View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 12:15 pm Post subject: heeeelp |
|
|
Cawte....chcem sa opýtať, či sa dajú na EL71 pripojiť stereo slúchadlá na počúvanie hudby  |
|
Back to top |
|
 |
kimlo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 12:21 pm Post subject: |
|
|
jasne ze sa daju... to si si urcite mohol v nejakom clanku precitat... a Orange na slovensku ich pribaluje k telefonu. _________________ Trium Aria -> motorola ?? -> motorola v50 -> SE T630 -> Nokia 6100 -> B-S EL71 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 12:30 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Iste, hanni vždy bude aj na SM, ale ak by musel presedlať na iného końa, tak hlavne aj kvôli nedobrému marketingu a manažmentu Benq v Strednej Eúrópe, lebo jeho kroky po prebratí Siemens sú aj pre mňa dosť nejasné...
Ak myslím o počte mobilov v ponukách operátorov a tiež v Online obchode, tak je to na 4 mínus, ak sa mobily vyrábajú, kde teda sú? |
Mas pravdu...marketing znacky BenQ, hlavne smerom k operatorom, je zly.Viem,ze po totalnom odflaknuti rady x75 a hlavne meskani S75,ktory sa u nas do ponuky operatorov ani nedostal a SXG75,ktory sa vobec nepredava,to nemaju lahke.Operatori a distributori si ziskali voci telefonom Siemens odstup hlavne pre ich obrovsku poruchovost FW..a BenQ-Siemensy na to doplacaju....ved v z tych lepsich je v ponuke oboch nasich operatorov iba SL75,EL71,C81 a S68.....to je vsetko a je to dost ubohe. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Jul 14, 2006 3:19 pm Post subject: |
|
|
Zdá sa, že kúpa Siemensu spoločnosťou Benq nebola úplne zvládnutá:
1. V Európe patrili Siemens mobily v predajnosti na 2. miesto, detto aj v SR donedávna.
2. Siemens boli Nemci a napr. Deutche Telecom či aj T-Mobile po strate svojich pozícií uvolnia svoj trh za nejakú cenu a to Benq zanedbal. Pripomínam, že pri fúzií spoločností treba vynaložiť dočasne podstatne vyššie finančné náklady ako keby k fúzii nedošlo a tu sa asi chcelo ušetriť.
Ešte sa dá všetko dobehnúť, ale je najvyšší čas.
Získať si operátorov na novú značku, to tiež bude niečo stáť, a Benq by mal túto záležitosť zafinancovať, lebo veď výrobcovia mobilov prvej trojky nespia.
Očakávam, že v ponukách operátorov sa objaví oveľa viac noviniek od Siemens Benq, veď T-Mobile v SR má jediný EL71 a to je veľmi málo.  |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 4:38 pm Post subject: |
|
|
kimlo wrote: | jasne ze sa daju... to si si urcite mohol v nejakom clanku precitat... a Orange na slovensku ich pribaluje k telefonu. |
Orange ich dáva keď si kúpim mobil na paušál alebo aj za štandartnú cenu?
T-Mobile ich nedáva ? |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Fri Jul 14, 2006 4:44 pm Post subject: |
|
|
Možno preto je v T-Mobile o 500 Sk lacnejší.  |
|
Back to top |
|
 |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 4:45 pm Post subject: |
|
|
t-mobile nedava ziadne sluchadla.dozadku  |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 4:50 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Možno preto je v T-Mobile o 500 Sk lacnejší.  |
A dáva tie slúchadlá iba k paušálu alebo aj na kartu ? |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Fri Jul 14, 2006 4:54 pm Post subject: |
|
|
Osobne si myslím, že ak telefón má byť aj multimediálny, mal by mať aj slúchadlá inak zákazník je vystavený ich zháňaniu - čo ho dodatočne IRITUJE alebo si ich kúpi sa nadsadenú cenu, čo ho dodatočne nahnevá , lebo s tým nerátal.
Ono sú to také marketringové ťahy ako potiahnúť peniaze z našich peňaženiek, inteligentne, ale dlhodobo taký výrobca/predajca neprofituje, lebo stráca dôveru zákazníka.
Myslím si, že ak ich T-Mobile neponúka, tak ani pri paušále, ani s kartou. |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 5:09 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Osobne si myslím, že ak telefón má byť aj multimediálny, mal by mať aj slúchadlá inak zákazník je vystavený ich zháňaniu - čo ho dodatočne IRITUJE alebo si ich kúpi sa nadsadenú cenu, čo ho dodatočne nahnevá , lebo s tým nerátal.
Ono sú to také marketringové ťahy ako potiahnúť peniaze z našich peňaženiek, inteligentne, ale dlhodobo taký výrobca/predajca neprofituje, lebo stráca dôveru zákazníka.
Myslím si, že ak ich T-Mobile neponúka, tak ani pri paušále, ani s kartou. |
Ale ja som myslel,či ich dávajú v Orange len pri paušále alebo aj s kartou ? |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 7:21 pm Post subject: |
|
|
Majú strieborná aj čierna farba stejné displaye ?Mne sa zdalo na obrázkoch že opal-black má menši dysplay...je to pravada ? |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 7:29 pm Post subject: |
|
|
speaker31 wrote: | Majú strieborná aj čierna farba stejné displaye ?Mne sa zdalo na obrázkoch že opal-black má menši dysplay...je to pravada ? |
nie to je tim ze cierna farba optycky zmensuje su rovnake  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
mao7 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
no neviem na pausal ho davaju aj so sluchatkami ale ako balik na kartu som ho v ponuke nevidel a asi ani nebude bo to by uz davali nie alebo ak ho daju tak bude vysoka cena |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:06 pm Post subject: |
|
|
mao7 wrote: | no neviem na pausal ho davaju aj so sluchatkami ale ako balik na kartu som ho v ponuke nevidel a asi ani nebude bo to by uz davali nie alebo ak ho daju tak bude vysoka cena |
Ale ja som nemyslel s prima kartou v prima balíčku...ja som myslel či dávajú slúchadlá ked si ho kúpim za štandardnú cenu...na prima kartu ho nebudú mať ani za 100 rokov |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:24 pm Post subject: |
|
|
speaker31 wrote: | ...ja som myslel či dávajú slúchadlá ked si ho kúpim za štandardnú cenu... |
Doterajšia moja skúsenosť s operátormi je, že je to rovnaké, výnimočne kadejaké iné veci, či batohy, hodinky.
V prípade pochybnosti zavolať na linku operátora... No stáva sa, že podmienky pri predaji sa niekedy menia.
Siemens mal poriadok, stačilo pozrieť na ich stránke, čo má byť v základnom balení a to sa aj zvyklo tak predávať, lenže info o EL71 nie je na Online obchode.
Najlepšie by bolo keby v balení boli aj slúchatka aj kábel, výrobcu to veľa nestojí a spokojnosť by bola väčšia, iné značky to už majú ako štandard.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|