clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

je to ve složce brew (sakra, nebo mod d'oh! ) jako samostatný soubor: pbm_master_v_20.dat

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

A nebo jednoduše přes MS Outlook pomocí synchronizace..dělám to tak já a naprosto mi to vyhovuje Smile

Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého...
Back to top
View user's profile Send private message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

taky jsem to tak dělal, než mi outlook zastávkoval a já si znova sháněl všechna čísla wink
Takhle uložíš jeden soubor a v něm je to komplet a nic tě nepřekvapí...

Back to top
Guide-Bot
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
taky jsem to tak dělal, než mi outlook zastávkoval a já si znova sháněl všechna čísla wink
Takhle uložíš jeden soubor a v něm je to komplet a nic tě nepřekvapí...

jj, udelal jsem si zalohu celeho adresare BREW, pred patchovanim. a mam sichr.

ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

tak k tomuhle kroku gratuluju Applause , protože mne to samé napadlo v okamžiku, kdy jsem to akorát potřeboval... Brick wall

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Nevím, zda-li se to tu už vyřešilo, ale mám jeden postřeh k té ikoně "omezená služba". Všimli jsme si s kamarádem, jenž má taky SXGéčko (já Eurotel on T-mobile), že se nám ta ikona objevuje a mizí v naprosto stejnou dobu (oba máme zaplý mód "Pouze GSM").
Back to top
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 4:13 pm    Post subject: kontakty Reply with quote

Vsimli jste si, ze se da v kontaktu v zalozce osobni zmenit to jmeno? Takze kdyz mate treba kontakt Kostal Josef, muzete si tam klidne zadat jeho prezdivku, treba Prasopes a taxe vam to bude zobrazovat. zprvu jsem se velice zaradoval, ovsem predcasne. kdyz pak chcete volat a pisete prasopes, nic nenajdete. rozhodne ne pod Pe. on tam sice ten kontakt pod timhle jmenem je, ale mezi Komanskym a Kozakem Brick wall Odflaklejsi firmware jsem jeste v zivote nevidel.

jeste by me zajimalo, co ma znamenat ta kravina, ze kdyz pisu SMS, taxe me to najednou zepta jestli nechci prepnout na MMS. Proc, z jakyho duvodu? Na to ktera chytra hlava prisla? parkrat jsem omylem klikl ano a samozrejme, ze v menu pak chybi moznost odeslat jako SMS. Lamy. takze musim napsat vsechno pekne znova. Tenhle firmware je opravdu bez debaty to nejstrasnejsi co jsem kdy videl. Jakej by byl SXG supr telefon, kdyby ho temahle neustalejma chybama nepohrbivali
Back to top
black007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

hmmm Sad tak jsem se taky zařadil mezi mrtvoly SXG75,které se jen restartují. nic jsem neistaloval,nic jsem neměnil, mobilu zezačátku přestával fungovat budík, pak vyfocené fotky nešly otvírat,pak nešel spouštět přehrávač,tak jsem mobil vypnul a zapnul a byla z něj mrtvola... že by od siemensu nastavená sebedestrukce..... ale už mě to docela štve,je to asi poslední Siemens ( to určitě)- BENQ co jsem koupil....
Back to top
bonebreaker
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 7:26 pm    Post subject: Re: kontakty Reply with quote

alkhazali wrote:
Vsimli jste si, ze se da v kontaktu v zalozce osobni zmenit to jmeno? Takze kdyz mate treba kontakt Kostal Josef, muzete si tam klidne zadat jeho prezdivku, treba Prasopes a taxe vam to bude zobrazovat. zprvu jsem se velice zaradoval, ovsem predcasne. kdyz pak chcete volat a pisete prasopes, nic nenajdete. rozhodne ne pod Pe. on tam sice ten kontakt pod timhle jmenem je, ale mezi Komanskym a Kozakem Brick wall Odflaklejsi firmware jsem jeste v zivote nevidel.

Na druhou stranu můžeme být rádi, že tu tahle funkce vůbec je Smile . Podle mě i přesto, že ten požadovaný kontakt nenajdeš v adresáři tak, jak bys chtěl, je tohle pořád dost dobře použitelné. Ale určitě je škoda, že to není dokonale bez chyby. Jinak mně osobně spíš vadí, že se vhledáváním nemůžu dostat na kontakty, které začínají znakem s diakritikou Rolling Eyes .

alkhazali wrote:
jeste by me zajimalo, co ma znamenat ta kravina, ze kdyz pisu SMS, taxe me to najednou zepta jestli nechci prepnout na MMS. Proc, z jakyho duvodu? Na to ktera chytra hlava prisla?

