View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dave_m začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 8:48 am Post subject: |
|
|
Tak uz vim, proc mi nehraje pri prichozi sms me MP3 vyzvaneni Protoze mi nehraje zadna MP3 Napise se "Multimedialni soubor nelze prehrat". Ten telefon uz me zacina srat. Ale kdyz ho vypnu a zapnu, tak vsechno jede a po nejakem case uz zase ne Mam neorig. FW32 s MAP i FFS _________________ Motorola T2288 -> S45i -> E700i -> S75 (FW47) |
|
Back to top |
|
 |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 10:56 am Post subject: 31+ |
|
|
dave_m wrote: | Tak uz vim, proc mi nehraje pri prichozi sms me MP3 vyzvaneni Protoze mi nehraje zadna MP3 Napise se "Multimedialni soubor nelze prehrat". Ten telefon uz me zacina srat. Ale kdyz ho vypnu a zapnu, tak vsechno jede a po nejakem case uz zase ne Mam neorig. FW32 s MAP i FFS |
Přijde mi to jako chyba FW31 a novějšího. V předchozím (24?) to nedělalo vůbec. Teď přehraje při příchodu SMS jednou MP3 a podruhé už neudělá nic. Refresh databáze přehrávače skončí tk, že nenajde jedinou MP3 v paměti ani na kartě.
Mimochodem u FW31 také nemůžu změnit spořič displeje nastavený tématem. _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
pupak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 14, 2006 2:50 pm Post subject: nefunguje BT |
|
|
Mám nový S 75 a nefunguje mi v autě přes BT HKW 600, nokia mi normálně šlape. Nevíte někdo co s tím?
Díky za odpověd Karel |
|
Back to top |
|
 |
cybe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 7:33 am Post subject: |
|
|
Jako velmi spokojeny majitel S55 jsem se rozhodl pro upgrade a hned mi padl zrak na S75. Co jsem zkousel v obchode, tak dobre. Docetl jsem se, ze jsou nejake potize s fw 12, ale kdyz se to prehraje, ze to bude OK.
Ale takovy maso jsem opravdu necekal
Dost se to meni, ktery firmware mate odskouseny jako nejstabilnejsi?
Tuhne mi to (telefon ) pri prehravani videa, pri prehravani mp3, v Jave, nekdy i pri nastavovani. Chtel sem si misto toho defaultniho prisernyho zvuku na SMS dat svuj, bohuzel i kdyz je tam zobrazeny jako nastaveny ten muj, tak pri prichodu SMS porad hraje ten defaultni (takovej ten "pruzinovitej" zvuk). Po stabilite S55 je to sakra rozcarovani, ze muzou vydat takhle nedodelany firmware. Pod hotkey 2 je dokonce naky mod "vyvojar" .)
Snazil sem se prolezt tu diskusi tady, ale jsem z toho uplne vedle, netusim jaky firmware mam zvolit. Bohuzel nemam kabel, takze si to necham udelat v ramci zarucni opravy, protoze takhle je ten telefon uplne nepouzitelny
Diky moc za help... |
|
Back to top |
|
 |
M@gic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 7:46 am Post subject: |
|
|
Tomar2 wrote: | No, já jestě S75 nemám, ale tento týden si jí koupím, protože odešla moje M65, ale nechci si kupovat DCA-510. Já myslel, že DCA-500 budu mít na upgrade FW a DCA-540 (který si koupím (neoriginální)) budu mít pro přenos videí, obrázků,atd.
Jakto, že to s DCA-500 nejde. FW by měl jít, FFS taky, snad jedině mapy?
Nebo je to u S75 jiné než u x65? |
No ja neviem. Mne proste DCA-500 na S75 nesiel. Proste sa nedal nahodit do servisneho modu a to je to, co potrebujes na mapy.
Na Radlickej mali zo mna radost, lebo som postupne u nich vymenil vsetky kable, az som nakoniec skoncil u DCA-510.
