View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
Weigel wrote: | jamaica wrote: | Ono tady u té aplikace jde o to že můžeš své PC ovládat třeba ze školy a nebo i z dovolené.Displej mobilu funguje vlastně jako výřez z plichy monitoru.Pracuje to přes GPRS Jenže mě se to nepovedlo nikdy propijit s mým PC.Mam za to že jako trial verze se to spojí jen se zkušebním PC kterej na to vyčlenila ta firma.  |
Neni pravda. Abych pravdu rekl tak nechapu v cem je to omezeni trial verze. ja pres ni uz jedu dlouho a zadny omezeni sem zatim nepocitil. Samozrejme, ze ovladam svuj pocitac a ne ten zkusebni  |
A nemohol by si mi poradit, ako to mam aj ja rozbehat???  |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
-==[Hitman]==- wrote: | A nemohol by si mi poradit, ako to mam aj ja rozbehat???  |
Skusaj nejake nastavenia a tak.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:26 pm Post subject: |
|
|
gorgeous007 wrote: | -==[Hitman]==- wrote: | A nemohol by si mi poradit, ako to mam aj ja rozbehat???  |
Skusaj nejake nastavenia a tak.  |
No skusal som, ale nist s toho ale kamos, je spravca nazho serveru, a som mu o tom pisal, ta dufam, ze mi s tym poradi  |
|
Back to top |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:17 am Post subject: |
|
|
Inu taky bych bral kdyby sem na někdo ochotný dal správný postup nastavení,americky neumim abych to vyluštil z těch stránek a s Pc si taky moc nerozumim,tak by si mohl alespoň rozumět mobil takže se taky přidávám s prosbou o postup jak na to.věřim že se někdo najde,tak mu předem děluji  |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:49 pm Post subject: |
|
|
Tak uz viem ako to nadstavit! Len problem je v tom, ze to musite registovat, a cosi sa aj plati !
Postup:
1.Povolit port na 6100
2.Stiahnut RDM Control Panel http://www.desktopmobiles.com/download.html
3.Ponadstavovat udaje
4.Potom vygenerovat cislo (to je ta ip adresa)
5.Napisat do aplikacie to cislo a user
Potom som sa len zacal pripajat, a vypisalo ze treba registrovat !Tak to je asi vsetko... myslim, ze je to dost na p*cu ked to neni free! |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:27 pm Post subject: |
|
|
-==[Hitman]==- wrote: | Tak uz viem ako to nadstavit! Len problem je v tom, ze to musite registovat, a cosi sa aj plati !
Postup:
1.Povolit port na 6100
3.Ponadstavovat udaje
Potom som sa len zacal pripajat, a vypisalo ze treba registrovat !Tak to je asi vsetko... myslim, ze je to dost na p*cu ked to neni free! |
Nevim teda co mas za verzi, ale ja sem postupoval takto a jede mi to:
1) nainstaluju program do pc a do telefonu nahraju aplikaci
2) v programu vytvorim ucet se jmenem a heslem a pridelim mu pripadne prava, pokud nezaskrtnu nic, ma ucet plny pristup k ovladani pc.
3) v aplikaci vyplnim pristupovy profil. Do adresy ip napisu ip adresu pocitace na kterou se chci pripojit ve tvar xxx.xxx.xxx.xxx:6100. Do kolonek jemno a heslo vepisu udaje co sem nastavil v programu na pc.
4) Pak uz dam jen pripojit a je hotovo. Sice mi to pri priojeni napise, ze mam neregistrovanou verzi, ale zatim sem na jakykoliv omezeni neprisel. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
XXX wrote: | -==[Hitman]==- wrote: | Tak uz viem ako to nadstavit! Len problem je v tom, ze to musite registovat, a cosi sa aj plati !
Postup:
1.Povolit port na 6100
3.Ponadstavovat udaje
Nevim teda co mas za verzi, ale ja sem postupoval takto a jede mi to:
1) nainstaluju program do pc a do telefonu nahraju aplikaci
2) v programu vytvorim ucet se jmenem a heslem a pridelim mu pripadne prava, pokud nezaskrtnu nic, ma ucet plny pristup k ovladani pc.
3) v aplikaci vyplnim pristupovy profil. Do adresy ip napisu ip adresu pocitace na kterou se chci pripojit ve tvar xxx.xxx.xxx.xxx:6100. Do kolonek jemno a heslo vepisu udaje co sem nastavil v programu na pc.
4) Pak uz dam jen pripojit a je hotovo. Sice mi to pri priojeni napise, ze mam neregistrovanou verzi, ale zatim sem na jakykoliv omezeni neprisel. |
Tak mi pls posli taku veriu ako mas ty!!! PLS abo ak mas icq... moje je 301-770-950 pls!!!  |
|
Back to top |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
A uz som to rozbehol. Konecne mi to faxci Spravil som to asi tak, ze som si toto prelozil http://www.desktopmobiles.com/direct.html a ponadstavoval tak ako to je tam Mam povoleny port na serveri (6100), verejnu ip, a na firewall-i tiez povoleny port na 6100 (to som nemal predtym a neslo mi to, ale ked som si to povolil, uz to IDE) mozno to bolo aj tym firewall-om To je asi vsetko...
LINK na RDM Cotrol Panel:
http://www.desktopmobiles.com/download.html
LINK na aplikaciu RDM:
http://www.getjar.com/products/1074/RemoteDesktopforMobiles
Hmm, ale nefiem, podla mna to je casovo obmedzene, ked to neni cez RDM Online Service ?! Bo ked som cez to ovladal pc, tak po xvilke mi to prestalo ist... nefiem ci mi blblo GPRS abo co ? Ale som rad, ze mi to aspon ide  _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Back to top |
|
 |
attiii kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
to nevadi ze mam net cez rooter? napisem vam udaje a pomozete mi to nastavit? ip adresa routera je 10.0.0.2 a ip compu je 87.197.111.77... vy by ste to ako nastavili?pise mi chybu cant connect to host 87.197.111.77 _________________

Last edited by attiii on Sun Jul 23, 2006 3:03 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:45 pm Post subject: |
|
|
No, tak napsal jsi to přesně obráceně (ty adresy).
Myslim, že by to mělo bejt v NAT redirection, tam si přesměrovat správný porty _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
attiii kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:46 pm Post subject: |
|
|
ale ja som myslel na nastavenia v telefonu! tam si co mam nastavit?
pise mi chybu cant connect to host 87.197.111.77 _________________

|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|