View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:41 am Post subject: |
|
|
Dobra prace ale nenasel si to nahodou i pro vodafone????  _________________ Siemens CX70 fw 56 --> EL 71 fw 38 |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:39 pm Post subject: |
|
|
Thank you so much  _________________ Siemens CX70 fw 56 --> EL 71 fw 38 |
|
Back to top |
|
 |
NorbiWRC kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 3:49 pm Post subject: |
|
|
Necital som si cely topic, lebo je velmi dlhy ale mam par poznamok aj otazok ohladom mobili EL71
Vcera som ho vybral z orange, zatial funguje celkom dobre, neviem si vsak zvyknut ze do menu sa ide s pravym hornym tlacitkom, a nie so stredovym, zadny kryt mi tak trosku klepoce, nie je to pevne uchytene, tiez je to velky minus.
Inac som zatial spokojny, trosku ten display, ked su prechody farieb je dost blby, co ma velmi netesi. Baterka mi zatial vydrzala jeden den, ale som sa s nim hral dost vela, takze ma to velmi neprekvapuje
soft je tam tusim 31 |
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 4:32 pm Post subject: re: skusenosti s mobilom |
|
|
NorbiWRC wrote: | Necital som si cely topic, lebo je velmi dlhy ale mam par poznamok aj otazok ohladom mobili EL71
Vcera som ho vybral z orange, zatial funguje celkom dobre, neviem si vsak zvyknut ze do menu sa ide s pravym hornym tlacitkom, a nie so stredovym, zadny kryt mi tak trosku klepoce, nie je to pevne uchytene, tiez je to velky minus.
Inac som zatial spokojny, trosku ten display, ked su prechody farieb je dost blby, co ma velmi netesi. Baterka mi zatial vydrzala jeden den, ale som sa s nim hral dost vela, takze ma to velmi neprekvapuje
soft je tam tusim 31 |
co myslis tym: ""trosku ten display, ked su prechody farieb je dost blby, "" a s tym krytom to nemyslis vazne! sak to daj reklamovat
nemas skusenost, ze ako funguje reklamacia relefonu? 3x v oprave, potom ho nezobrat a napisat reklamaciu? alebo 3x a potom ho dat do opravi na analyzu alebo 4 krat a nezobrat a napisat reklamaciu???  |
|
Back to top |
|
 |
NorbiWRC kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:14 pm Post subject: Reklamacia telefonu |
|
|
Cize, uz som to zistil:
Aby bola uznana reklamacia telefonu, musite najprv nechat opravit telefon 3x a potom zaslat na analyzu (podobne ako oprava, len to iba preskumaju a neopravia) a potom hurra, novy telefon!!! (Benq-Siemens EL71 )
Cafte! |
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:19 pm Post subject: EL71 |
|
|
Ked som ho videl vo vyklade s ostatnymi omnoho lepsimi telefonmi, tak sa mi najviac pacil.
Najkrajsi telefon: malicky, vysuvaci, krasny kovovy, proste super.
Funkcie sice nema uplne najlepsie ako mozu byt - hlavnym nedostatkom je ten 1.3 Mpx fotak, absencia radia, non 3G, inak je to super telefon.
Ale pre mna uplne staci...
By ma zaujimalo, ze kedy sa zacne naplno vyuzivat ta siet 3G...
A ozaj! Ten EDGE co ma, to si treba predplatit a mesacne platit? Moze sa to vyuzivat aj tak, ze by som platil iba za cas, ktory pri tom stravim? A co je to vlastne? Aky je rozdiel medzi GPRS?
Zatim!
Sorry, este jedna otazocka. Ze, neviete, ci Orange nebude este pridavat nove akciove telefony (resp. zlacnovat stare)?
Tak dakujem a AHOOJ |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:01 pm Post subject: |
|
|
hm...diky moc....udelal jsem vse presne dle navodu a stejne mi to hlasi pri odesilani MMS chybu a pri stahovani taky....takze vazne nevim, co s tim....jedina moznost je jeste, ze si pristi tyden koupim kabel a prehraju firm a pak to zkusim znovu.....jinak diky vsem, ale akosi to nefacha.... |
|
Back to top |
|
 |
hulvire začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 8:45 am Post subject: |
|
|
to Medj,
Orange meni ponuku telefonov kazde dva mesiace, naposledy 1.novembra.... |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 4:59 pm Post subject: |
|
|
Pokiaľ viem Orange mení(aktualizuje) ponuku každý mesiac _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:13 am Post subject: otazky |
|
|
a do 15 decembra by este mohol zmenit ponuku akciovych fonov? (orange?) a neviete, ze ci do 15.decembra uz nebudu volake druhy vypadavat?
a dost ma znepokojuje ten display....ja som bol z neho uchvateny hlavne kvoli tomu displayu a cene, ale ked tu volaktory pisu, ze je este mizernejsi ako s 65000farbmi tak fakt neviem..
mama ma cx75- myslite, ze je este horsi v zobrazovani farieb EL71 ako spominana cx75
d |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:33 am Post subject: Re: otazky |
|
|
otazky co pises s akciami od Orange,by si mal smerovat rovno zamestnancom Orange,lebo neviem,ci ti tu niekto da takuto odpoved.
2. Displej na EL71 je fajny,tie farebne prechody,pokial si ich nevsimas,tak ti vadit nebudu.Ale napr.u fotiek,ktore urobis s EL71 tieto prechody neuvidis ani na displeji a ani v PC.A v zobrazovani farieb je EL71 oproti CX75 omnoho omnhoho lepsia,kedze som mal obe dva telefony,no EL71 este mam,a aj pri nej ostanem. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 3:13 pm Post subject: Re: otazky |
|
|
Drobcek9056 wrote: | otazky co pises s akciami od Orange,by si mal smerovat rovno zamestnancom Orange,lebo neviem,ci ti tu niekto da takuto odpoved.
2. Displej na EL71 je fajny,tie farebne prechody,pokial si ich nevsimas,tak ti vadit nebudu.Ale napr.u fotiek,ktore urobis s EL71 tieto prechody neuvidis ani na displeji a ani v PC.A v zobrazovani farieb je EL71 oproti CX75 omnoho omnhoho lepsia,kedze som mal obe dva telefony,no EL71 este mam,a aj pri nej ostanem. |
no tak uz som na 100% rozhodnuty, ale aj tak som uz vedel, ze za tu cenu je v orange najlepsi telefon a najkrajsi  |
|
Back to top |
|
 |
Rudlus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:40 pm Post subject: |
|
|
hulvire wrote: | to Medj,
Orange meni ponuku telefonov kazde dva mesiace, naposledy 1.novembra.... | ee
posledná bola 27.10.2006-tým začala vianočná akcia-podla mna už budu len vypadavat alebo-čo može naštvat-budu znožovat ceny... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|