View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
padawan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 6:51 pm Post subject: |
|
|
Uz se mi povedlo aplikovat MP-nejdriv sem odstranil vsechny patche a pak sem je nahrav v poradi API nejnovejsi Funkcni knihovny MP v14. Nakonec sem skusil aplikovat ten Dyn_provider v16, ale tesne nez se nahodi plocha(hlavni display s operatorem atd.) tak nasledne pip-chcip. Skousel sem i ten patch co ma ladit osvetleni, ale potom co zapnu mobil tak se ozve pip-chcip jeste driv nez se rosviti.
A to nejhorsi pak sem skusil aplikovat SWI-hook a Elfloader V18++ a nasledne po zadani pinu opet pip-chcip.
EDIT:kdyz odstarnim MP14 tak mobil zase funguje, ja mam dojem, ze mi nefungujou dohromady MP a Elfloader v1.8++ |
|
Back to top |
|
 |
xlaface kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 9:26 pm Post subject: MP+FL |
|
|
taky jsem měl ten problém, zkus si stáhnout tenhle balíček [url]ftp://ftp.fzu.xf.cz/S75.zip [/url]a nainstalovat to v napsaném pořadí, mě to funguje |
|
Back to top |
|
 |
networ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 11:10 am Post subject: |
|
|
Chystam se taky nahrat minigps do sve S75. Tak pak poreferuju jak se zadarilo. Ale nebude to az zas tak brzo. _________________ S75 v12, S75 v31, Zaurus C1000
http://www.gsmweb.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|