View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 7:09 pm Post subject: |
|
|
mkey wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Taky přes Cybex... Budem volat, ale do Ovy se dostanem až v úterý. Puknu nedočkavostí.  |
Hned jak budete neco noveho vedet - termin dodani do OVY - tak to prosim sem postnete... Dik |
Teda lidi, co máte s tím CYBEXem?!?!? Já na nějaký čubex kašlu. Znám daleko lepší obchod a jsem s ním spokojený. Není sice registrován u APEKu a ani nikde jinde, ale nikdy mě nezklamal a S88, se kterou jsem nebyl spokojený, vzal bez problémů zpět a prašule jsem měl do dvou dnů zase na účtu. Koukněte se na http://www.mobilhouse.cz  _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 7:15 pm Post subject: |
|
|
Vykuk wrote: | Mám docela problém s tím novým MPM pro E71:
nedaří se mi zaboha synchronizace kontaktů z Outlooku přes BT... píše mi to, že telefon není připojen, ačkoliv si v klidu mohu prohlížet uložené SMSky, stahovat obrázky z telefonu atd... Nevíte, co dělám špatně? Nechce se mi přepisovat stovku kontaktů ručně  |
Tak to netuším, co děláš špatně. Mě to funguje úplně bez problému a hned na poprvé. Zkusil bych proveřit, zda nemáš poškozený Office a přeinstaloval bych MPM. _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 7:20 pm Post subject: |
|
|
Já ho kupoval v Cybexu a kupoval jsem tam už plno jiných věcí a zatím spokojenost.Jinak telefon je v tom Cybexu neblokovaný s menu od Siemense,jak se tady někdo na to ptal. _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 7:31 pm Post subject: Re: Ikony v menu |
|
|
Kaminar wrote: | Mallorn wrote: | Kaminar wrote: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? |
Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké? |
Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš  _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
yoyanec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 8:06 pm Post subject: Re: Ikony v menu |
|
|
Mallorn wrote: | Kaminar wrote: | Mallorn wrote: | Kaminar wrote: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? |
Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké? |
Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš  |
no postup je sice taky isty, ale na to, aby si ich mohol zmenit, musis mat odrkyte disky, co zatial pre EL71(preto si myslim, ze aj pre E71) nie je mozne a ikony sa zatial zmenit nedaju...treba este chvilku poskat na aplikacie, ktore to dokazu _________________ Ericsson GA-628 -> 688 -> T10 -> Nokia 5110 -> 3210 -> 3310 -> 6510 -> 3510i+cable + Siemens A50 -> CX65@CX70 + DCA-510 ->EL71+1GB Kingstone + DCA-510@DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
Jaroslav.Hruska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:20 pm Post subject: |
|
|
ja jsem hlavne jeste nove ikonky na E71 jeste nevidel, jsou uz nejake?
zkuste zeus.jar - ten umi pracovat se vsemi disky! |
|
Back to top |
|
 |
Jaruna007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:24 pm Post subject: |
|
|
Mallorn wrote: | Jaruna007 wrote: | Mallorn wrote: | Jaruna007 wrote: | Jo, lidi nechci kvuli tomu zakladat novy trejd, tak prosim vsichni kdo mate nejakou zkusenost nebo jste se bavili se Shotikem o E71 podelte se s nama o vsem co uznate za vhodne. Dik (Hlavne uz konecne nekdo napiste jak je to u E71 s tou rychlosti tel.)  |
Zdar, mě se rychlost E71 zdá dobrá. Přijde mi, že je i rychlejší než u M75, kterou jsem měl. |
Bezva diky a muzes jeste porovnat u tech dvou tel. kvalitu prijmu signalu v miste se zhorsenym signalem? |
No, signál je zatím otazník. Musím se na to ještě víc zaměřit. Stará M75 mi ukazovala doma tři čárky, ale E71 mi ukazuje jen jednu, vyjímečně dvě. Když jsem ale v MPM porovnal uroveň příjmu, tak byla stejná. Dokonce u E71 byla o maličko větší, takže hádám, že je to asi jen nesprávný poměr zobrazení vůči skutečnému signálu. |
JJ mas absolutni pravdu,ze zobrazeny pocet "carek" u signalu nerika o kvalitach prijmu tel. vubec nic. Spis mne zajima jestli v miste se spatnym signalem se tel. snazi drzet spojeni (hovor) sec muze nebo se na to vykasle a hovor jednoduse prerusi. _________________ S25>S35>S55>SX1 fw15cz>E71 fw37 + 512Mb Kingson :>) |
|
Back to top |
|
 |
libol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:20 am Post subject: Re: Nastavení dat |
|
|
Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje!  |
|
Back to top |
|
 |
libol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:32 am Post subject: Re: Nastavení dat |
|
|
Vykuk wrote: |
Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje!  |
Taky mně to mohlo napadnout :-(, díky funguje |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:11 am Post subject: |
|
|
panove, funguje vam wap prohlizec v mobilu? mne ne - hlasi to chybu, i kdyz to mam dle navodu. cetl jsem, ze skoro vsichni s tim maji problemy? pouzivam operu mini, ale zkrachoval jsem treba na mobilni bance od kb, ktera mi diky tomu nejde. nebude treba zadrhel v eurotel vs. o2? nejhorsi je, ze ten konfigurator stale nefunguje na web. str. BS.
nemate nekdo nejaky tip? |
|
Back to top |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:20 am Post subject: Software pre E71 pod Win 98 |
|
|
[Deleted]
Last edited by Mirnyx-Dirnyx on Tue Jan 02, 2007 3:27 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:25 am Post subject: Re: Software pre E71 pod Win 98 |
|
|
Mirnyx-Dirnyx wrote: | Zdravim, mna by zaujimalo ak si kupim original datovy kabel k tomuto telefonu, ci existuje nejaky soft (hlavne na update firmwaru v telefone), ktory by isiel aj pod Win 98. Mobile Phone Manager nefunguje pod tymto starsim operacnym systemom - skusal som. |
kabel existuje, ale neoriginalni - zkus www.gsmcables.cz.
jinak o tom programu pro update FW pod W98 fakt nevim, W98 uz ani nevim, jak vypadaji.  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Oct 23, 2006 10:43 am Post subject: |
|
|
E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens.  |
|
Back to top |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 10:52 am Post subject: JOJ to som rád! |
|
|
stano.mania wrote: | E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens.  |
Aspoň ho bude mať menej ľudí a stane sa tak trochu exkluzívnym telefónom  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|