clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - mp3

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

mp3
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Wed May 02, 2007 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry za OT 2flemo:

Quote:
... vedel som ze SXG nie je bezproblemovy telefon, ale cakal som skor problemy so stabilitou, stracanim udajov, resetovanim. Nic podobne sa mi nedeje. Zato sa mi zda, ze je to telefon od zakladu zly ...

No špatný (spíše nedodělaný/nedoupravený) FW je v SXG všeobecně, to se tu řešilo všude. A restarty a nestabilita tu byly zezačátku, hlavně ještě u FW12. Později u FW22 a výš ne... Na restarty ani nestabilitu či ztrácení souborů jsem si u SXG snad nikdy nestěžoval. Jenom snad párkrát ještě s FW12 Shame on you

Abych byl trochu v tématu. Když si to tak vezmete, tak je vlastně docela překvapivé, že MediaPlayer SXG vůbec podporuje třeba tak zásadní funkci jako přehrávání videa na fullscreen. Docela mě udivuje, že se zapomělo na tolik zásadních věcí, ale zrovna na tuto zásadní věc ne Think
Je sice fakt, že ve FW26 to úplně nefunguje a QVGA video pro SXG je taky nic moc, ale stejně tuto funkci velmi oceňuji. Vůbec bych se mezi tou změtí nedodělků nedivil, kdyby SXG funkci přehrávání videa ve fullscreenu vůbec nepodporovalo Rolling Eyes

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Alda5
začátečník
začátečník

64.14 SMM
PostPosted: Thu May 03, 2007 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

Když jsem si SXG kupoval, myslel jsem si , že co se týče mp3 bude na tom aspoň jak M75 co jsem měl před tím. Když si na SXG pustím vestavěný přehrávač, uvědomím si jaký je M75 skvělý mobil, samzřejmě co se týče mp3. SXG jsem si koupil hlavně kvůli filmům a skvělého displeje. Dohužel jsem se zapoměl podívat na rychlost JAVY. Laughing
View user's profile Send private message Send e-mail
Anonymous
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu May 03, 2007 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Alda5 : Musím s tebou souhlasit. wink M75 je opravdu dobrej mobil na přehrávání mp3,jen mě štve když to trochu zesílim tak to docela dost chrčí. Crying or Very sad
Back to top
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Thu May 03, 2007 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Alda5 wrote:
SXG jsem si koupil hlavně kvůli filmům a skvělého displeje. Laughing

To bola asi chyba - E/EL71 by ti lepsie posluzili

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 03, 2007 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Alda5 wrote:
Když jsem si SXG kupoval, myslel jsem si , že co se týče mp3 bude na tom aspoň jak M75 co jsem měl před tím. Když si na SXG pustím vestavěný přehrávač, uvědomím si jaký je M75 skvělý mobil, samzřejmě co se týče mp3. SXG jsem si koupil hlavně kvůli filmům a skvělého displeje. Dohužel jsem se zapoměl podívat na rychlost JAVY. Laughing
A jak to vypada kdyz se srovnava java na M75 a SXG75. Jak to říkají v reklame "tak tady jsi trochu ulít´" SXG75 v porovnani s CX75 (coz je doufam stejne jako u M75) je skutecne nebe a dudy(tedy ve prospech SXG75). Nekterou javu která na SXG75 bezi naprosto suverene na starsich 75 (alias predelanych x65 ani nespustis). To ze nemas spravny .jad je druhá vec wink .

Ano doporucuji skutecne porovnavat zvuk na stejne skladbe. Z Sie zatim nejlepe co jsem mohl porovnat okamzite hraje SXG75, potom S75 a vůbec nejhorší je a daleko za nimi zvuk z CX 75 (zřejmě M75 stejné).

Ano EL71 je prý velice hezká také jsem jí viděl za výlohou, ale zatím se snad nikomu nepodařilo koukat na film déle než pár minut (pak se jim telefon vypnul) - tady na fóru je několik takových příspěvků ze kterých čerpám o výdrži baterie ani nemluvě...

