View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:25 pm Post subject: |
|
|
moment ... jak se aplikují ty patche na master patch, to je klasicky V-Klayem nebo nejak pres toho master midleta ? abysme tu každý nemluvili o nečem jiným .... u toho článku jsem pochopil že klasicky, přes V-Klay ... nebo nahrat ten vks soubor do misc/patche/ptc ? ted už nechci zkoušet nic bez posvecení .... ff zálohu naštěstí mám _________________ c35i > M75 |
|
Back to top |
|
 |
JirkaX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 6:42 pm Post subject: |
|
|
tak jsem pročítáním zjistil, že "big" knihovna není rozšířená klasická knihovna, takže jsem nainstaloval tu menší knihovnu, celý jsem to dělal na čistý nepatchovanou fullflash a stejně to nefunguje ... stejně se po aplikaci patchů nic do misc/Patches/ptc nenačte, zůstane prazdné ... master patch aplikovuji přesně podle článku, tak opravdu nevím, co dělám špatně, myslím že nic, ale chybí mi nějaká knihovna nebo neco, ale to není nikde popsané .... nebo to zkrátka nemůžu najít, mohl by mi někdo pomoci, kdo s tim má zkušenost ....
// edit na http://patches.kibab.com/patches jsem se také díval jsou tam nějaké závislosti, například že master patch 14 je závislý na master patchi 11 a 11 je pak zavisla na funkcích a knihovna a na swi a api, ale u těch jsou pak úplně jiné telefony, tak opravdu nevim .... rad bych patchovani využil, některé jsem využil, ty které nejsou od master patchi zavislé, ale s tímhle opravdu nevím co je špatně _________________ c35i > M75
Last edited by JirkaX on Fri Mar 16, 2007 7:06 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 7:05 pm Post subject: |
|
|
ta vec je uplne zbytocna, totiz, reguluje to volania ked ucastnik nema clear, ale kedze to operatori ponukaju zdarma, tak sa stale najde nejaky skodoradostnik, alebo nejaka ina zenska ktora zavola v necakanom case?  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
standa2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 7:03 pm Post subject: |
|
|
sice tato diskuse je bez příspěvku již 5 měsíců,přesto by mě zajímalo jestli dotyčný výše diskutovaný problém vyřešil a jak? Mám totiž stejný problém, sice u M65 fw 50 ale možná,že řešení problému by mohlo být stejné. Také se mi telefon vypne při každém příchozím hovoru. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|