View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dharmah kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 7:19 pm Post subject: Nejde Diplay na S65. Inak funguje. Kde je problém? |
|
|
Na mobile S 65 mi nečakane prestal fungovať display.Poslal som ho do servisu a záruku mi neuznali. Podsvietenie displea funguje.Svieti na bielo aj volat sa dá.Všetko ostatné funguje.V sevise mi napísali že treba vymeniť RF modul. Viete niekto čo je RF modul? Ja si myslím že s displayom to nesúvisí a preto potrebujem radu aby som sa mohol obráťiť na obchodnú inšpekciu. dakujem. [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 7:45 pm Post subject: |
|
|
Quote: | RF modul je určený pro obousměrnou datovou komunikaci. Jedná se o ojedinělý produkt v poměru dosahu, kvality a ceny. Dosah rádiového spoje tvořeného těmito moduly je až 5 kilometrů v závislosti na místních podmínkách, použitých anténách. Rádiové zařízení s tímto modulem lze v ČR provozovat volně - všeobecné povolení ČTU, tedy bez nutnosti registrace a dalšího povolení. Výkon modulu je 100mW, citlivost přijímací části -120dBm. |
Toto jsem našel na googlu  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 9:33 pm Post subject: |
|
|
popozeraj displej poriadne, typujem na nejaky odpadnuty odpor po padu telefonu, alebo odpor na doske |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
A RF modul s tym nema nic, RF je cisto signalova zalezitost |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|