View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 4:00 pm Post subject: poskozena M65- nedrzi horni cast krytu+ rozbity reproduktor |
|
|
Zdravim, nedavno mi odesla C65 a ted mam moznost od kamose koupit M65 black, ale:
na horn casti mobilu, jak jsou diody (funkcni) tak jeste vejs (proste uplny horejsek) plastove tesneni ne uplne doliha, a kdyz za horni a dolni cast zaberete, tak se da podivat dovnitr. S tim souvisi i to, ze je trochu rozbity reproduktor... hraje, ale potichu a nekvalitne. Kdyz s mobilem zatresu, tak v nem chrasti, ale krom reproduktoru vse funguje naprosto normalne, bez problemu. Na prvni pohled si zniceneho krytu ani nevsimnete. Celkove je trochu vic poskrabany, ale v oblasti displeje celkem OK.
Zajmalo by mne, jaka by mela byt jeho cena.... premyslim ze ho koupim ted nemam zadny mobil. Co myslite? Eventualne by se mozna dal kryt nejak zpravit.. btw kdyz ho odchlipnu abych se podival dovnitr, tak ty sroubky vypadaj furt zasroubovane, myslite ze by ten kryt sel zpravit nebo bude potreba novy?
Rad bych znal nazor nekoho jineho... dik |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 9:02 pm Post subject: |
|
|
urcite new kryt a reproduktor taky, ale ja bych zvazoval jestli bych ho vubec koupil _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 3:04 pm Post subject: |
|
|
tak jsem ho nekoupil, mal byt za 300 kc ale vzhledem k tomu jak hodne v nem chrasti sem to nevzal.... planoval sem koupi S65 nebo treba SXG75 ale ted kdyz benq-siemens zkrachoval tak si koupim sonny ericson K750i
nebudu investovat do mobilu kterej uz ani neprijmaj do opravy kdyz se neco rozbije.... skoda mam siemensy rad... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|