clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mallorn
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

mkey wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Taky přes Cybex... Budem volat, ale do Ovy se dostanem až v úterý. Crying or Very sad Puknu nedočkavostí.

Hned jak budete neco noveho vedet - termin dodani do OVY - tak to prosim sem postnete... Dik

Teda lidi, co máte s tím CYBEXem?!?!? Já na nějaký čubex kašlu. Znám daleko lepší obchod a jsem s ním spokojený. Není sice registrován u APEKu a ani nikde jinde, ale nikdy mě nezklamal a S88, se kterou jsem nebyl spokojený, vzal bez problémů zpět a prašule jsem měl do dvou dnů zase na účtu. Koukněte se na http://www.mobilhouse.cz Dancing Dancing Dancing

C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mallorn
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Vykuk wrote:
Mám docela problém s tím novým MPM pro E71:
nedaří se mi zaboha synchronizace kontaktů z Outlooku přes BT... píše mi to, že telefon není připojen, ačkoliv si v klidu mohu prohlížet uložené SMSky, stahovat obrázky z telefonu atd... Nevíte, co dělám špatně? Nechce se mi přepisovat stovku kontaktů ručně d'oh!

Tak to netuším, co děláš špatně. Mě to funguje úplně bez problému a hned na poprvé. Zkusil bych proveřit, zda nemáš poškozený Office a přeinstaloval bych MPM.

C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-)
Back to top
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Já ho kupoval v Cybexu a kupoval jsem tam už plno jiných věcí a zatím spokojenost.Jinak telefon je v tom Cybexu neblokovaný s menu od Siemense,jak se tady někdo na to ptal.
Mallorn
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 7:31 pm    Post subject: Re: Ikony v menu Reply with quote

Kaminar wrote:
Mallorn wrote:
Kaminar wrote:
Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat. Evil or Very Mad

No tak si je změň, co ti brání?

Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké?

Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš Dancing

Back to top
yoyanec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 8:06 pm    Post subject: Re: Ikony v menu Reply with quote

Mallorn wrote:
Kaminar wrote:
Mallorn wrote:
Kaminar wrote:
Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat. Evil or Very Mad

No tak si je změň, co ti brání?

Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké?

Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš Dancing

no postup je sice taky isty, ale na to, aby si ich mohol zmenit, musis mat odrkyte disky, co zatial pre EL71(preto si myslim, ze aj pre E71) nie je mozne a ikony sa zatial zmenit nedaju...treba este chvilku poskat na aplikacie, ktore to dokazu

Jaroslav.Hruska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

ja jsem hlavne jeste nove ikonky na E71 jeste nevidel, jsou uz nejake?
zkuste zeus.jar - ten umi pracovat se vsemi disky!
Back to top
View user's profile Send private message
Jaruna007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

Mallorn wrote:
Jaruna007 wrote:
Mallorn wrote:
Jaruna007 wrote:
Jo, lidi nechci kvuli tomu zakladat novy trejd, tak prosim vsichni kdo mate nejakou zkusenost nebo jste se bavili se Shotikem o E71 podelte se s nama o vsem co uznate za vhodne. Dik (Hlavne uz konecne nekdo napiste jak je to u E71 s tou rychlosti tel.) Pray

Zdar, mě se rychlost E71 zdá dobrá. Přijde mi, že je i rychlejší než u M75, kterou jsem měl.

Bezva diky a muzes jeste porovnat u tech dvou tel. kvalitu prijmu signalu v miste se zhorsenym signalem?

No, signál je zatím otazník. Musím se na to ještě víc zaměřit. Stará M75 mi ukazovala doma tři čárky, ale E71 mi ukazuje jen jednu, vyjímečně dvě. Když jsem ale v MPM porovnal uroveň příjmu, tak byla stejná. Dokonce u E71 byla o maličko větší, takže hádám, že je to asi jen nesprávný poměr zobrazení vůči skutečnému signálu.

JJ mas absolutni pravdu,ze zobrazeny pocet "carek" u signalu nerika o kvalitach prijmu tel. vubec nic. Spis mne zajima jestli v miste se spatnym signalem se tel. snazi drzet spojeni (hovor) sec muze nebo se na to vykasle a hovor jednoduse prerusi.

libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 6:17 am    Post subject: Nastavení dat Reply with quote

Neví někdo jak nastavit data? Zkoušel jsem to podle návodu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=225413#225413 , ale zasek jsem se na bodu 3. V bodě 2 všechno vytvořím, ale v bodě 3 když se snažím vybírat spojení tak jsou tam jen prázdná
Back to top
Vykuk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 8:20 am    Post subject: Re: Nastavení dat Reply with quote

libol wrote:
Neví někdo jak nastavit data? Zkoušel jsem to podle návodu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=225413#225413 , ale zasek jsem se na bodu 3. V bodě 2 všechno vytvořím, ale v bodě 3 když se snažím vybírat spojení tak jsou tam jen prázdná

Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje! Applause
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 8:32 am    Post subject: Re: Nastavení dat Reply with quote

Vykuk wrote:

Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje! Applause

Taky mně to mohlo napadnout :-(, díky funguje
Back to top
Jaroslav.Hruska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 9:11 am    Post subject: Reply with quote

panove, funguje vam wap prohlizec v mobilu? mne ne - hlasi to chybu, i kdyz to mam dle navodu. cetl jsem, ze skoro vsichni s tim maji problemy? pouzivam operu mini, ale zkrachoval jsem treba na mobilni bance od kb, ktera mi diky tomu nejde. nebude treba zadrhel v eurotel vs. o2? nejhorsi je, ze ten konfigurator stale nefunguje na web. str. BS.

nemate nekdo nejaky tip?
Back to top
Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 9:20 am    Post subject: Software pre E71 pod Win 98 Reply with quote

[Deleted]

Last edited by Mirnyx-Dirnyx on Tue Jan 02, 2007 3:27 pm; edited 1 time in total
Back to top
Jaroslav.Hruska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 9:25 am    Post subject: Re: Software pre E71 pod Win 98 Reply with quote

Mirnyx-Dirnyx wrote:
Zdravim, mna by zaujimalo ak si kupim original datovy kabel k tomuto telefonu, ci existuje nejaky soft (hlavne na update firmwaru v telefone), ktory by isiel aj pod Win 98. Mobile Phone Manager nefunguje pod tymto starsim operacnym systemom - skusal som.

kabel existuje, ale neoriginalni - zkus www.gsmcables.cz.
jinak o tom programu pro update FW pod W98 fakt nevim, W98 uz ani nevim, jak vypadaji. Angel
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 10:43 am    Post subject: Reply with quote

E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens. Crying or Very sad Brick wall Shame on you
Back to top
Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 10:52 am    Post subject: JOJ to som rád! Reply with quote

stano.mania wrote:
E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens. Crying or Very sad Brick wall Shame on you

Aspoň ho bude mať menej ľudí a stane sa tak trochu exkluzívnym telefónom Very Happy Applause Dancing
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Next
Page 23 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum