View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kombi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 9:39 am Post subject: Vadny pixel na disleji S65 |
|
|
Ahoj, koupil jsem novou S65 a na bilem pozadi je cerny pixel. V obchode mi naznacili ze to asi nepujde zreklamovat a odkazali me na zastoupeni Siemensu. Chci se zeptat jestli je to na reklamaci, popripade na vymenu telefonu? Myslim si, ze za cca 9 tis by mohl byt bez kazu. Dik za odpovedi. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 9:58 am Post subject: |
|
|
To je jednoznacne na reklamaciu..nie je co riesit. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:08 pm Post subject: |
|
|
To víš ty displeje jsou složitý, pod každým bodíkem tranzistor, při výrobě je jich prej 80% vadnejch. Ale vzít ti to musí _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
papluh kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:44 am Post subject: |
|
|
ono nieje 80% ako 80%, ide o % zle vyrobenych kusov celych displejov (nesplnaju normu) a zalezi este aky je to typ displeja (tj fyzicka velkost jednotlivych bodov - jemnost rastru), texhnologia, ako ma pracovnik sikme oci , atd
mainstream - tj 1024x768 na 14-15" obrazovku ma vytazenost uz velmi vysoku, uz davnejsie to bolo okolo 30-40% zlych kusov, ted by som si tipol ze este menej
a displej x65 nieje z najjemnejsich takze chybovost by mala byt nizka, okrem toho sa tvrdi ze po vyrobe sa zle (sub)pixely samovolne objavuju len u maleho % displejov
ale k veci
kazdy displej musi splnat ISO standart ktory udava pocet chybnych pixelov,
ak by na teba sli stym ze napr. lcd monitory mozu mat urcity pocet chybnych, treba ich opravit ze to sa rata na 1milion (sub)pixelov (sub/cele pixely podla typu chyby) a nech si zrataju kolko ma taky displej na mobile (hint - nieco pod 25tis pixelov pre x65  |
|
Back to top |
|
 |
soko.ban začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:58 pm Post subject: Re: Vadny pixel na disleji S65 |
|
|
Kombi wrote: | Ahoj, koupil jsem novou S65 a na bilem pozadi je cerny pixel. V obchode mi naznacili ze to asi nepujde zreklamovat a odkazali me na zastoupeni Siemensu. Chci se zeptat jestli je to na reklamaci, popripade na vymenu telefonu? Myslim si, ze za cca 9 tis by mohl byt bez kazu. Dik za odpovedi. |
no me se z niceho nic v patek na CX65 udelal na modrym pozadi cervenej bod.. celou sobotu sem byl nas*anej a v nedeli zmizel . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|