View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:54 pm Post subject: |
|
|
a kdyz sem ty patche odebral rucne jeden po druhym tak to nestaci?
..... nechce se mi tam kopirovat celejch tech 30 MB jelkoz do toho founu dtaci drknout a vypne se/ prerusi se spojeni..... |
|
Back to top |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 5:51 pm Post subject: |
|
|
Vim, že jsem asi ještě nezkušený, ale po nárazu tam bude spíš nějaký HW problém ne? Alespoň co jsem tu na fóru stihl, tak všichni vytopení či upadnutí to stejně museli řešit výměnou desky, příp. jiné po... součástky, nejčastěji EEPROMky. Tady to působí, jak když se mu tam něco urvalo a náhodou to zase chytlo kontakt, viz. že drkne do founu a on se odpojí. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
ja si taky myslim, ze to bude hw problem, ale chtel jsem se nejdriv zeptat......
Mate tedy nekdo zkusenosti se servisem? nerad bych neoc platil, co kdyz si tam ten mobil nechaj a pak reknou ze je to mimo zaruku a budou chtit naky penize jen za to ze se na to koukli? Odnesu to tma osobne.... pujdu tam asi ve stredu a doufam, ze to vezmou v zaruce, abych nic neplatil.
Kdyz jsem rucne odebral vsecky patche, a odeberu skey, tak to staci, abych "zahladil stopy" ? predpokladam ze jo |
|
Back to top |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:48 pm Post subject: |
|
|
Tak to záleží, odkaď ho máš. Někde jsou dobrý, jinde zlý. Mě zapadla C65 do sněhu. Donesl jsem to do errortelu(měl jsem ji od operátora), tam řekli, že zjistili vniknutí kapaliny>200kč za diagnózu+ztráta záruky.Oprava:výměna desky-cca 7000,-. Válela se mi proto tři měsíce doma, než jsem našel skvělej servis, kde mi to za 550 zpravili(prý EEPROMKA).(mimochodem mi tam taky dali displej na CX75 za 850, fakt dobrý kluci;-) ). Protože se mi asi za dva měsíce začla zase sama vypínat, tak jsem jim to tam dones na jejich záruku, měli to tam sice měsíc, ale otloukli to benqu o hlavu a dostal jsem tak všechno nový včetně displeje a desky klávesnice-zadarmo v záruce.Nevim, kde bydlíš a jestli tady můžu dělat reklamu, ale je to v Praze na Bělohorský.  _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:20 pm Post subject: |
|
|
dík moc za odpoved, to by mohlo byt dobry, jeslti mi neuznaj zaruku.... jsem z centra Prahy, takze nekam po Praze dojet neni problem.
Mohl by si prosim vic upresnit, co je to za servis, jak se jmenuje apod? kdyztak pls posli PM nebo icq 220458516
dik
jo mam ho taky od operatora, tehdejsi oskar, ale uz sem byl v servisu parkrat a na operatora kaslu, chodim s tim rovnou do orig servisu  |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 22, 2006 2:28 pm Post subject: |
|
|
tak je to vyreseny.
nevim jestli sem to sem predtim psal, ale kdyz se to povedlo pripojit, tak byl pristup vsude jen k eeprom ne.
Tak jsem to dal na reklamaci do vodafone, uznali mi ji ) a rekli ze uz nejsou nahradni dily a ze mi vratej puvodni cenu za kterou sem to kupoval (1500) nebo si muzu u nich vybrat mobil za 1500.
Vzal jsem si tedy penize, a koupil SE k750i za 2577 nebo tak nak )
Je to dobrej mobil, ale rad vzpominam na siemens, byl to skvelej foun, hlavne sem si sam upravil, co sem chtel.
Tu C65 sem jim musel nechat takze ji ani nemuzu mit vystavenou na policce ...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|