Alda5
začátečník
začátečník

64.14 SMM
PostPosted: Thu May 03, 2007 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

špatně si mě pochopil jirkabe. Nesrovnával jsem javu u sxg a u m75, ale bylo to myšleno tak, že pro tak velký displej mohla být rychlost javy větší. Tak aby jely líp 3D hry bez sekání. A o mp3 na M75 jsem samozřejmě myslel s použitím sluchátek.
View user's profile Send private message Send e-mail
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Fri May 04, 2007 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Alda5 wrote:
... Když si na SXG pustím vestavěný přehrávač, uvědomím si jaký je M75 skvělý mobil ...

Tak u mě je to dokonce tak, že jsem si toto samé řekl v porovnání SXG s M65 Neutral d'oh! Ani tomu nechci věřit, ale mám ten pocit Mad
Alda5 wrote:
... Tak aby jely líp 3D hry bez sekání ...

3D Javu bych vůbec neřešil. Ta je pod*laná ještě víc než všechno ostatní. - Brick wall Mřížka - Brick wall Akcelerace - Brick wall HA-HA chip od Qualcommu "special for fast 25fps 3D graphics" Jenomže to nezahrnuje Javu Pray

Jak jsem si kdysy dávno, když jsem ještě SXG neměl, pročítal specifikace přesně tohohle chipu a slintal jsem u toho... Pray I u toho nejslabšího jsem obdivoval QVGA video 256kbps@15fps. A ono je to u SXG max. 64kbps@11fps Neutral Pravděpodobně je tam něco úplně jiného, nebo to prostě SW SXG neumí použít. Ale to už se tu řešilo. Dost OT....

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PostPosted: Fri May 11, 2007 12:05 am    Post subject: Reply with quote

Možná taky budu OT, ale stejně :wink Jak je to s těma m3u udělanýma v compu? Nedá se to nějak narvat do toho mobilu? Normální cestou se mi to nepodařilo, ale nějak to jde, ne?
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri May 11, 2007 8:38 am    Post subject: Reply with quote

Ne nejde. Tyto soubory udělané v PC nejsou obsahově takové jaké mobil chce. Byl na to zde takový návod jak playlist pro SXG75 v pc vytvořit. Buohužel je asi tak třikrát časově náročnější než když to děláš v menu mobilu . Ty soubory co mobil vyžaduje musí totiž přesně zahrnovat databázi skladeb uloženou v mobilu - do té doby dokud někdo (dnes asi jedině BEZY) nezabuduje tvorbu playlistů do programu, který by pracoval přímo s připojeným mobilem tak není jiná cesta než ručně přes mobil.
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Fri May 11, 2007 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

playlisty jako takové vlastně v telefonu neexistují. Pouze v SQL souboru, kde je seznam všech uložených dostupných souborů, má každá položka číslenou vlastnost - číslo udává číslo playlistu.

Tudíš při vyhledávání skladeb v daném playlistu se vygeneruje SQL dotaz a hledají se soubory, které mají stejné číslo jako daný playlist

Tohle ovšem jen tipuju, nemam nikterak ověřeno. Zdá se mi to ale vysocé pravděpodobné...

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PostPosted: Fri May 11, 2007 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
playlisty jako takové vlastně v telefonu neexistují. Pouze v SQL souboru, kde je seznam všech uložených dostupných souborů, má každá položka číslenou vlastnost - číslo udává číslo playlistu.

Tudíš při vyhledávání skladeb v daném playlistu se vygeneruje SQL dotaz a hledají se soubory, které mají stejné číslo jako daný playlist

Tohle ovšem jen tipuju, nemam nikterak ověřeno. Zdá se mi to ale vysocé pravděpodobné...

Jj. Taky jsem se v tom hrabal a asi to souhlasí d'oh!

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum