne karty, TELEFONU), jeho vypnutí a opětovné zapnutí-fw si vytvoří potřebné soubory dle svých potřeb...

Back to top
MacHine
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
MacHine wrote:
...Jeste k tem odmitnutym hovorum - dam ruku do ohne, ze to neni zadna sluzba, presmerovani atd. Ani ##67# ani ##21# a vycisteni profilu u operatora nepomaha...

Tak to asi oba zahoříme, já bych dal zase ruku do ohně za to, že je to služba operátora a jediná možnost, jak hlasovou schránku zrušit, je ji zrušit u operátora.

To mas jasne pravdu Idea , bohuzel tu schranku nesmim zrusit Sad ... cena za tydlifon "zadaco"

berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 2:32 pm    Post subject: Reply with quote

Pak jedině zrušit to pevné přesměrování na hlasovku a nechat si aktivovat podmíněné přesměrování (které se pak dá ovlivňovat v menu telefonu->např. přesměrování mimo signál ale ne při odmítnutí), to už by šlo taky nějak zařídit, pokud vím... Ale opět to znamená volat na infolinku a domluvit se; pakliže tam nebude sedět nějaká blondýnka (omlouvám se těm inteligentním, bohužel jsem jich zatím moc nepotkal, tak používám tohle klišé... ), tak se domluvíte a bude to v pohodě fungovat... Ale to už je trochu moc OT pro diskuzi o zkušenostích s S75... wink

Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 12, 2006 2:35 pm    Post subject: Re: JASNÝ NÁVOD ?! Reply with quote

bob_c72 wrote:
...Mohl by prosím někdo z diskutujících odborníků sestavit UCELENÝ a JASNÝ návod s odkazy na potřebný (aktuální) SW a utility pro update fw+ffs+map, včetně použití toho nebo onoho kabelu...., aby člověk, který není až tak zasvěceně v obraze a do servisu má daleko, mohl tuto operaci provést sám...

Pokud je požadované zde: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=690, považujte tento příspěvek za bezpředmětný...

Ano, je bezpředmětný, návod je tam dost srozumitelný, aspoň doufám... Jediné, co musíš najít navíc, jsou odkazy na nejaktuálnější fw/map/ffs, momentálně pro fw32, což je odsud (odhadem) o nějakých deset listů zpátky...

Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sat May 13, 2006 5:32 am    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
Pak jedině zrušit to pevné přesměrování na hlasovku a nechat si aktivovat podmíněné přesměrování (které se pak dá ovlivňovat v menu telefonu->např. přesměrování mimo signál ale ne při odmítnutí), to už by šlo taky nějak zařídit, pokud vím... Ale opět to znamená volat na infolinku a domluvit se; pakliže tam nebude sedět nějaká blondýnka (omlouvám se těm inteligentním, bohužel jsem jich zatím moc nepotkal, tak používám tohle klišé... ), tak se domluvíte a bude to v pohodě fungovat... Ale to už je trochu moc OT pro diskuzi o zkušenostích s S75... wink

Mam takovej dojem, že co se děje během a po "zatípnutí" hovoru opravdu není věc telefonu ale operátora, navíc ty volby přesměrování v telefonu jsou jak jinak než příkazy které telefon odešle operátorovi po patřičném nastavení.
Takže zase operátor... já to vyřešil tak, že jsem si hlasovku úplně zrušila a už mne to nepálí, beztak kdokoli se mi tam dovolal mi málem dal přes hubu

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tomar2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 9:09 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Ten odkaz je přesně ono co potřebuješ. Jinak jsem už o tom článku uvažoval, ale mám to v plánu až zase vyjde nová verze fw pro S75. Jak budu provádět update tak při té příležitosti rovnou napíšu článek.
Na celý update pokud nejsi náročný na čas ti stačí kabel jeden a to ten, který se v telefonu hlásí jako DCA-510.

Doufám, že to same udělám i s kabelem DCA-500 Eh?
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Tomar2 wrote:
jirkab wrote:
Ten odkaz je přesně ono co potřebuješ. Jinak jsem už o tom článku uvažoval, ale mám to v plánu až zase vyjde nová verze fw pro S75. Jak budu provádět update tak při té příležitosti rovnou napíšu článek.
Na celý update pokud nejsi náročný na čas ti stačí kabel jeden a to ten, který se v telefonu hlásí jako DCA-510.

neviem neviem s tym kablom...ja som to povodne tiez s nim skusal a dako to neslo. DCA-510 je presne to co treba na tieto hokusy-pokusy Smile

inak buduci tyzden by mala byt fw35 tak by som pockal. Ale kedze mas fw23 tak si najprv zaved SKEY. Lebo od verzie 24 a viac uz nefunguje JAVA aplikacia ktora vie vyratat kody potrebne pre zavedenie SKEY

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Zase nový FW Rolling Eyes Laughing Bude řešit aspoň nějaké bugy? Rolling Eyes Jestli to má cenu ho tam dávat Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 11:42 am    Post subject: Reply with quote

nelkdo psal, ze temer nic neresi
zatim nemuzu posoudit, ale kdyz vidim, jak se rozjizdeji patche na v32, tak asi ani prechazet nebudu. leda uz by byl vyresen bug s tim zasekavanim media playeru pri pouziti aac/mp3 zvoneni

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
Tomar2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

sirob wrote:
Tomar2 wrote:
jirkab wrote:

neviem neviem s tym kablom...ja som to povodne tiez s nim skusal a dako to neslo. DCA-510 je presne to co treba na tieto hokusy-pokusy Smile

inak buduci tyzden by mala byt fw35 tak by som pockal. Ale kedze mas fw23 tak si najprv zaved SKEY. Lebo od verzie 24 a viac uz nefunguje JAVA aplikacia ktora vie vyratat kody potrebne pre zavedenie SKEY

No, já jestě S75 nemám, ale tento týden si jí koupím, protože odešla moje M65, ale nechci si kupovat DCA-510. Já myslel, že DCA-500 budu mít na upgrade FW a DCA-540 (který si koupím (neoriginální)) budu mít pro přenos videí, obrázků,atd.

Jakto, že to s DCA-500 nejde. FW by měl jít, FFS taky, snad jedině mapy?
Nebo je to u S75 jiné než u x65?
Back to top
SenorKohucik
rozumbrada
rozumbrada

3004.72 SMM
PostPosted: Sat May 13, 2006 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

ja som to robil predtim s DCA-500 fw siel bez problemou ffs som nahral cely as na 2krat.Map siel v pohode.Len je to namna moc pomale ked som robil zalohu tak som kupil 510
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 163, 164, 165  Next
Page 86 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum