View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Abdullah kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 8:07 pm Post subject: |
|
|
Mastím na data, hlavně jestli to rozchodím, hajzl jeden... |
|
Back to top |
|
 |
Abdullah kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 8:11 pm Post subject: |
|
|
Tak tonebude třeba, nakonec jsem se do toho neřádu dostal jinak, nasimuloval jsem SIM, pak jsem vlezl do telefonu, vypnul jsem pro zadávání textu T9 a pro jistotu jsem ještě T9 přepnul na angličtinu, aby ten soubor s českou T9 vůbec nenatahoval, a telefon se spustil normálně. Tak te´d ještě vyhodit tu závadovou T9 a narvat tam tu od Overlorda. Všem Vám převelice děkuji, už jsem myslel, že skočim z vokna... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 8:17 pm Post subject: |
|
|
Na to je vždycky čas, za těch pár let už jsou Siemensy tak prolezlé, že se nějaké řešení najde a skoro na vše jsou tu už návody :-).
Odzálohuj si data a zkus i tal přelejt tu FFS. Je to lgp04, takže včetně T9 CZ a i standardní aplikace budou v češtině _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Abdullah kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 9:34 pm Post subject: |
|
|
Jo jo, ještě jednou díky. Ta T9 od Overlorda opravdu funguje, takže je všechno v pořádku. Až zase něco rozhrabu, určo se ozvu :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|