View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 9:39 pm Post subject: |
|
|
jkonny wrote: | Ahoj BEZY.
Objevil jsem jednu jistě nechtěnou "vlastnost" tvé nové verze 0.4.7, která je umožněna novou rozbalovací položkou Telefon. O co jde? Dej Připojit. Po připojení klikni na Telefon. Z rozbaleného menu si nevyber žádnou položku a při opuštění tohoto menu přejeď přes Odpojit. Mobil se odpojí. Funguje samozdřejmě i obráceně. Jistě nebudu sám, komu se to nechtě povede. |
Tak sem dnes konečně provedl update Borland Delphi studia, nicméně nepomohl, zřejmě se jedná o chybu samotné komponenty... Takže zatim nevim co s tim
Co se týče nové verze, usilovně na ní pracuji, v podstatě je už hotová, teď už jen testuji... Pro jistotu opakuji, že žádné nové funkce se nekonají, šlo jen o předělávku těch starých A myslim, že se jedná o úspěšnou předělávku. I'll keep you posted
PS: nová stránka by měla být co nevidět, prozatimně funguje na bezy.wz.cz, snad příští týden se přestěhuju na vlastní hosting  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
nová verze 0.5:
Code: | * Výrazné urychlení komunikace
* Vylepšená stabilita, program by se již neměl tak často sekat a nemělo by docházet k situacím, kdy se vyvalí milion oken
* Při práci s více soubory najednou (kopírování či mazání více souborů) se vše bude dít v jednom a tom samém okně - nebude se okno neustále zobrazovat a mizet
* Zobrazování verze programu na horní liště |
Stahovat můžete na http://www.bezysoftware.net . Na fórum jsem dal anketní otázku, tak se vyjádřete  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
Vynikající práce BEZY !!!
Vážně mnohem rychlejší komunikace v BREW i OBEX. Rychlejší a hlavně stabilní kopírování v OBEX přes kabel, kdy jsem poprvé mohl bez přerušení komunikace překopírovat 50 souborů naráz a né jen 3 až 4, jak tomu bylo před tím! Alespoň u mne. Na jednu chybku jsem ale přece jenom narazil. Na zkoušku jsem poslední čtyři soubory z těch padesáti přes tvůj program v mobilu smazal a pak je tam chtěl zase naráz dohrát. Smazání proběhlo úspěšně, ale při zpětném nahrávání se místo čtyřech přes SHIFT označených souborů tam nahrál jen ten první a to 4x! Po kontrole a ručním výmazu v mobilu, znovu připojení na Controller a znovunáhrání stejným postupem bylo již vše v pořádku. Další věci jsem ještě nezkoušel.
Jinak díky za označení verze a za tvou celkovou snahu vyvíjet tak potřebný program jako je ten tvůj.
Jsou i jiné, tvůj je však NEJRYCHLEJŠÍ!!! |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
jkonny wrote: | Vynikající práce BEZY !!! Jsou i jiné, tvůj je však NEJRYCHLEJŠÍ!!! | Svatá pravda ! ! !  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:36 am Post subject: |
|
|
Pěkné, začíná být spolehlivé kopírování do telefonu. Objevila se mi chybka. Při volbě přes menu "restart telefonu" se telefon sice restartuje, ale na obrazovce vyběhne "milion oken". _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
Máš pravdu, tahle chyba se vyskytuje v Brew módu, tím sem se nezabíval... Ale je pravda, že dřív než něco řeknu, měl bych si ověřit všechny možný verze. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:02 pm Post subject: |
|
|
Verze 0.5.1 přináší:
* Přidání dalších funkcí Brew protokolu - kopírování oběma směry (i více souborů, nikoliv však adresářů), zlepšeno mazání souborů
* Přidán HELP programu, zatím jen v angličtině, uvažuji o českém jazyku pokud bude čas
* Při pokusu o otevření souboru, který není asociován žádné aplikaci, dojde k vyvolání nabídky "Otevřít v"
* Přidána nová záložka - Ostatní. Prozatím zde můžete prohlížet GPRS nastavení a skupiny
* Opravena chyba resetu telefonu v Brew modu
Ještě k poslední záložce - postup je sice popsán v HELPu, ale raději to napíšu sem česky:
K práci potřebujet 2+ souborů:
- brew/cfg/internetprofiles/profileXXX
- brew/GrpDList ver 01.db
XXX je číslo - pokud máte více int. profilů, bude tam víc souborů
Všechny soubory nakopírujte přes průzkumník do jedné složky. Tu potom vyberete v poslední záložce a soubory se už samy načtou _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
Gratuluji k "zásadnímu zlomu" ve vývoji programu při komukaci s BREW
Verze 0.5.1 ale stáhnout pořád nejde (já vím, jsem moc rychlej že?)
EDIT>OK. Už to jede. Jako vždy - skvělá práce 
Last edited by jkonny on Tue Oct 24, 2006 4:05 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
SirTom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 6:02 pm Post subject: |
|
|
Je potřeba nějaká instalace? Po stáhnutí a spuštění mi to napíše: nebyl nalezen soubor s jazykovou sadou. Následně se něco spustí, ale rozhodně to nevypadá jako na tvých stránkách (nemá to ty zelené barvičky a tak)
Předpokládám že chyba je někde mezi mým PC a židlí, ale kde  _________________ SXG 75 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 6:29 pm Post subject: |
|
|
Instalace neni třeba, jen rozbalit zip a spustit exe soubor - ale tu hlášku by to nemělo vůbec házet
To že nemáš okraje zelený je způsobeno windows tématem - musel bys mít stejný jako já _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 11:39 pm Post subject: |
|
|
Tak to jeslusne
Doufam, ze to nekdy dotahnu do zdarneho konce i ja.
Komunikace s BREW i OBEX me strasne zdrzuje.
Tak malo casu pres den a hlavne jine ukoly.
Skvela prace gratuluji  _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 12:28 pm Post subject: |
|
|
Dovolil jsem si označit toto téma jako důležité.
A aby zůstala rovnováha zachována, zrušil jsem označení "důležité" u tématu o chybách fw12. Pokud má někdo něco proti sem s tím. Mlčení znamená souhlas.
Pro BEZY: Omlouvám se za tuto drobnou úpravu prvního příspěvku . Program je fakt super. A doufám, že brzy bude SuperA (žádné béčko ) _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 10:41 pm Post subject: |
|
|
http://www.bezysoftware.net/sxgc.html
verze 0.5.3:
Code: | * Přidána ruština
* Obex funguje i po předchozím spuštěním MPM
* Pokud běží MPM nebo QPST vyskočí okno, zda je chcete vypnout (thx sutrus)
* Opravena chyba při kopírování více souborů do telefonu v Brew
* Změna způsobu přepínání mezi módy v 1. záložce
|
_________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
|