Kdesi tu bolo i forum, kde boli tie kable zhrnute, ale teraz sa mi hladat nechce. Pamata si mozno niekto link?  _________________ S6 - S8 - GD30 - C35i - S35 - M55 - S75 (fw31) |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 8:13 am Post subject: |
|
|
cybe wrote: | ...ktery firmware mate odskouseny jako nejstabilnejsi?... bohuzel nemam kabel, takze si to necham udelat v ramci zarucni opravy... |
No, pak Ti to vlastně může být jedno, který je nejstabilnější nebo námi nejlíp hodnocený, protože vrámci záruční opravy Ti tam stejně nahrají poslední oficiálně vydaný, žádný výběr nemáš... Ale aspoň jednu dobrou zprávu: stabilnější jak fw12 je... A teď zase jednu špatnou: videa se Ti budou stejně sekat, jak se tu nejeden "filmový fanoušek" s S75 vyjádřil...  _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
dave_m wrote: | Tak uz vim, proc mi nehraje pri prichozi sms me MP3 vyzvaneni Protoze mi nehraje zadna MP3 Napise se "Multimedialni soubor nelze prehrat". Ten telefon uz me zacina srat. Ale kdyz ho vypnu a zapnu, tak vsechno jede a po nejakem case uz zase ne Mam neorig. FW32 s MAP i FFS |
pokial je pocuvanie MP3/multimedii korektne zastavene a zrusene, tak sa hlaska "Multimedialni soubor nelze prehrat" neobjavuje. Nie je to sice ziadna vyhra ale na ukoncenie prehravania multimedialnych suborov treba "dvojklik" -> STOP a potom ZRUSIT
Pokial ale pocas prehravania multimedii zacne telefon vyzvanat a ako zvonenie je nastavene MP3, tak sa vzdy ozve standardny MID
...mozno bol zamer odlisit tak zvonenie od pocuvanej hudby pri pouziti HandsFree _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
sirob wrote: | dave_m wrote: | Tak uz vim, proc mi nehraje pri prichozi sms me MP3 vyzvaneni Protoze mi nehraje zadna MP3 Napise se "Multimedialni soubor nelze prehrat". Ten telefon uz me zacina srat. Ale kdyz ho vypnu a zapnu, tak vsechno jede a po nejakem case uz zase ne Mam neorig. FW32 s MAP i FFS |
pokial je pocuvanie MP3/multimedii korektne zastavene a zrusene, tak sa hlaska "Multimedialni soubor nelze prehrat" neobjavuje. Nie je to sice ziadna vyhra ale na ukoncenie prehravania multimedialnych suborov treba "dvojklik" -> STOP a potom ZRUSIT
Pokial ale pocas prehravania multimedii zacne telefon vyzvanat a ako zvonenie je nastavene MP3, tak sa vzdy ozve standardny MID
...mozno bol zamer odlisit tak zvonenie od pocuvanej hudby pri pouziti HandsFree | Presne na toto som prisiel aj ja.Ked ukoncim media pl.len stlacenim cerveneho tlacidla tak mi nehraju mp3 ,ako vyzvananie,ale ked dam stop a ukoncit,tak funguje vsetko ok.  _________________ E628 ,N1611,E688 ,N5110,N3210 ,N3310 ,N6210 ,Mot V66i ,C35 ,S35 ,S45 ,S55 ,6230,K700 ,S65 fw43,fw50,fw58,S75fw47,K610i, N70,E50,M65,S75,N6120c |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
serzino wrote: | sirob wrote: |
...mozno bol zamer odlisit tak zvonenie od pocuvanej hudby pri pouziti HandsFree | Presne na toto som prisiel aj ja.Ked ukoncim media pl.len stlacenim cerveneho tlacidla tak mi nehraju mp3 ,ako vyzvananie,ale ked dam stop a ukoncit,tak funguje vsetko ok.  |
podla mna to je dan za "multitasking" v S75 Stop zamena len nieco ako PAUSE a preto nejdu prehravat dalsie MP3, lebo na pozadi je stlacene "pause" pre inu skladbu. Az funkcia "ZRUSIT" skutocne ukonci pracu s multimediami _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 10:11 pm Post subject: |
|
|
sirob wrote: | serzino wrote: | sirob wrote: |
...mozno bol zamer odlisit tak zvonenie od pocuvanej hudby pri pouziti HandsFree | Presne na toto som prisiel aj ja.Ked ukoncim media pl.len stlacenim cerveneho tlacidla tak mi nehraju mp3 ,ako vyzvananie,ale ked dam stop a ukoncit,tak funguje vsetko ok.  |
podla mna to je dan za "multitasking" v S75 Stop zamena len nieco ako PAUSE a preto nejdu prehravat dalsie MP3, lebo na pozadi je stlacene "pause" pre inu skladbu. Az funkcia "ZRUSIT" skutocne ukonci pracu s multimediami |
Ovsem problem je v tom, pokud se takto "zapomene" ukoncit prehravani MP3 pri oznameni nove SMS. Klasicky, pokud mi prijde v rade nekolik SMS (rychle po sobe), prvni dve jsou mi oznameny vybranou MP3 a dalsi az do restartu telefonu defaultim WAVem - prijde mi, ze po pokusu prehrat dve MP3 zaroven (nez se dohraje jednou, snazi se ji prehrat jiz znovu) se zakousne a uz nikdy neukonci. A spusteni a ukonceni Media Playeru nema zadny vliv. Snad jedine ten restart to ukonci. _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 8:36 am Post subject: |
|
|
A co takhle převod té MP3 na wav a potom přejmenování a přepsání té původní?Jistě je to takový oplopatický řešení.
