clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

Fakt psala česky a už ne Sad
Back to top
View user's profile Send private message
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

..jo a prosim chtel sem svoji s75 pripojit pres DCA-540 kvuli prenosu dat je rychlejsi ale nemam ovladace a ty co na siemensmanii do toho nejdou.. nevite nekdo jak na to?
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Dec 26, 2006 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

Nainstaluj si MPM (Mobile Phone Manager), nejlépe to nejposlednější, to obsahuje mimo jiné i správné ovladače, potom připoj kabel k PC a potom telefon ke kabelu. Poté by měla proběhnout instalace telefonu-modemu automaticky.

Prosím o doplnění tohoto možná i trochu rozšířeného postupu do všech FAQů co tady jsou k dispozici

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 9:04 am    Post subject: Leštící pasta DISPLEX Reply with quote

Máte zkušenosti s leštící pastou na displeje DISPLEX? Já ji otestoval.
Koupili jsme ji kvůli našemu synovi, jehož M65 po třech měsících užívání vypadal jako dva roky starý mobil, těžce zkoušený při práci v kamenolomu. Displej měl dosti zrasovaný. Řekl jsem si, že na něm už není co zkazit a otestoval pastu (měl jsem reference, že takové pasty displej spíš ještě víc pokazí). Po chvilce usilovného leštění se začaly objevovat první výsledky, po dalších 15 minutách byl displej "jako nový". Až na pár opravdu hlubokých vrypů do umělé hmoty, které se jen jakoby rozmělnily, byl jinak displej krásně čitelný.
Povzbuzen těmito výsledky jsem se vrhnul na mého S75, kde jsem si klíči v kapse udělal dva ne příliš hluboké drápance. Nejsou tragické, ale vytváří při pohledu na displej nechtěné duhové efekty - asi to znáte.
Leštil jsem jednou - nic. Podruhé - zase žádná změna. Přidal jsem pastu i tlak na hadřík - výsledek nula, vrypy stále "vylepšují" obraz na displeji.
Nechápu to, ale S75 má evidentně nad displejem sklíčko z úplně jiné hmoty, na kterou je tato pasta krátká.
Zkusili jste něco podobného na vyleštění displeje?

cotech
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 9:23 am    Post subject: Reply with quote

jo, já ho používám taky. hluboké rýhy ze sklíčka ale opravdu neodstraní... bez problémů jsem s ním vyleštil škrábance na C35, M35, C45, C55, C65, M65, C75. Jen ta má C75 mi nedávno spadla v práci do kovových špón a zůstaly tam dva hluboké vrypy, které jsem ani po usilovném leštění neodstranil. Ta pasta je prostě schopná "odleštit" několik tisícin milimetru sklíčka, ale s vrypem hlubokým řádově setiny milimetru, nebo dokonce detetin už si neporadí. Musela by se použít pasta s hrubším zrnem, ale předpokládám že by se doškrábalo sklíčko celé a je otázkou zda by to pak jemná pasta dokázala doleštit zase až na "nulu". Možná tak ještě zkusit filcový kotouč...
keddie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 2:33 pm    Post subject: kalendář Reply with quote

má s75 apřed týdnem mi přestal fungovad kalendář ato jenom , že nezvoní. na displeji se neukáže znak, že je aktivní nějaké upozornění, jinak všechno šlape jak má. prohlédl jsem , jestli jsem někde něco nezakázal nebo špatně nenastavil , ale na nic jsem nepřišel. prostě zadám upomínku av kjalendáři se ukáže jako aktivní, ale v určený čas neupozorní apo uplynutí je potom neaktivní. meb¨víte , kde je chyba?
Back to top
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 29, 2006 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Jo kalendář sere pořád. Když si zadam upominku co platicelý den tzn. bez času jen na datum takpo vypnutí a zapnutí se v kalendáři tato upomínka objevuje na dva dny...