Víšco, ve všech zemích nemají MMS tak pohřbené cenou, jako je tomu u nás wink

blackandwhite.ic.cz

love-calculator

http://bb-s65.wz.cz/index.php
Back to top
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 6:22 am    Post subject: Reply with quote

Ja si prave myslim, ze to, ze to pak nemuzes v tech kontaktech najit, to cini naprosto nepouzitelnym. Ono jeste kdyz si tam das ten nick a paxi das zobrazit kontakt, tak je vsude ten nick a jmeno a prijmeni dotycneho stejne neuvidis. jedine az zase zacnes editovat. Takze dalsi blbost. Diakritika je dalsi vec. Myslim, ze se zaradi az na konec abecedy, ne? To jsem jeste nezkousel.

S tema cenama MMS muzes mit pravdu, ale stejne tomu moc nerozumim. A porad bych ocenil, kdyby tam pak v moznostech bylo na vyber prepnout na SMS ( nebo odeslat jako SMS)

Dalsi pro me nepochopitelna vec je, ze kdyz mam od nekoho tri cisla na jednu osobu (myslim tim ze mi poslal vizitky a protoze nema vicepolozkovej kontakt ve sve sunce, tak to posila po jednom, tak jak to ma ulozeny) tak i u starsich siemensu je standard, ze kdyz si pak sestavujes svuj kontakt, tak na prazdnym radku das vlozit z adresare a zkopirujes to z tech co mas ulozeny a mas to za pul minuty hotovy. U tohoto nejmodernejsiho telefonu si musis cisla prepsat na papirek a vlozit je rucne. sorry, ale to je taky pekna pakarna Shame on you
Back to top
Guide-Bot
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 7:19 am    Post subject: Reply with quote

black007 wrote:
hmmm Sad tak jsem se taky zařadil mezi mrtvoly SXG75,které se jen restartují. nic jsem neistaloval,nic jsem neměnil, mobilu zezačátku přestával fungovat budík, pak vyfocené fotky nešly otvírat,pak nešel spouštět přehrávač,tak jsem mobil vypnul a zapnul a byla z něj mrtvola... že by od siemensu nastavená sebedestrukce..... ale už mě to docela štve,je to asi poslední Siemens ( to určitě)- BENQ co jsem koupil....

jesus. snad mi SXGcko vydrzi aspon 2 roky. doufam.

táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 10:26 am    Post subject: Reply with quote

alkhazali wrote:
Dalsi pro me nepochopitelna vec je, ze kdyz mam od nekoho tri cisla na jednu osobu (myslim tim ze mi poslal vizitky a protoze nema vicepolozkovej kontakt ve sve sunce, tak to posila po jednom, tak jak to ma ulozeny) tak i u starsich siemensu je standard, ze kdyz si pak sestavujes svuj kontakt, tak na prazdnym radku das vlozit z adresare a zkopirujes to z tech co mas ulozeny a mas to za pul minuty hotovy. U tohoto nejmodernejsiho telefonu si musis cisla prepsat na papirek a vlozit je rucne. sorry, ale to je taky pekna pakarna Shame on you
tak v tom s tebou nesouhlasim,staci jen podrzet *dat oznacit>* >kopirovat>naject na polozku do ktery to chces>*>vlozit

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 10:42 am    Post subject: Reply with quote

Honza Bouma wrote:
tak v tom s tebou nesouhlasim,staci jen podrzet *dat oznacit>* >kopirovat>naject na polozku do ktery to chces>*>vlozit

No zkousim to. Oznacit a kopirovat funguje ale vlozit ne. Mam tam potom prazdno. Ale i tak to neni to co jsem myslel. Tohle jsi v kontaktu a musis kopirovat a vkladat do novyho, pak jit do dalsiho kontaktu a zase kopirovat a vlozit a pak do dalsiho a zase kopirovat a vlozit do toho, kterej bude nakonec souctem tech tri. Proc tak slozite? V obycejne M65 proste mas na kontextovym tlacitku defaultne moznost "vlozit z adresare". Snadne a jednoduche.
Back to top
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 10:51 am    Post subject: Reply with quote

Není to podle mne vůbec složitý, přijde ti zpráva a ty si to číslo uložíš do už vyrobenýho kontaktu na parketu kam chceš. Pro mne to není žáden problem

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 11:01 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
je to ve složce brew (sakra, nebo mod d'oh! ) jako samostatný soubor: pbm_master_v_20.dat
Sorry,ale bud jsem slepej nebo jsi se spletl,ani v jedny slozce jsem ten soubor nenasel Pray Pray

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 167, 168, 169  Next
Page 136 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum