View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:02 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | asi jste mě blkbě pochopili, musíte přesunout system z data na config, a pak ještě aplikovat tenhle patch, co přesměruje věci jako adresář, T9 z Data/system na Config/system, aby se to na disku data znovu nevytvářelo... a asi budete muset smazat ostatní T9, a nechat tam jenom českou, aby se vám to tam vlezlo... |
Sakra..
Tak zas nic pro mě..
Proč jen ty patch nejdou aplikovat když je tel. zaplý..  _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
http://www.siemens.wu.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:05 pm Post subject: |
|
|
A ten patch máme aplikovat před překopírováním nebo až po něm ??? Ale jinak jsem si to teda myslel správně...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:05 pm Post subject: |
|
|
až po překopání...
2Pukin: smaž nepotřebny T9 slovníky, to přes irda jde  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:06 pm Post subject: |
|
|
Až po... Ok, tak jdu na to... Ale je to divný, já bych o tam raději hodil před... Ale když to říkáš... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: |
4Pukin: smaž nepotřebny T9 slovníky, to přes irda jde  |
Jo to už jsem udělal..jde to ještě nějak..? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:34 pm Post subject: |
|
|
To Pukin - Pokud si cceš ještě uvolnit místo na paměti, tak se koukni na tohle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=646 Mám na mysli hlavně to s tím souborem java v Systemu... Ale POZOR !!! Smaže ti to všechny save z her a pokud používáš Jimm ICQ, tak ti to smaže účet... musíš si ho nastavit znovu... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:51 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | To Pukin - Pokud si cceš ještě uvolnit místo na paměti, tak se koukni na tohle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=646 Mám na mysli hlavně to s tím souborem java v Systemu... Ale POZOR !!! Smaže ti to všechny save z her a pokud používáš Jimm ICQ, tak ti to smaže účet... musíš si ho nastavit znovu... |
Díky za snahu..jsou tam zas patche..
Sakra..
Doufám že někdo najde způsob jak aplikovat patch přes IrDA  _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:57 pm Post subject: |
|
|
Ale stejně ti to půjde... Jediný co potřebudeš, je přístup do skryté složky System a to ty máš, když si tady s ní před chvíli prováděl operace... Jediný co můžeš udělat je : Jdi do složky 0:/Data/System/java a tam vymaž všechny adresáře co tam máš Ukládají se tam informace o každé hře a aplikaci, co jsi kdy měl v mobilu (i když jsi jí už dávno vymazal) - mně to uvolnilo cca 0.5 MB paměti... Pak dej jenom preventivně defregmentaci... Oki ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
maty06 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 6:07 pm Post subject: |
|
|
to určitě povalí i na mojí c65 ne  _________________ Siemens C65->CSL65->DCA 510+DCA 500+FW 54->56+HandsFree+Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 6:23 pm Post subject: |
|
|
maty06 wrote: | to určitě povalí i na mojí c65 ne  |
jj, to povalí na všech x65... Stačí abyste měli jakýmkoliv způsobem přístup do složky System (0:/Data/System)... Standartně je skrytá, ale když si nastavíte zobrazování skrytých složek a adresářů, tak se tam dostanete... Ať už přes např. MPM nebo pomocí patche... 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:43 pm Post subject: |
|
|
Pokud si chcete ještě o něco zvětšit paměť, tak tady pro vás mám radu... Před chvílí jsem to aplikoval. 8) teda jedná se to uvolnění nějaké paměti na Config disku. Potřeboval jsem tam z určitých důvodů větší volné místo, než jsem tam doposud měl (20kb)... A tak jse v položce default, kde máte soubory pro standartní téma v telefonu. A všechny nebo většinu animací (souborů s příponou gif) jsem nahradill prázdnými obrázky o velikost 1x1px (aby zabíral co nejmenší místo), které jsem pojmenoval podle souborů, které jsem nahrazoval... (Prostě nahradíte např. StartupAnimation.gif, která má 100kb za prázdný obrázek souboru, který pojmenujete úplně stejně a do defaultu nahrajete) Uvolnil jsem si asi 400kb místa na Configu... Což mi výrazně pomohlo... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:45 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | Pokud si chcete ještě o něco zvětšit paměť, tak tady pro vás mám radu... Před chvílí jsem to aplikoval. 8) teda jedná se to uvolnění nějaké paměti na Config disku. Potřeboval jsem tam z určitých důvodů větší volné místo, než jsem tam doposud měl (20kb)... A tak jse v položce default, kde máte soubory pro standartní téma v telefonu. A všechny nebo většinu animací (souborů s příponou gif) jsem nahradill prázdnými obrázky o velikost 1x1px (aby zabíral co nejmenší místo), které jsem pojmenoval podle souborů, které jsem nahrazoval... (Prostě nahradíte např. StartupAnimation.gif, která má 100kb za prázdný obrázek souboru, který pojmenujete úplně stejně a do defaultu nahrajete) Uvolnil jsem si asi 400kb místa na Configu... Což mi výrazně pomohlo... |
Jo to je dobrý nápad...
A nešlo by prostě ty .gif atd smazat?  _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:49 pm Post subject: |
|
|
No to mi taky napadlo, ale bál jsem se kdyby se mi náhodou nějak nastavilo standartní téma na mobilu, tak aby nespadnul mobil, kdyby tam ty soubory nebyly... Tak jsem je tam pro jistotu ty soubory dal, ale se značně menší velikostí...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:51 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | No to mi taky napadlo, ale bál jsem se kdyby se mi náhodou nějak nastavilo standartní téma na mobilu, tak aby nespadnul mobil, kdyby tam ty soubory nebyly... Tak jsem je tam pro jistotu ty soubory dal, ale se značně menší velikostí...  |
Jo dobrý nápad..
Kdyby jsi ještě na něco přišel napiš! _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:59 pm Post subject: |
|
|
hh, dorý nápad to byl... Napadlo mě to včera v noci, když už jsem skoro spal... 8) Zajímavý na co, člověk nepřijde... Zatím o ničem dalším, krom toho, co se tady už probíralo nevím... A ještě jsem se chtěl zeptat na co jsou ty soubory certifikátů v Config ??? Tak jsem si hrál a na všechny, jeden po jednom, kliknul.. Po chvíli se u každého objevilo Strat Import bla něco bla ??? Dal jsem ano. Pak se objevilo, pro aplikování musítě vypnout a zapnout mobil... takhle jsem to udělal se všema. mobil vypnul a zapnul a v Configu už to nebylo. Pro změnu se přesunuly všechny do Data/Browser. Tak jsem na ně klikal znova. pak se objevilo Start Import bla něco ? A pak, že to bylo úspěšně deaktivované... A mám od těch souborů pokoj... Nevím, jestli jsem udělal dobře, nebo špatně, páč nevím, k čemu ty soubory slouží, ale mobil funguje v poodě dál, a pár kilobyjtů navíc se hodí )asi jenom 10kb ) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|