View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
OS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:43 pm Post subject: MT50 a vypnutí, když přijde neplatná zpráva |
|
|
Čau.
Mám MT50 a nejnovější flashe a když mi přijde neplatná zpráva, nevím taky proč, chodí i na A50 a tam se normálně přijme a smaže. Tak se telefon vypne, ještě při tom zamručí. Když je vyplej a zapínám ho a ta zpráva má přijít, tak se zapne na chvilku a hned vypne. Mám O2. Bude problém v té neplatné zprávě, nevím, co to znamená.
Děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:46 pm Post subject: |
|
|
Prosim te co je to neplatna zprava. To opravdu neznam.
No podle chovani si stim telefon neporadi a zhavaruje FW. _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
OS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:48 pm Post subject: |
|
|
Já ti nepovím, co je to neplatná zpráva, prostě přijde SMS, dám otevřít, napíše to neplatná zpráva, smazat nebo odejít......to je celý. Na A50 to dělá taky, tam se dá ale smazat a v pohodě, ale tu MT50 to shodí. Doručenky mám vypnutý. |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:52 pm Post subject: |
|
|
No ja bych nainstaloval SiMoCo nebo podobny soft a testnul nacist SMS v PC.
Neotvirej ji v telefonu. Dej vedet co ukaze PC. _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
OS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:55 pm Post subject: |
|
|
Hmmm...zkusím, ale musím počkat až se to ukáže znova, teď jsem to ale vrátil na původní firmware, tak uvidím, já potřebuju telefon používat, když mi udělá tohle, tak mi je k ničemu. Je to vcelku dobrej telefon, stačí, takže bych byl rád, kdyby fachal. |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
Jo tohle mi dělalo taky... ale to už je hodně dávno... !!! Není to chyba telefou ani jeho fw, ale chyba SIM karty... Mám taky O2 (Eurotel) a měl jsem stejný problém... Několikrát jsem volal na infolinku, proč to dělá a tak... Dostal jsem odpověď, že poslední dobou se to stává hodně uživatelům a že je problém ve starých SIM kartách od Eurotelu... ANo a v Eurotelu mi SIMku zadarmo vyměnili... Tehdy jsem to vyřešil takhle... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
OS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 6:49 pm Post subject: |
|
|
Hele to je dost možný, že je to kvůli SIM kartě, dík, já pořád hledal chybu u sebe a tak, potom jsem se zeptal tady. No je dost možný, že kdybych volal na infolinku, tak mi řeknou, že je chyba u mě a mám smůlu. No počkám, jestli to udělá a zavolám na infolinku.
Dík.
Jo a ještě tady mám aplikaci, co na nejnovějším firmawaru jela, ale se starým hlásí Out of heap memory, vím, že asi není nějaká paměť, ale s nejnovějším to jelo. Teď mám 17 a na 19? to jelo. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|