Ale mam horsi problem. Uz sem tu psal jednou ze mi u s75 prdnul reprácek. Po měsíci a půl sem telefom měl zpět. Tak dlouho to trvalo protoze me ztihnul krach Benq-Siemens pak se to ztrcil prodejci ty to za mesic mely ale kdyz sem si proto sel tak sem zjistil ze to vtrinu hraje pak se musi tel restartnout aby to zase vterinu hrálo. tak my vymenily zase reprák a predelali FW i s MAP a FFS na 40 predtim sem mel 31 s atkualizaci MAP na 40 a FW na 47. Má to svoje mouchy. Kdyz sem si ho prinesl tak uz byla udelana ta vycytakvka na zjistni SKEY a BKEY pro moji verzi. Tak sem si tam dal nejake patchy. Je to stabilni ty co zpusobovaly nestabilitu sem odstranil např.: Elfy. Mel sem tam patch na to aby odstranil zhlasovani kdyz se pusti nejakej zvuk. (mimo: jeste bych chtel odotknout ze sem si tam dal patch na blikani lampičky kdyz nekdo vola a vysledek yl sice ten ale pak kdyz mi nekdo volal tak to nezvonilo ani nevybrovalo.)
Proste sem mel radost ze uz mam tel doma dobrej kamarad mi ho zavidel protoze mel nokii na 8000,- a neumela ani mp4 ani aac ani m4a. (pozn.: v technickej parametrech neni nikde psano ze s75 umi mp4 a m4a.) Tak sem si uzival svuje super a levnej tel. --> A on ten zasranej repráček zase se posral jako předtim. Předtim sem myslel ze za to mohl takovej pískavej zvuk co sem na tom poustel. Sice mi bylo divny ze kamarad co ma ten samej tel a poustel to taky ze mu to nic neudelalo. Ale tedka sem to nepoustel. Jen sem kamaradovy poustel beznou pisnicku v m4a. Asi mam na to smulu jestli se to rozbije po 3 tak si priplatim 400,- a du si pro SonyEricsson k750i.

Napiste mi prosim vy co mate s75 jake s tim mate skusenosti, jestli za to treba nemuze nejakej ten patch ale to tezko protoze kdyz se mi to stalo poprve tak sem tam zadnejpatch nemel protoze to jeste neslo.

Mam chut ten telefon rozdupat... GGGGGGGGGrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Čau BEJVALEJ příznivec Siemensů!!!!!!!!!!!!!!
Back to top
SenorKohucik
rozumbrada
rozumbrada

3004.72 SMM
PostPosted: Fri Dec 29, 2006 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

pliss nema niekto sk LGP funkcny aj na fw47?
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si do svého notebooku nainstaloval Widcomm bluetooth software, protože mi nevyhovovalo, že samotná XP podporují jen několik málo služeb, které bluetooth umí.
Krom jiného se mi povedlo zprovoznit audio propojení mezi S75 a noťasem (např. SonyEricsson Z550i mé přítelkyně to buď neumí, anebo to neumím nastavit já...), takže si pustím MP3 na mobilu a hraje mi to přes repráčky na počítači a nějak mi nejde do hlavy, jakým způsobem je to technicky udělané - kvalita je super a datový tok BT není takový, aby se audio posílalo nekomprimovaně. Vždyť data se mi mezi mobilem a notebookem přesouvají rychlostí okolo 40KB, to okolo 300kbit.
Mátě někdo ponětí, jak to to realizované?

BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

Tak už nic, našel jsem si vše ve Wikipedii Dancing
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 12:01 pm    Post subject: Instant messaging Reply with quote

Zdravím, vzhledem k tomu, že nemám rád, když věci funguzjí polovičatě nebo vůbec, docela rád bych věděl, jak se má nastavit Instant messaging v S75 - chce to nějakou adresu, asi serveru, userID a heslo. Ale jaký server? Je to MSN nebo nějaký jiný chatovací systém.
Víte někdo?
Jde mi o to že bych to rád aspoň zprovoznil a mašinka dělala zase něco navíc ;-)

pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

ten Instant Messaging je nanic, pořiď si radši java aplikace jako jimm, bombus, Colibri... a nebo elf NatICQ wink

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:
ten Instant Messaging je nanic, pořiď si radši java aplikace jako jimm, bombus, Colibri... a nebo elf NatICQ wink

Jimma mám, a chodí dobře, problém je v tom že nejde dát aby běžel na pozadí (nebo to neumím). A jsem prostě zvědavý a chtěl jsem vidět, jak chodí ten instant messaging, nic víc nic míň wink
Pokud by byla ICQ aplikace, která by uměla běžet na pozadí, byl bych spokojený človíček

pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Elf NatICQ umí běžet na pozadí. A navíc nezabírá slot pro javu, takže si při něm můžeš hrát třeba java hru, nebo mít puštěnou nějakou java-aplikaci...
Jak vidím, v tvém podpisu, že máš DCA-510, takže elfy by neměly být problém wink

jak nastavit ten instant messenger to nevím.. Rolling Eyes

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:
Elf NatICQ umí běžet na pozadí. A navíc nezabírá slot pro javu, takže si při něm můžeš hrát třeba java hru, nebo mít puštěnou nějakou java-aplikaci...
Jak vidím, v tvém podpisu, že máš DCA-510, takže elfy by neměly být problém wink

jak nastavit ten instant messenger to nevím.. Rolling Eyes

Tak to abych tu někde vyšťoural návod jak do S75 elfy dostat. Obyčejné patche umím, dál - na master patch a elf - jsem si ještě netroufnul Anxious

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 163, 164, 165  Next
Page 134 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum