View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PC-Man začátečník

Joined: 06 Jul 2005 Posts: 64 Location: Hatalov (okr. Michalovce)
61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 5:07 pm Post subject: SÚRNE: Tel. číslo posledného hovoru |
|
|
Mam dost surny problem - pred chvilou mi volala jedna dolezita osoba, na ktoru nemam tel. kontakt. Samozrejme, spoliehal som sa na to, ze po ukonceni hovoru sa mi cislo ulozi do poslednych prijatych hovorov. Lenze na moje prekvapenie, to cislo tam nie je. Ako by sa to cislo dalo inac zistit ? Je to dost dolezite, zajtra tam mam volat a nepoznam cislo (CLIR urcite nemal, lebo som to cislo videl na displeji pred zdvihnutim hovoru...)
Za kazdu radu dakujem _________________ Ericsson A1018s -> Motorola T2288 -> Nokia 3310 -> Ericsson R320s -> Nokia 3510i -> Siemens C55 -> Nokia 3220 -> Siemens S65 FW-v25 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 5:51 pm Post subject: |
|
|
menu---seznamy volani---prijata volani...nebo ztracena volani _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
PC-Man začátečník

Joined: 06 Jul 2005 Posts: 64 Location: Hatalov (okr. Michalovce)
61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | menu---seznamy volani---prijata volani...nebo ztracena volani | Ved jasne, ale praveze tam mi to (neviem z akeho dovodu) NEULOZILO !  _________________ Ericsson A1018s -> Motorola T2288 -> Nokia 3310 -> Ericsson R320s -> Nokia 3510i -> Siemens C55 -> Nokia 3220 -> Siemens S65 FW-v25 |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
Jednou se něco podobného stalo známému, zavolal si na operátora a oni mu to číslo řekli, měl paušál od ET, nevim jestli máš paušál nebo předplacenku.. _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
Malin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:56 pm Post subject: |
|
|
Mne toto robi ked mam plny zoznam naposledy (ne)prijatych/volanych hovorov, tiez mi neuklada posledne volane cisla |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Nov 08, 2006 9:50 pm Post subject: |
|
|
Bolo by dobre dať SIM kartu do iného mobilu, iného typu, či to tam nebude.
Alebo požiadať operátora za poplatok cca 500 Sk zistiť tzv. zlomyseľné volanie (aj keď je CLIR). Ale nebude to asi okamžite, ale ak je to dôležité, stojí to za to.
Alebo skúsiť prehľadať všetky dostupné súbory, ktoré sa dajú stiahnuť z mobilu, vrátene skrytých, či to tam niekde nie je (to je asi ale len pre pokročilých, ak vôbec možné). |
|
Back to top |
|
 |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 10:49 pm Post subject: |
|
|
Taky se mi u M65ky, při plném seznamu volaných/přijatých/ztracených volání "nezapamatovávají" poslední události. Je dobré to asi někdy promazat nebo přehodit simku aby se to promázlo ;-)
Jednou sem si potřeboval zapsat jedno číslo, ale neměl sem čas ho ukládat do seznamu, tak sem ho jen krátce vytočil a hned položil, ale nepodíval sem se na display... teda podíval ale až po několika minutách a telefon kouslý při pokusu volat číslo se samozřejmě neuložilo.....
Tu simku bych místo do jiného telefonu, zkusil dát do nějaké čtečky simek a zkusit se na ni mrknout třeba Cardinalem. Ale když to číslo není v telefonu, pochybuju, že to bude mít nějaký efekt.... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 10:44 am Post subject: |
|
|
tak ai jedine skus zavolat tomu operatorovy .. snad ti to tam reknou a nevim mozna za nejaky poplatek ale mel bys asi nejlepsi zajit nekam do prodejny _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 6:45 am Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Bolo by dobre dať SIM kartu do iného mobilu, iného typu, či to tam nebude.
Alebo požiadať operátora za poplatok cca 500 Sk zistiť tzv. zlomyseľné volanie (aj keď je CLIR). Ale nebude to asi okamžite, ale ak je to dôležité, stojí to za to.
Alebo skúsiť prehľadať všetky dostupné súbory, ktoré sa dajú stiahnuť z mobilu, vrátene skrytých, či to tam niekde nie je (to je asi ale len pre pokročilých, ak vôbec možné). |
Od kdy se seznamy volání (volaná, přijatá, ztracená čísla) ukládají na SIM-ku ? _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Nov 10, 2006 8:32 am Post subject: |
|
|
Skôr naopak, odkedy sa neukladajú.
V minulosti som mal skúsenosť, že po vyčistení všetkých volaní a po vložení SIM na mobilu iného typu straršieho typu - bolo to pred pár rokmi, som tam videl to, čo už tam nemalo byť. - Faktom ale už je, že na novších mobiloch sa to nestáva, ale u novších ale zostáva v súboroch mobilov kadečo, lebo vymazanie nie je naformátovanie, iba uvoľnenie prázdneho priestoru - ale toto nie je dostupné bežnými prostriedkami. |
|
Back to top |
|
 |
wwrk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 7:07 pm Post subject: Odchozí/Příchozí hovory |
|
|
Všechny odchozí a příchozí hovory se ukládají v adresáři na disku -> 0:/System/apo/calrec/00/ do souborů s názvy 00, 01, 02, atd.
Problém není se k nim dostat, jako spíš je ve vhodném programu či editoru dekódovat a vytáhnout z nich patřičná čísla ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|