View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:02 am Post subject: Re: tuhnutí |
|
|
xXxTRA^^ wrote: | mne pomohlo jen vytahnout baterku..-. | Takže jsi ho zkoušel v takové situaci prozvonit a nepomohlo to, mobil si vibroval vesele dál?
michal.simon wrote: | A co se tam teda stane když ho prozvoníš? Rozjede se znova aplikace "Telefon"? Nebo je v symbianu nějaký čistič RAM. | Stane se to, že se telefon zrestartuje. Jediný čistič RAM je formát. Ten ale vyčistí i celé Céčko, takže kontakty, kalendář atd (pokud to není patchem přesunuté). Přesto by se měl jednou za čas preventivně provádět
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 7:05 am Post subject: Re: tuhnutí |
|
|
W.I.KING wrote: | xXxTRA^^ wrote: | mne pomohlo jen vytahnout baterku..-. | Takže jsi ho zkoušel v takové situaci prozvonit a nepomohlo to, mobil si vibroval vesele dál?
michal.simon wrote: | A co se tam teda stane když ho prozvoníš? Rozjede se znova aplikace "Telefon"? Nebo je v symbianu nějaký čistič RAM. | Stane se to, že se telefon zrestartuje. Jediný čistič RAM je formát. Ten ale vyčistí i celé Céčko, takže kontakty, kalendář atd (pokud to není patchem přesunuté). Přesto by se měl jednou za čas preventivně provádět
W.I.KING |
mi nekdo prozvonil a telefon zacal vibrovat jak o zavod, cumim na nej jak puk a v tom prijde sms a on vibruje dal  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|