Mě však sms hrajou normálně,nevím kde by mohla být chyba ale mnou nastíněné řešení by mělo být funkční na 100procent. |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 9:30 am Post subject: |
|
|
No funkční asi bude, ale o rozdílu (datové) velikosti mp3 a wav souborů se tu asi bavit nemusíme, že? Navíc telefon nepřehraje wav v rozumné kvalitě (třeba na písničku), jestli se nepletu... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 10:07 am Post subject: |
|
|
carnero wrote: | sirob wrote: | serzino wrote: | sirob wrote: |
podla mna to je dan za "multitasking" v S75 Stop zamena len nieco ako PAUSE a preto nejdu prehravat dalsie MP3, lebo na pozadi je stlacene "pause" pre inu skladbu. Az funkcia "ZRUSIT" skutocne ukonci pracu s multimediami |
Ovsem problem je v tom, pokud se takto "zapomene" ukoncit prehravani MP3 pri oznameni nove SMS. Klasicky, pokud mi prijde v rade nekolik SMS (rychle po sobe), prvni dve jsou mi oznameny vybranou MP3 a dalsi az do restartu telefonu defaultim WAVem - prijde mi, ze po pokusu prehrat dve MP3 zaroven (nez se dohraje jednou, snazi se ji prehrat jiz znovu) se zakousne a uz nikdy neukonci. A spusteni a ukonceni Media Playeru nema zadny vliv. Snad jedine ten restart to ukonci. |
tenhle problem uz je znamej asi od verze 26, predtim tam nebyl. nevim co tam ti vyvojari udelali, ale tohle me vazne stve. uz sem byl nucenej si nekolik sms/mp3 file prekonvertovat na wav, aby se mi to tak casto nesekalo. jiny reseni zatim neni:( _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
caryfukk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:02 pm Post subject: Zaloha eprom |
|
|
Mám dotaz, jakým programem a verzí děláte zálohu eprom/fullflashe telefonu S75? Chci si nahrát nový fw32, ale nevím co použít na zálohu...
Jo a dá se udelat záloha nebo se dá nekde stáhnout MAP soubory pro fw24 orig od TMOBILE - ted mam v telefonu toto viz. dole, tak aby to pak slo vratit zpatky kdybych potřeboval reklamovat na zaruku (doufam ze nebudu muset )..
Základ:
m75i05#main_1.0_V79.18.2
Inicializační soubor:
cz-TM0-G_024_S75
Verze SSF:
S75_2_cz-TM0-G_24_0268
Fri Feb 24 09:26:46
CET 2006 - 0060482635 _________________ Caryfuk Kubikos |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:40 pm Post subject: |
|
|
cybe wrote: | Po stabilite S55 je to sakra rozcarovani, ze muzou vydat takhle nedodelany firmware. Pod hotkey 2 je dokonce naky mod "vyvojar" .)Diky moc za help... |
Menu "vyvojar" sa Ti tam objavilo preto ze mas pravdepodobne zavedeny SKEY, takze sa z toho vlastne mozes tesit. Je to nieco ako rozsirene servisne menu
truhlik wrote: | tenhle problem uz je znamej asi od verze 26, predtim tam nebyl. nevim co tam ti vyvojari udelali, ale tohle me vazne stve. uz sem byl nucenej si nekolik sms/mp3 file prekonvertovat na wav, aby se mi to tak casto nesekalo. jiny reseni zatim neni:( |
prave preto som do povodneho prispevku napisal toto:
Pokial pocas prehravania multimedii zacne telefon vyzvanat a ako zvonenie je nastavene MP3, tak sa vzdy ozve standardny MID
...mozno bol zamer odlisit tak zvonenie od pocuvanej hudby pri pouziti HandsFree
asi to bolo najrychlejsie ale nie dokonale a stastne riesenie.... uvidime co prinesie fw 35... Inak aj stara rada x55 hned po zapnuti, pokial este nemala nacitanu databazu z adresaru, vsetky hovory oznamovala standardnym zvonenim. _________________ Boris
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|