View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Monika89cz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:42 pm Post subject: Přílohy v mailech pomoc |
|
|
Ahojky všichni,
tak už mám taky krásňoučkej EL 71 a chtěla bych se optat na jednu věc. Zatím žádnej problém není, až teda na to špatný zobrazování berevných obrázku na displeji
Ale chtěla jsem poslat v mailíku přílohu a nejde to Teda povolí to jen stejně velkou, jako je v MMS, ale já potřebuju větší. Mám video asi 500 kb a to už nejde Na SL 65 to jde a tady ne
Nepomůže mi někdo? Nastavení jsem už celý prošla a volalajsem i na infolinku, ale tam mi řekli, že tenhle telefonek neprodavaj
Zkoušelajsem už JAVA Mailman klient, ale ten mi nějak nefunguje
Meznáte nějakej, kterej by uměl přílohy na EL 71?
Díkes  |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:54 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,
na tenhle problem jsem uz narazil taky. Ono to je bohuzel tak, ze nove Siemensy maji vyhrazeno pro MMS a emaily nepochopitelne, jen 1MB pameti. A ikdyz nastavis v nastaveni u emailu velikost na MAX, tak jde vlozit priloha jen do 300kB prave jako u MMS (teda aspon u me).
Na starsich Siemensech (napr. CX70 a nejspis i na SL65, jak pises) to fungovalo perfektne i s velkymi prilohami!!!
MailMan jsem ted zkusil taky (diky za typ), ale bohuzel, prilohu se mi nepodarilo pridat (navic tenhle prog nefunguje korektne-na jeho strankach bohuzel pisou, ze neni urcen pro S75, coz je z hlediska FW temer stejny tel, jako EL71).
Kazdopadne i ja se priavam k teto prosbe... Pokud by nekdo znal reseni (bud pomoci nastaveni, nebo JAVA aplikace), budu moc vdecnej!
P.S. Promin, ze odbocuju, ale pises, ze sis vsimla zleho zobrazovani obrazku na disleji (jestli tedy myslis barevne prechody). Chtel jsem se jen zeptat, jakou verzi FW mas? Zjistis to, kdyz zmacknes *#06#
Diky moc! _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sat Nov 11, 2006 1:03 pm Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | MailMan jsem ted zkusil taky (diky za typ), ale bohuzel, prilohu se mi nepodarilo pridat (navic tenhle prog nefunguje korektne-na jeho strankach bohuzel pisou, ze neni urcen pro S75, coz je z hlediska FW temer stejny tel, jako EL71). |
Nemáš pravdu a myslím, že Mailman by snad mohl být řešením. Existuje verze pro S75, bude přistupovat k filesystému pomocí JSR 75 - což opravdu s x65/CX70 atd kompatibilní není, ale s E71 by to jít mělo. Takže se správnou verzí přílohu přidáš.
Tady je konfigurátor, kde si vytvoříš svou verzi Mailmana: http://mmj2.pp.ru/java/mm.php?lang=EN
Musí to být verze 2.0.5 - ta nejnovější s červeným popiskem
Tady jsem vytvořil Mailmana, který by měl na E71 fungovat a nevím o omezení velikosti přílohy, takže to vyzkoušej:
http://mmj2.pp.ru/java/mm.php?step=5&sid=4555BB332CB564555BB332F2131163246387
Odkaz ale přestane 11. 11. 2006 ve 14:00 fungovat. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Monika89cz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 1:15 pm Post subject: |
|
|
Diky Simpe , jdu to zkusit. A nevíš, jestli bude i v češtině?
Njuska:
Jinak právě měla taky CX 70 a pak SL 65 a na obou to fungovalo i s větší přílohou
Ty obrázky jsem myslela ty přechody, co o tom píšeš a mám tu verzi 36 |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 2:17 pm Post subject: |
|
|
to simp: No, psal jsem jen, ze tam bylo uvedeno, ze nepodporuje S75 (to je pravda).
Nicmene, zkusil jsem to nakonfigurovat znova a skutecne, na prvni pohled to vypada, ze priloha pridat jde. SUPER!
Diky _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Back to top |
|
 |
Monika89cz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 3:20 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem to taky zkusila a je to na nic Jde tam totiž asi přidat jenom jedna příloha Takže, když chci poslat třeba dva obrázky, tak mám smůlu
A nebo jde to nějak udělat, aby tam bylo víc příloh? Mě se vždycky ta původní vymaže, když tam dám další  |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 4:34 pm Post subject: |
|
|
Takze mam bohuzel take negativni zkusenost. v MailManu jde zrejme pripojit jen jedna priloha (neprisel jsem na to, jak prilozit vic, nez jednu).
Navic, kdyz jsem ted zkousel (asi 5x) poslat zkusebne video o velikosti cca 600kB, tak to proste neslo. Sice graf odesilani naskocil, chvilku jakoby postupoval, pak se pripojeni prerusilo a zase to odesilalo znova... Ani na 5 pokusu se to neodeslalo - bohuzel. Zkratka NIC MOC.
P.S:Navic prenos zrejme probihal jen pres GPRS, nikoliv pres EDGE. _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:30 pm Post subject: |
|
|
Hm, škoda. Asi je to na něj moc. Zrovna tohle mě na něm nevadí. Mně na něm vadí fatální nedostatek - e-mail může mít pouze 512 znaků. Takže když potřebuju delší, musím to napsat v Microreaderu a text poslat jako txt přílohu.  _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|